שאלה

יש - מפה של דמי מור

זה מפה של השחקנית דמי מור היא נולדה בתאריך 11/11/1962 בשעה 2:16 PM (זה בצהריים,לא?) ברוזוול, ניו מכסיקו, ארה"ב - roswell (NM) USA

התחלת ניתוח

והפעם אני אנסה לנתח לבד, בלי להעזר באתרים וכל זה.. על החיים ועל המוות .. היא מזל עקרב, עם אופק בדגים, וירח בשור. 5 כוכבים במזלות המים, 3 כוכבים במזלות האדמה, 1 כוכב במזלות האש ו-1 כוכב במזלות האויר על מזל עקרב - רואה את העולם בשחור או לבן. כריזמטית, קשוחה מבחוץ אבל רגישה מבפנים, החלטית, יש לה כוח רצון כמו של ברזל, סקסית, מסתורית, נטיה לאובססיביות, קנאית, רכושנית ... שליט המפה, נפטון, השמש, ונוס ומרקורי כולם נמצאים בבית 8 ובעקרב - מחזקים את התכונות של מזל עקרב, מגבירים את הרגישות שלה (אבל היא תנסה להסתיר את רגישותה וגם שמים דגש על נושא המיניות. ונוס בעקרב - מערכות היחסים הרומנטיות שלה יקבלו אופי של מזל עקרב כלומר היא תהיה מאוד מושכת ומגנטית לאחרים. יש גם את נושא האובססיביות של העקרבים. יכול להיות שהיא לא תאהב להיות לבד, ושתמיד היא תהיה במערכת זוגית. יש קשר של אובססיביות וגם תלותיות בבן זוג ? רצון לשלוט עליו .. כוח ועוצמה הוא עניין חשוב לעקרבים. מרקורי בעקרב - התקשורת שלה גם תהיה עקרבית = אולי היא אפילו תשתמש במיניות כדי לתקשר עם אחרים ?! התקשורת שלה תהיה שחור או לבן - אף פעם לא באמצע - והיא תביע את דעותיה בהחלטיות ובקשיחות אופיינית לעקרב. האופק בדגים מוסיף לרגישות העקרבית את הרגישות הדגית, החמלה, ואולי גם מרכך אותה קצת. הירח בשור מביא לה יציבות ברגשות ? אבל אני בספק כי יש לה הרבה מזלות מים במפה אני אמשיך את הניתוח בהמשך

הערה

ראיתי שהרבה דברים לא זכרתי ולא הייתי בטוחה בעצמי אז אני נראה לי קודם אעשה חזרה ואבחן את עצמי ...

אחיקם ר

New member
מה שמעניין אצלה

זה שלל ההיבטים הדיסהרמוניים במפה שלה! זה רק מוכיח איך לפעמים היבטים "קשים" יכולים להיות אחלה דרייב להצלחה! במיוחד במפה כל כך עקרבית. העקרב הוא מזל מאוד חזק... זה נותן יציבות למרות שהוא מזל מים, מה גם שהירח במזל שור. מעניין שרק מאדים נמצא במזל הבמה אריה (ובבית 5), אבל גם ראש הדרקון שם, כאילו מרמז שהעשייה בתחום הבמה היא קרמתית אצלה. אולי זה המאדים הדרמטי שדחף אותה לפעול בגדול (ולהצליח בגדול). אותי מעניינת הצמידות של פלוטו אוראנוס, שני כוכבים כבדים ולא סימפטיים בבית 6 של הבריאות! מענין איך הבריאות שלה, מישהו יודע על זה משהו? מה שכן, פלוטו מאוד חזק במפה שלה בגלל כל האנרגיה העקרבית, והצמידות (החלשה) שלו לאוראנוס מוסיפה גם אלמנטיים דליים לאופי. נפטון שצמוד לשמש (ואופק הדגים) מרמז על יכולות המשחק המצויינות ועל המסיכות הרבות שהיא עוטה. גם מרקורי ונוגה שצמודים לשמש משפיעים על האישיות, וכל כוכב כזה הוא עוד מסיכה. והכל --- לדעתי כמובן.

דקל111

New member
אחיקם , לגבי הביראות כמה מילים עליה

אבל לפני כן, האם צמידות פלוטו אוראנוס חלשה? כיוון שהבנתי שאוראנוס בעקרב הוא חזק מאוד אז ההיגיון אומר שהצמיגות אם כך גם כן.- -זן נראית לי צמידות של שינויים- כוח חזק של שינוי והתפתחות כל אחד בכיוון שלו. לגבי הבריאות אני כן יודעת עליה כמה דברים. כשהייתה נערב צעריה היו לה בעיות בעיניים עד לכדי פזילה אני חושבת או אפילו עיוורון אבל בכל מקרה היא עשתה ניתוח בעיניים בתקופה שהייתה עוד מוקדמת לניתוח מהסוג הזה. וכידוע העיניים שלה הם מהממות...

