שאלה

רמי ד.

New member
אם תוכלי גם לעבור לקוך

מאחר ובפורום הזה אנחנו מעדיפים את שיטת קוך. ובינתיים רק אציין, שמעניין אצלך ששליט בית 12 נמצא בבית 1. כלומר בית 12 שהוא בית הפחדים התת מודי והדמיון והאשלייה מתבטא בבית הזהות שלך, כלומר אני מצטרף לדקל בהערכה שלא קל לך, ואני חושב שמדובר בין היתר בבלבול וחוסר בהירות לגבי "מי אני?" ואת זה רואים מהמולות המדוייקת עם נפטון. ואם כבר אז המולות הזו היא קונפליקט בין בית 10, שהשליט שלו נפטון, לבין בית 12 שכבר דברתי עליו לבין בית 5 שהשליטה שלהם וונוס, כלומר דייסה בין פחדים וחוסר בהירות לבין קריירה, לבין יצירתיות והנאה, שהתוצאה שלה יכולה להיות תחושה של חוסר אפשרות ליישב את 3 הנושאים ביחד. והפתרונות אולי +חוזק בבית 6 כלומר לעבוד כפיתרון, +שליט בית 1 בבית 11 ועוד דרך בית 3 השמש גם היא שם, כלומר הגשמת אידיאלים בעזרת התנדבות ו\או עבודה בארגונים ומוסדות, כדרך להמנע מאינטימיות שנחשדת ככואבת, +שליט בית 6 נמצא בבית 5, מה שמראה שבכל זאת העבודה תהיה כנראה בתחום יצירתי, ומאחר וכל החוזק הזה בתאומים, בכתיבה \תקשורת מסוג כלשהוא. רמי

פידבוק

1. אני ניסיתי להעביר את המפה לשיטה שרציתם אבל לא אני בטוחה אם הצלחתי בכך. אם לא הצלחתי, אז תסבירו לי כדי שאוכל לשנות את זה לשיטה הטובה. 2. לגבי הניתוח שלך - נכון יש לי בלבול וחוסר בהירות לגבי "מי אני", וגם שאר הדברים נכונים. אני מודה לך על הרעיונות, למרות שאני לא יודעת עדיין איך אני אממש אותן - אני אצטרך לחשוב על זה ולראות לאיזה כיוונים אני באמת יכולה לקחת את זה . - אולי אני אתחיל במשהו התנדבותי בתור בהתחלה ואז נראה - כי כרגע אני עדיין לא בטוחה בכיוון שאני רוצה - אבל אני אחשוב על זה .. תודה רבה על הניתוח :)

r c 1

New member
ואווווו

מפה מדהימה ! מאד מאוזנת כלומר יש לך את כל היכולות, את רק צריכה להעלות אותם למודע ולהשתמש בהם, נושא הגבולות מוכר לך מאיפה שהו אבל הוא לא משש מתחבר לך עם מבנה האישית, הביטחון, ה"שלי", העונג, להנות הוא יותר עיקרון, השקפת עולם מאשר דרך חיים, מה את עושה? משהו העסקיי הבידור? שחקנית? אם לא אז אולי תשקלי, מאד מתאים ! יש הרגשה של לא ראויה, לא מגיע לי, משהו שבא מהבית אוליי אפילו הרגשה של קיפוח, והבלבול או יותר נכון הערפל והמסתוריות שאת שמה כמסיכה ללא ספק עוזרים לך להתגבר על האשמה והרגשת הלא ראויה שמהדהדת בכל הקשור לנשיות שלך, כאילו קלילה חברותית, אבל דורשת עומק !!! אמת !!! לא סובלת זיופים !!! את מדהימה קחי את מי שאת עם כל הקשיים והפחדים וטוסי אל על ! יש לך את זה !

ואייייי תודה רבה !!!!!

האמת חשבתי גם על עסקי הבידור (אני אוהבת להשתמש בדמיון ובאמת משחק זה יכול להיות ממש מעולה וגם אולי סוג של תראפיה) אבל נראה שזה יהיה מלא שעות ואני לא יודעת אם אני אעמוד בהרבה שעות כאלה מבלי להתעייף וגם לא נראה לי שיש לי כסף בשביל זה ,אבל אני אחשוב על זה. בקיצור, יש לי הרבה על מה לחשוב, ואני מקווה שאני באמת לא אפחד ואלך על מה שאני באמת רוצה :) נכון יש לי גם הרגשה של לא ראויה שזה מהבית, ואני באמת לא אוהבת זיופים ... תודה רבה על הניתוח וגם על העידוד !!!!!!!!!

