שאלה

Artboy

New member
שאלה

אני גבר בן 24 . יש לי חבר טוב, בן 19 , שלומד איתי במכללה, אני דו,הוא אינו יודע דבר על נטיותיי . אני מרגיש אליו משיכה - פחות מינית יותר רגשית, אני חושב עליו ממש הרבה ומרגיש כאילו אני מכיר אותו ממש טוב, כאילו אנחנו ממש דומים, כמו אחים, האם יש מצב שאני חושב עליו כל כך הרבה ומרגיש אליו משהו ממש מיוחד, והוא לא מרגיש כלפיי כלום?? האם אין איזשהו חוק בעולם שגורם לאהבה להיות הדדית?? אני חייב את עזרתם האם להגיד לו משהו או לא...

LudaGirl

New member
לא נראה לי שיש איזשהו חוק

לא שמעתי הרבה מקרים, אם בכלל, על סטרייטים שמתאהבים בגבר. אני בטוחה שוא אוהב אותך כחבר. אבל אם אתה אומר שהוא סטרייט ואתה לבטח יודע את זה, לא נראה לי שיהיה מצב כלשהו. זו לפחות נקודת המבט הריאליסטית שלי

Artboy

New member
אני לא יודע אם הוא סטרייט...

אבל נכון, את מסתכלת מנקודת מבט ריאלית, ובאמת רב הגברים הם סטרייטים, כך שהסיכוי שהוא לא יהיה, הוא די נמוך...

uvita

New member
לדעתי

סתם חבל לוותר כ"כ במהרה, רק מחישוב "סיכויים" להיותו סטריט או לא... תנסה לגשש מה נטייטו המינית, אולי הוא בכלל בזמן בו הוא רוצה להתנסות... לא חייבים להיות ישירים כל כך ולאמר לו מה הרגשתך, כי זה יכול רק להבהיל אותו. תשאל אותו "שאלות מנחות" כאלה, שנוגעות בעקיפין לנושא ותראה מה תגובותיו. שווה לך לנסות, מקסימום הו סטרייט (או סתם לא בעניין שלך)אבל ככה לפחות תדע ותוכל להמשיך הלאה
בהצלחה!

למעלה