שאלה

PerfectSP

New member
מזוכיזםם../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

שתהיו לי בריאים פה,אנשים

RockSter

New member
../images/Emo45.gif

אמא'לה... הם מפחידים אותי!!!! מה זו המזוכיסטיות הזו?! איזו סיבה יכולה לגרום לאדם לרצות להכאיב לעצמו?! אמא... :( ושלא תחשבו שאני עדינה ויפת נפש כזו :p

mulon1984

New member
היי!!!

לא בחרתי להיפצע אנושות P: אבל אם כבר... למה לא להינות מזה? 0_0

RockSter

New member
איה.. זה נראה ממש כואב!!

אז לא הבנתי... את עשית לעצמך את זה? או שלא?? ואם כן.. אז למה???

mulon1984

New member
חצי חצי

הייתי צריך לטפס מעל גדר גבוהה, ובדרך החוצה היד שלי נתפסה על אחד השפיצים שם :/ ואז היא פשוט נקרעה. השפיץ נתקע בשורש כף היד, ובזמן שאני ירדתי למטה עם כוח המשיכה, השפיץ בעצם "עלה" למעלה במעלה כף היד. וכן, זה כאב D: והיה פצע מדהייייים! כל כך עמוק ויפה! עם המון צבעים כחולים ולבנים ואדומים! היכרורג הסטלן הזה אמר לי לא להסתכל בזמן שהוא ניקה את הפצע בפנים. הא! בשביל מה אני רואה סרטי זומבים?! בשביל להסתכל הצידה כשמגיע רגע האמת?!?! שהוא יסתכל הצידה!!!

PerfectSP

New member
איזה צמרמורות אדירוווווווווות ../images/Emo190.gif

עכשיו גרמת לי!!!
אני לא מסוגלת לקרוא כאלה דברים!@#$O: איך לא התפחלצת??!

RockSter

New member
או מיי גוד...

הייתי מתה... זה כל כך סדיסטי!! אתה מטורף...

MispIaced

New member
כל חתך יחתוך לך את הוורידים

הוורידים זה לא איבר שנמצא רק בזרוע או משהו. כל חתך שתעשה יוריד דם- בכל מקום יש וורידים. (בוא נעזוב תחלק שאני לא מבין איך אפשר להגיע לגב ולחתוך אותו, כן?)

Devils Pet

New member
טכנית אתה טועה.

ורידים יש רק במקומות מסויימים בגוף, כל חתך שהוא יעשה בגב למשל (לפחות אם הוא שטחי) יפגע רק בנימים, שהם כלי דם קטנים יותר, שמתחדשים מהר יותר ואם הם נחתכים הם לא פוגעים בתפקוד הגוף בצורה משמעותית, כמו שאתה נחתך באצבע. אבל ביד עוברים ורידים (ומכוון שהם כלי דם גדולים יותר כך גם עובר בהם יותר דם) מאוד קרוב לעור, כך שניתן לראות אותם ולמעשה להגיע אליהם בלי בעיה, כאשר חותכים אותם כמויות גדולות של דם משתחררות ולמעשה מונעות מהלב ומהמוח חמצן, וכך מתים מאיבוד דם. פשוט לא?|אימו|

פלאפאל

New member
אתה טועה.

בכל קצה נים יש עורק, ובכל קצה אחר של נים יש וריד. זה מחובר כזה. אפילו כשאתה נחתך באצבע כשאתה מכין סלט אלה ורידים שנחתכים. כל מקום שיש בו דם - יש בו גם עורקים, גם ורידים וגם נימים (ואכן יש ורידים בגב). אגב, אם במקרה יש לך חתך ביד, אתה ממש לא תמות. גם אם יש לך הרבה חתכים כאלה, אתה עדיין לא תמות. אחרת כל תורמי הדם למיניהם או סתם אנשים שנפל עליהם משהו והם נחתכו היו מתים כבר מזמן. אני מד"איסטית, אל תתווכח

MispIaced

New member
זה תלוי מה העומק של החתכים

אם ייפול לך שולחן על כל הזרוע והיא תיפול מהכתף, סביר להניח שתמותי. (גם מהמרפק.)