Salanit

New member
יש לנו דברים משותפים במפת הלידה

ירח בעקרב, מרקורי ושמש בבית 11, מולות בין נפטון לוונוס, סטורן בבית 4
מענייין.

מעניין מאוד :)

את הירח בעקרב אני מכירה ומזהה הרבה אצלי :) מרקורי ושמש בבית 11 - אני יודעת שיש פה דגש על חברים,חברה, קהילה ועל עשייה למען הזולת, אולי אפילו בקשר לקבוצות או ארגונים והאמת היא שאולי אני אפילו אתחיל להתנדב במשהו - עד שאני אמצא עבודה - אני עוד לא יודעת באיזה כיוון ההתנדבות אבל העיקר שיהיה לי מקום בו ארגיש שאני תורמת .. וגם יש פה את עניין התקשורתיות של המרקורי, ותקשורת זה תמיד עוזר.. מולות בין נפטון לונוס אני לא בטוחה שאני זוכרת נכון - נדמה לי שזה קשור לאשליות במערכות יחסים, לזה שאני בוחרת את הפרטנרים הלא נכונים ומנסה להציל אותם אם איני טועה סטורן בבית 4 - היעדרות רגשית של האב וגם הוא היה נמצא הרבה בעבודה. גם כשהוא היה נמצא בבית, הוא לא היה ממש מדבר הרבה איתי, אלא אם כן אני פניתי אליו. במצבים מסוימים הוא היה מאוד קשוח ועדיין יש מצבים בהם הוא לא מנסה לראות דברים מהצד שלי ולא ממש מבין אותי

Salanit

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo163.gif

גם אני מתכוונת להתנדב בקרוב ... בקשר לסטורן בבית 4- אבא שלך אהב ללכת בדרך שלו, היה קשה לו קשה לראות את הדרך שלך, הוא חשב שהדרך שלו היא היחידה שנכונה?
ובקשר לעניין התקשורת- חברויות מהוות עניין מרכזי בחייך, את מרגישה שזה מאוד חשוב לך? יכול להיות שאני מנסחת קצת בדביליות, אני פשוט טירונית בניתוחים

../images/Emo196.gif

נכון - אבא שלי ממש לא ראה ועדיין לא רואה את הדרך שלי - הוא תמיד חושב שהדרך שלו נכונה ושהוא צודק ושכולם טועים ! החברויות חשובות לי והם כן מהווים עניין מרכזי - לא יודעת בדיוק איך להסביר את זה - חשוב לי לעזור לאחרים ולהרגיש שאני תורמת ואני חושבת שבלי העזרה הזאת לאחרים היתי מרגישה שאין לי במה לתרום ואת מנסחת טוב מאוד, אל תדאגי !!

Salanit

New member
אני לא יודעת ממש לנתח

רוצה ללמוד.. אנסה: אורנוס בבית 6 עם הירח-זה אומר שהיומיום שלך מיוחד באיזשהי צורה, או שאת רוצה שהיומיום שלך יהיה כזה? ירח בעקרב בסמיכות לאורנוס-יכול להיות לך לא נוח עם הבעת רגשות משתפכת?

גם אני לא ממש יודעת

צדקת - אורנוס בבית 6 עם ירח זה באמת אומר שאני רוצה שהיומיום שלי יהיה מיוחד - למשל, ניתוח מפות זה גם נקרא מיוחד, לא? ירח בעקרב בסמיכות לאורנוס - בהחלט לא נוח עם הבעת רגשות משתפכת. אני שונאת להביע את רגשותיי, גם כלפי בני משפחה וגם כלפי אנשים בכלל, וקשה לי מאוד עם זה. אבל אני בתהליכים לשנות גם את זה.

Salanit

New member
מאוד מיוחד לנתח מפות...

אבל יש הרבה רגש בך, נכון? את מרבה לנתח את עצמך?

Salanit

New member
סליחה אם אני מתנפלת בשאלות

יש לי נטייה להגזים, ואת כמובן לא חייבת לענות על הכל.. תודה שאת משתפת במפה שלך, זו הזדמנות טובה ללמוד באמת.

תשובות..

כן, יש בי הרבה רגש... וכן, אני מרבה לנתח את עצמי, וזה די מעצבן חח.. אני כל היום חופרת במוח, מנתחת דברים, מנהלת שיחות עם עצמי, וכו'..

למעלה