שאלה

MispIaced

New member
עליזה../images/Emo12.gif

(יש סיכוי שאתה היחיד פה שתבין, אבל שיהיה.) כמה עקום צריך להיות כדי לפספס תפרצוף עם שאטגאן? XD

MispIaced

New member
אבל אני בן ../images/Emo10.gif

וכבר דיברנו על זה שאני לומד באלון

Maddie

New member
אאוץ'../images/Emo69.gif../images/Emo185.gif

תחשבו איזה באסה זה. אתה אשכרה מנסה להתאבד כי אתה לא מצליח כלום בחיים, וגם בזה אתה לא מצליח. זה מבאס.

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

אני מסכימה עם המנהלת
ועוד יותר כי השרשור הזה נכנס לטאג'+מאמרים.

פלאפאל

New member
גם מאוד קשה למות ממינון יתר ../images/Emo3.gif

אם אתה לוקח מעט מדי זה לא משפיע (חוץ מדלקות שידפקו לך את הגוף לחודשים הבאים), ואם אתה לוקח יותר מדי אתה פשוט מקיא הכל. טרוקר זה צינור כזה שתוקעים מתחת לבית השחי יחסית בסוף הצלעות וזה נכנס לתוך הריאות ומוציא משם נוזלים (מים או דם), אם איכשהו הצלחת להכניס אותם לשם
עוד משהו? מישהו רוצה לדעת מה זה קוניוטומיה או טריקו? ^^

MispIaced

New member
רשום בוויקי כמה צריך לכל ק"ג X:

כנ"ל לגבי קפאין (שדיי בלתי אפשרי להגיע לזה.). כשרציתי לבדוק מה קורה אחרי 16 כוסות קפה הגעתי בסך הכל לפרפור קל של 10 דקות
מה זה קוניטומיה וטריקו?O:

פלאפאל

New member
שני שמות לאותו דבר ../images/Emo3.gif

אם מישהו רב עם איזה ערס ועכשיו כל הפה+אף שלו מפוצצים והוא לא יכול לנשום דרכם, עושים חור בצוואר והוא נושם משם. כמו שיש לאנשים האלה שעישנו מלא מלא מלא ועכשיו הקנה שלהם חסום :) וזה ממש מגניב ^^ במלחמת לבנון היה איזה חייל אחד שנפגע והלסת שלו התרסקה לגמרי, ולידו היה חובש. אז החובש הוציא עט מאיפשהו ותקע לו בגרון, וככה החייל ניצל. החובש קיבל צל"ש ו21 יום בכלא - כי הוא חובש, רק לפרמדיקים מותר לעשות את זה
בכלל, בלבנון יש כמה סיפורי הצלה ממש שווים. אה אבל אל תנסו את זה בבית, בעיקרון לא עושים את זה עם עט
רק ליתר בטחון, אם מישהו פה טעה וזה.

MispIaced

New member
הוא לא נושם משם סתם דרך חור

תוקעים קש\עט\משהו חלול אחר ודרכו הוא נושם, לא?

פלאפאל

New member
אמ בעיקרון כן,

כאילו, לא משאירים סתם חור פתוח באמצע גרון של בנאדם, זה יזדהם. ובדרך כלל אם צריך את זה צריך גם להנשים, ואז בכלל צריך צינור כדי להנשים דרכו. אבל עט זה לא חלול, ואני מניחה שההוא בלבנון לא השאיר לו עט תקוע בגרון עד שהם הגיעו לבית חולים בישראל, העט יכול היה לזוז ולפצוע את האיש עוד יותר. ובעצם, אם יש חור, למה שאי אפשר יהיה פשוט לנשום דרכו? לא אידאלי, אבל אפשרי.

MispIaced

New member
ברור שעט זה חלול

העטים הזולים האלה, שאחרי פירוק של 10 שניות נהיים פשוט קש פלסטיק קשיח

פלאפאל

New member
נראה לך הוא עצר לפרק את העט? ../images/Emo6.gif

ובכל מקרה, בלי החלק שכותב והוא יחסית חד, אין שום סיכוי להצליח לחדור לקנה עם עט.

PerfectSP

New member
אנחנו ממש פורום אימו מן המניין../images/Emo189.gif ../images/Emo190.gif

XDDDD

למעלה