שאלה

lee E

New member
גב' קוקטייל

את בדילייי עמוק עמוק..אני התחרפנתי מזמן old news.

היא עם 5 ילדים

שהחליטו שהיא מלכת הקור והרגו אותה פעמיים הצעתי לה את עליית הגג לילדים מופרעים היא לא מסכימה בנוסף התעוררה בשמונה - לפנות בוקר חוץ מזה שאני עכשיו מתפוצצת מצחוק כולי על הרצפה כואבת הבטן ...

מיכל235

New member
הרגתם אותי

מצחוק עכשיו
התחרפנתם לגמרי אחרי שהלכתי.... כוס פלאס
LEE התחלתי לרשום ......

זואילי

New member
אקסקיוז מי??

הלו, מרי פופינס, ניקוטין. נ-י-ק-ו-ט-י-ן !!! מה שכבר שכחת לשמחתך... אם כבר אז אני בקטע של קוקטיילים, להזכירך!

lee E

New member
../images/Emo6.gif קודם כל זה אסקיוז מי

ולא אקסיוז מי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דבר שני..אין מכינת קוקטליים יותר מוכשרת ממני...עם מטריות!

מיכל235

New member
טוב אז אחרי קצת ../images/Emo199.gif

בגלל שזקי העירה אותי!!! הצלחתי להבין מי הוא הירוק

מיכל235

New member
../images/Emo124.gifאז איפה עכשיו כולם

עכשיו אני מדברת עם עצמי
זוזו
זקי
LEE עכשיו אתם נעלמתם לי

מיכל235

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

איפה נעלמת ?? הלכת איתם לאיש הירוק?? ואיך היה הכוס פלאס
? התאכזבתי מהארקוקסיה שלך היא לא מונעת כלל את הגלים ואת הכאבים... שוקלת לחזור לנקסין

זואילי

New member
הלכתי בדרך האבנים הצהובות

או איך שלא יתרגמו את זה. צירפתי, למרבה הבושה גם פיסת עוגת דבש לכוס פלאס... את הארקוקסיה שלי קיבלתי בשביל כאבי הגב. לגבי השאר, כל איבר וכדורו הוא.

מיכל235

New member
טוב ירוק הבנתי מה זה

אבל מה זה צהוב??????????? אני רואה שאת התחלת כבר את ראש השנה
נראה לי שאם זה ימשיך אשקול לבקש מהרופא את הטארמדקס.

זואילי

New member
בוודאי שכן

לא חייבים גלולות בשביל מיגרנה. מאז שעזבתי את תחום הפקות האירועים בו עבדתי שנים, שמתי לב שכאשר אני מגיעה כאורחת לאירועים - אני יוצאת עם מיגרנה להתעלף.... תרגישי טוב יקירתי. אנדו מנוול. אין כאב בטן אבל יש כאב ראש. לא יפה. מקווה שיהיה לך סופ"ש רגוע ללא שום כאב.

היי

מצטערת אבל לא חושבת שזו המיגרנה שלי ... שלי חודרת לעיניים רקות לסת ועוד עצמות פנים יקרות.... מיגרנה יכולה להופיע גם ללא גלולות כמו שכתבו הבנות. אצלי המיגרנות התחילו מיד כשהתחלתי עם הגלולות ובדר"כ אני לא מפסיקה את הגלולות רק בתקופת ווסת כך שאין לי ניסיון רב עם מיגרנה ללא גלולות. הפעם הזו זכיתי בשתיהן יחד גם ווסת וגם מיגרנה כך שהכל אפשרי....מין עולם שכזה. משהו קר על הראש חושך והמון מים תרגישי טוב

lior362

New member
תקציר מה שקורה פה בשרשור

משיהי יכולה לתקצר לי מה קורה פה בשרשור ? אני לא ממש מצליחה להבין ... סתם חוסר רכוז... אז תקציר הפרקים הקודמים מעקרות בית נואשות ...

למעלה