התחלת ניתוח
והפעם אני אנסה לנתח לבד, בלי להעזר באתרים וכל זה.. על החיים ועל המוות .. היא מזל עקרב, עם אופק בדגים, וירח בשור. 5 כוכבים במזלות המים, 3 כוכבים במזלות האדמה, 1 כוכב במזלות האש ו-1 כוכב במזלות האויר על מזל עקרב - רואה את העולם בשחור או לבן. כריזמטית, קשוחה מבחוץ אבל רגישה מבפנים, החלטית, יש לה כוח רצון כמו של ברזל, סקסית, מסתורית, נטיה לאובססיביות, קנאית, רכושנית ... שליט המפה, נפטון, השמש, ונוס ומרקורי כולם נמצאים בבית 8 ובעקרב - מחזקים את התכונות של מזל עקרב, מגבירים את הרגישות שלה (אבל היא תנסה להסתיר את רגישותה וגם שמים דגש על נושא המיניות. ונוס בעקרב - מערכות היחסים הרומנטיות שלה יקבלו אופי של מזל עקרב כלומר היא תהיה מאוד מושכת ומגנטית לאחרים. יש גם את נושא האובססיביות של העקרבים. יכול להיות שהיא לא תאהב להיות לבד, ושתמיד היא תהיה במערכת זוגית. יש קשר של אובססיביות וגם תלותיות בבן זוג ? רצון לשלוט עליו .. כוח ועוצמה הוא עניין חשוב לעקרבים. מרקורי בעקרב - התקשורת שלה גם תהיה עקרבית = אולי היא אפילו תשתמש במיניות כדי לתקשר עם אחרים ?! התקשורת שלה תהיה שחור או לבן - אף פעם לא באמצע - והיא תביע את דעותיה בהחלטיות ובקשיחות אופיינית לעקרב. האופק בדגים מוסיף לרגישות העקרבית את הרגישות הדגית, החמלה, ואולי גם מרכך אותה קצת. הירח בשור מביא לה יציבות ברגשות ? אבל אני בספק כי יש לה הרבה מזלות מים במפה אני אמשיך את הניתוח בהמשך