אחיקם ר

New member
יכול להיות, אבל אל תשכחי

שמדובר בצמידות של הרבה (מאוד מאוד) אנשים בגילה, ככה שזו בהחלט לא צמידות אישית... אבל אצלה זה נופל בבית 6 (ופה זה כבר הופך להיות אישי). פשוט חשבתי שעם כוכבים "כבדים" כאלו שם זה מעיד על בעיות רציניות יותר... מוזר מה שאת אומרת על העיניים. עיניים זה האזור הרגיש של טלה, לא? מעניין, כי מלבד העובדה שהוא בלוע, אין בו שום כוכב מהובט קשה או משהו דומה.

דקל111

New member
אין לי כוח לנתח את המפה שלה אבל מעניין לקרוא

עליה כדי להיזכר. אני חושבת שהיה איזה קושי עם אימא שלה. אולי היא הייתה חד הורית ולאכוהוליסטית משהו כזה וזה מסתדר עם המפה שלה כשצדק שליט בית 10 צמוד לכירון בית 12 דגים. זו גם נקודת הכאב שלה. מה שהכי מדהים לראות אצלה במפה לדעתי זה כל הכוכבים בבית 8 עקרב, כאשר גם שליט האופק נמצא שם יחד עם שמש נוגה ומרקורי. במולות לירח ועם ריבוע למאדים. היא לא אחת החווית כדומיננטית וחריפה מאוד בגישותיה המיניות והדעתניות. היא הביאה רוח של שינוי והקדימה את זמנה ובטח ובטח בנושא המיניות וגם הכוח- רק להזכיר לכם כמה סרטים שהשפיעו בתחום הזה: " הצעה מגונה" שרוברט רדפורד שילם לה מליון דולר כדי שתשכב איתו סטרפטיז- כאשר עשתה ניתוח להגדלת חזה ועשתה סטרפטיז במעמדה כשחקנית כשלא הייתה זקוקה לזה אבל רצתה- וזאת גם מהמקום של האישה החזקה והמינית והסרט שבו היא עצמה מטרידה מינית את מייקל דאגלס ואחרון חביב שאני זוכרת הוא ג'י אן ג'י שבו היא האישה היחידה שנכנסת למארינס ועושה קרחת וכו'... כל הסרטים האלו משקפפים את אישותה ומשקפים לדעתי את בית 8 והסטליום הזה שם, גם בהשקפותיה ובהתפתחותה האישית. הפתיחות המינית הזו השתקפה גם באופן בו גידלה את משפחתה ואת ילדותיה. אני זוכרת שקראתי פעם שאין להם בעיה להסתובב עירומים כולם בבית... היא אישה מודרנית שמשתנה ללא הירף וגורמת לא פעם לזעזוע בפתיחות ובחדשנות שהיא מביאה.

רמי ד.

New member
בית 6 הוא גם עבודה קשה ולא רק בריאות

מרגישים עליה שהיא ממש קשוחה וטוטאלית בעבודה. רמי

Salanit

New member
מנסה

הדבר שבלט לי בינתיים הוא הירח בבית השני עם כל המולויות האלה לכוכבים בבית ה-8, אולי חוסר יציבות ביתית(גם בית 2 כמו 4 מתקשר לי באיזשהו אופן לבית והמשפחה) מתמדת שחישלה אותה, שקידמה אותה לטרנספורמציות? ירח בשור אמור להיות מקום מאוד נינוח לירח, אבל עם כל המולויות האלה לבית ה-8 , נראה שהיה לה מאוד לא נוח, מאוד לא יציב. מקווה שזה לא סתם שטויות מה שכתבתי.

Salanit

New member
והסחיבה הזו מהחנויות

הסחיבה גם מתקשרת לי לבית 2 ו-8.... - לקיחת משאבים מהסביבה, כמו פיצוי על מחסור רגשי?

Salanit

New member
או שיט

חחחחח, התבלבלתי ועוד איך! איזו פאשלה....טוב אני מקווה שתסלחו לי על זה. פעם הבאה אהיה יותר עירנית.

Salanit

New member
זה מראה

איך אפשר למצוא פרטים במפה שלא היו ולא נבראו על האדם....מי שמחפש מוצא, חחח

למעלה