פלאפאל

New member
../images/Emo3.gif כן, סביר להניח

אני ממש לא עומדת ללמד כאן איך מתאבדים, אבל זה די קשה למות מחוסר דם מדימום מהורידים ביד. אבל בכל מקרה רק שריטות קטנטנות, אם נניח תפרת ונשרטת קצת מהמחט או משהו כזה, זה לא יפגע בורידים. סתם הזכרת לי - אם נפל עליך שולחן ונכרת לך כל היד מקצת מעל מפרק היד, צריך להוריד לך גם את המרפק D: כנ"ל ברגל, אם אתה נפגע איפשהו בשוק וצריך לכרות רגל, כורתים גם את הברך. צחוקים. סתם, נו. אני יודעת שזה לא מעניין אתכם. פשוט תנסו לא לכרות לעצמכם איברים והכל יהיה טוב ויפה :)

Devils Pet

New member
לעומת זאת

כל הזמן מראים בטלווזיה התאבדות ע"י חתך אנכי של הורידים (במעלה היד) ולמעשה התאבדות איטית שנובעת מחוסר דם, אז את אומרת שאין אמת למעשה?

פלאפאל

New member
אני בעיקר לא אומרת ../images/Emo3.gif

אם ממש מעניינות אותך שיטות להתאבד יש לי כמה ממש מגניבות וממש לא משהו שמישהו כאן יכול לעשות, כי צריך נידלים וטרוקרים ובלוני חמצן ולא ממש מה שיש לכם במחסן
אבל באמת שהן מגניבות, כל מד"איסט שתשאל יתלהב מהן לגמרי. על דברים כמו "כיצד תחתוך את עצמך למוות" אני לא מנדבת מידע.

Devils Pet

New member
חחחח זה לא ממש מעניין אותי.

לא בראש שלי להתאבד עכשיו, יש לי מספיק דברים לעשות. רציתי לראות פשוט אם שוב התעשייה ההוליוודית האפילה עלינו והראתה שיטות לא טובות להתאבדות.

פלאפאל

New member
אבל אנחנו בטאגליינס ולך תדע מי ייכנס הנה

אני רוצה לישון בשקט הלילה P: (אבל זה לא הולך לי, הלילה חלמתי על נעם טור. ואני אפילו לא רואה השרדות!) אל תסמוך על ההוליוודים בכלל
הם כאלה חרטטניים. כל ההנשמות והוונאבי החייאות שראית שם הם חרטה. ופאק, לא שופכים מים על בנאדם שהתעלף, אלא אם כן ממש רוצים להרוג אותו!!@!#@$#@ זה הכי מעפן שהם תקועים על השטות הזאת, כי אנשים כן שופכים מים וכן יכולים להרוג את הבנאדם
אם אתם רואים מישהו מעולף פשוט תרימו לו את הרגליים ותעיפו משם את כל האנשים עם כוסות המים, הוא יתעורר מעצמו תוך חצי דקה. לעומת זאת, אם תשפכו עליו מים, מאוד סביר להניח שהם ייכנס לו דרך הנחיריים לריאות (הוא מעולף, הוא לא יכול להתעטש אותם החוצה) והוא יטבע בתוך עצמו וימות. כייף, הא? ואם ראית 300 או טרויה אז זה בכלל קטעים
וגם סוויני טוד, כשחושבים על זה. קיצר, כל הדימומים והטיפולים והדברים שיש בסרטים הם שטויות
(מצד שני, כבר קרה שאנשים ראו מישהו מחוסר הכרה ברחוב ועשו לו החייאה כמו שהם ראו בסרטים עד שהאמבולנס הגיע, וככה הם הצילו אותו. אז לך תדע.)

mulon1984

New member
dudes! להתאבד זה קשה!!!

כהוכחה, הנה אחד שירה לעצמו בפרצוף עם שאטגאן ולא הצליח.

למעלה