האורבים גדולים מדי. תעשי מפה באסטרו עם 80%
אין לך היבט בין שמש לשבתאי זה אורב של 10 ולטעמי גדול מדי. כך יוצא שהשמש שלך בעצם מבודדת מלבד הצמידות לכירון וזה קורה בבית 11 - 12- אני אשמח אם תפדבקי לגבי זה כי זה מעניין. משהו בפיזיות אולי ברגליים? כי זה שור ? לא יודעת אולי איזה נידוי חברתי [סתם הבלחה במוח בגלל הבידוד של השמש שהוא גוף ואגו בבית החברה] בקיצור גם התחלת עם השאלה לגבי מוטיבציה ואגו כמדומני לא? אז לדעתי כאן חלק מהתשובה- שמש מבודדת שהיא מיקוד הדברים והאגו שבגלל שהשמש ללא היבט אין יכולת להוציא דברים אל הפועל ובכלל באופן כללי להרגיש ממומשת. כשזה עוד צמוד לכירון אז יש כאן כאב עמוק ביותר. כשזה בשור אז יתכן וזה קשור לכל נושא העבודה והעשייה והרכוש והכסף, כשזה בבית 11 אז מדובר בחברה וחברים ואם זה בבית 12 אז בכלל זה קשה יותר כי שם הדברים עוד יותר הולכים לאיבוד. תסלחי לי אם אני הולכת ישר לדברים שמושכים לי את העין , שהם בעיקר הדברים הקשים יותר ולא מתמקדת גם בטוב אבל כמובןשיש לך מבנה יפה של עפיפון ואת כנראה יצירתית ואמנותית מאוד. אבל מה שמעניין אותי בעיקר הוא זוית 150 בין ירח אוראנוס לאופק ולנוגה- את ללא ספק צריכה כל הזמן למצוא פתרונות יחודיים ויצרתיים משלך כדי לממש את עצמך. צמידות ירח אוראנוס היא צמידות לא קלה לדעתי, למרות שהכל תלוי בהתמודדות של האדם איתו. יכוול להיות שצמידות זו עוזרת לך להתנתק כשקשה קצת, לתפוס מרחק רגשי מכל הסביבה ויכול להיות שאת חסרת מנוחה, צמידות כזו לדעתי מבטאת ניתוק דיסוייאטיבי ועוד. ומנגד האוראנוס דורש מהירח כל הזמן להתפתח ולהתקדם וזה קורה בבית העבודה- יתכן ואת קצרת רוח ואלי הייתי שולחת אותך אפילו לאבחון של הפרעות קשב, כי יכול מאוד להיות שאת לא עקבית במקומות העבודה ואחרי תקופה קצרה פורשת. מבחינה פואית- הייתי ממליצה לך לדאוג לנשום הרבה ולהירגע כי לחץ נפשי יכול לעורר חזק מאוד את מערכת העצבים= אוראנוס. עכשיו הצמידות הזו היא 150 לאופק ולנוגה? איך זה מתבטא? לא ממש יודעת להסביר אבל נראה לי שבמגע שלך עם הסביבה את לא מביאה את החלק הנפשי הזה שלך שאותו תיארתי בצמידות ירח אוראנוס ואולי הם באמת חווים רק את התקושרית התאומימית שלך עם הנוגה הנעימה. אין קשר בין הפנים הנפשי שלך לבין הדברים שאת מחצינה החוצה. יתכן וזה משפיע על כספים ובית. זהו בינתיים אשמח לשמוע פידבק