שאלה

שאלה

יש מצב כזה של מיגרנה בלי גלולות? השבוע הגיעה המכשפה הרעההההההה ואיתה המיגרנה העוד יותר רעההההה ואני בלי גלולות ובלי דיכוי. ז'ק נראה לי שהמיגרנה שלך עברה דירה אלי
. נחמה אחת יש לי שאין לי כאבים כנראה בהשפעת הרפלקסולוגיה וגם זה משהו.

lee E

New member
כן בטח, למה לא?

עם, בלי..אצלי הכל הולך.. ברצינות..דווקא בתקופות בלי הגלולות, זה יותר חזק..אצלי בכל אופן.

lee E

New member
../images/Emo46.gif

זה לא פייר שרק אני ערה עכשיו ואין לי עם מי לקשקש כאן!!
לקוםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!

אז עכשיו אני לבד מקשקשת

בפורום למה את לא ערה....קוווווווווווווווווווווווווווווווווומממממממממממממממממממייייייייייייי לקום לקום לקום לקום לקום לקום........וכו'... קומי lee E קומי קומי קומי קומי..... נו קמת

lee E

New member
../images/Emo122.gifמה את צועקת מה...

קמתי..היתה לי ברירה? השכימו אותי מוקדם. אני בייביסיטר על בן של חברה אז הקימו אותי..מוקדם מדי..מבחינתי 8 בבוקר זה עוד לילה.

זואילי

New member
גם אני לא הבנתי ../images/Emo12.gif

נכון, אולי זה ניואנסים פרטיים של שתיכן, וסליחה אם אני דוחפת את האף.. אבל... תהיתי האם מדובר בירוק מסוג הדבר הלא חוקי הזה?

lee E

New member
../images/Emo6.gif גם אני לא הבנתי.

אולי זה סלנג חדש בארץ שאני לא מכירה?

ירוק קטן ומנדנד מסנג'ר

משוגעות תיכף יורקת על שתיכן באמת מרגישה כמו אלפקה... ואני לא חוקית ככה את מכירה אותי.....זוזו..........................מיליון נקודות בשבילך.........................

זואילי

New member
../images/Emo205.gifוני, מה כבר אמרתי??

לפעמים את אניגמה אמיתית... אז אני מנסה לאמץ את מוחי ע"פ ההפרעות הפרטיות שלי והדמיון הפרוע שלי כדי להבין למה התכוון המשורר. מה גם שלמרות סימני הפיסוק (וקבלי שאפו על ההשתדלות) נשגב מבינתי לרדת לסוף דעתך, עם אלפקה או בלי.

זואילי

New member
יפה! הכותרת שנונה, אותה הבנתי

אבל מה בין הבייביסיטר של leeE לבין שעת הבוקר, לבין המעבר לירוק לבין המסנג'ר? האמת? את לא חייבת לענות. קצת התעייפתי.

lee E

New member
מיכלוש, אני עוד לא מבינה על מה

אני דיברתי..חוץ מזה, כרגע הכתירו אותי כ"מלכת הקור הרשעה", הרגו אותי פעמיים..אז בכלל אני
עכשיו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו אני לא מסוגלת לכתוב כי אני צוחקת כל הזמן...................... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמחלענחעע

למעלה