תמיד אמרו לי שאני מיוחדת. ותגובה לכולם:
צפיתי בעונה הראשונה. בכולה, נדמה לי. וברוב העונה השנייה. נתתי לסדרה הזדמנות מחודשת בכל פעם. עד שנמאס לי ופרשתי. לאחר מכן, התגייסתי והחלו שידורים חוזרים. יצא שכל פעם שחזרתי מהבסיס (מהטירונות או מהקורס), את מרתון הפרקים השבועיים (ימי שישי). פשוט קפצתי למיטה וצפיתי בזה, כי בלאו הכי לא היה לי כוח לעשות משהו אחר. אני מודה, היו פרקים בעלי פוטנציאל (ליתר דיוק, עלילות קצרות ומעניינות). נורא קיוויתי שהם יעשו עם זה משהו, ינצלו את המתח. מה הסתבר? הפרקים הללו הסתיימו באובדן זיכרון (הרי מה יותר פשוט מאשר לפתור את הסיבוכים בעלילה מבלי ליצור בה חורים ובצורה הכי פשוטה וקלה שיש? כמובן, לעבוד על הצופים). כשנחלתי אכזבה, שוב, בפעם ההפסקתי־לספור, החלטתי לקטוע את ההתעללות הזו בעצמי ככה ולקבוע (מבחינתי! שוב, התגובה הזו שלי וגם קודמתה היא דעתי האישית או עובדות שנתקלתי בהן ותו לא) שזו סדרה, ובכן, לא משהו. כשהעונות הבאות יגיעו, רוב הסיכויים שאם לא יהיה לי משהו אחר לעשות בשעת השידור שלה, אצפה בהן. עבורי, זו סדרה קלילה, היא לא דורשת מחשבה או מאמץ מיוחד. כיף לנקות את הראש מדי פעם עם פרקים כאלה. אגב, גם "Gossip Girl" למי שמכיר, עומדת אצלי בקריטריון "הסדרות שפשוט מעבירות את הזמן" (אפילו אם הן לא ממש שוות אותו). בקיצור, בהחלט לא הייתי קוראת ל"סמולוויל" סדרת הדגל של AXN. מה שכן, אין ספק, כל אחד וטעמו האישי. אה, כנראה שזו רק אני, אבל כישורי המשחק של המשתתפים ב"סמולוויל" מחווירים לעומת השחקן שמגלם את לקס (הוא וליונל יותר מגניבים ומעניינים מקלארק הסתמי הזה).~ P-: