שאלה

Pinki Girl

New member
שאלה

מי האבא הכי סבבה? דורון,מיכאל,אלכס,יונתן,אלי מרקו (למרות שהוא לא אבא) מי האמא הכי סבבה? סמדר (אממ לא נראה לי) רונה (בקרוב אמא) שלומית , ורדה או גלית התשובות שלי : אמא-רונה אבא-יונתן

"אמא יקרה לי..."../images/Emo79.gif

האמא הטובה ביותר.
סמדר, אלא מה? אני לא חושב שצריך להסביר... האבא הטוב ביותר.
יונתן. הוא האבא הכי חם ומתחשב (בניגוד ל"קר ומחושב" = דורון) שקיים בסידרה, והוא פשוט לא יכול להפסיק לחשוב על הילדים שלו.

swirrrly

New member
הבאבא הכי סבבה:

אין. המאמא הכי סמבה: שלומית (אוהבת ותומכת בדיוק כמו שצריך, אבל מצד שני פתוחה וחופשייה. הכי חשוב - נאמנה!)

Shani5

New member
אממ

האבא- יונתן נו ברור תראו איך הוא דואג לילדים שלו... האמא- שלומית כי היא באמת אמא טובה ותמיד היא מגנה על יונתן וזה... פשוט נשמה..

יודעת מה ??????? אני מסכימה........

איתך בקשר לשלומית , היא הגנה על יונתן בצורה מושלמת וזה היה שווה את זה !!!!!!!!!!!!! בקיצור יונתן הוא האבא הכי מדהים ושלומית האמא הכי טובה !!!!!!!

.................

LIKE MOTHER LIKE SON לא נשמע כמו האורגינל.. אבל מה לעשות... אני גם בדיעה של רובכם יונתן האבא הכי הכי.. ושלומית היא האמא הכי הכי..

BaM BaM

New member
יונתן האבא הכי טוב?!

הילדים שלו שונאים אותו! האבא הכי טוב הוא... אין כזה בסידרה! בעצם... מיכאל הוא האבא הכי טוב! והאמא הכי טובה היא שלומית ומי שמערער בזה שרק יגיד

"אֲנִי חוֹלֵק עַל דַּעַתך..." ../images/Emo79.gif

מיכאל גרם לילדים שלו להתהלך עייפים בלילה, בניסיון נואש לתקן את הנזק שהוא עשה בעקבות ניסיון השמירה על כבודו העצמי. הוא לא מבין שכסף הוא דבר חשוב מאוד (אם כי די בסוף סדר העדיפויות) כיום, ומזלזל בעזרה שמציעים לו. זה לא מראה משהו עליו כאב? הוא זה שצריך לחנך את הילדים שלו, לתת להם דוגמה חיובית, ולא להתהלך כל היום במחשבה על "מה אני עושה עכשיו". בנוסף, הוא צריך להבין ש"לקבל עזרה" פוגעת בכבודו פחות מ"לבקש עזרה. הילדים של יונתן משמ לא שונאים אותו! הרי הם חייכו וצחקו בפעם האחרונה שהם היו ביחד. מאז, כנראה, הם חזרו לשנת החורף (יש כזאת מילה היברנציה?) שלהם.

האבא והאמא

האמא הכי הכי היא שלומית....תמיד תומכת בילדים שלה גם שכולם נגדם! והאבא הכי הכי הוא דורון לאחר שהכיר את רונה , אמנם לא ממש יודע איך, אבל משתדל עזית

Snitch

New member
דעתי... ../images/Emo88.gif

אבא- יונתן. הוא עושה הכל בשביל הילדים שלו. ראיתם איך הוא נכנס לעצבים כשאסרו עליו לראות את הילדים שלו?
אמא- שלומית, כי לא יודעים כלום על השאר כאימהות... (קחו בחשבון שסמדר היא אמא חורגת. )

swirrrly

New member
אז לסיכום:

נראה שכולם מסכימים פה אחד שזו שלומית, כי באמת היא לא עשתה שום דבר רע, רק איכשהו הילדים שלה לא יצאו מי יודע מה... בקשר לאבא הכי-הכי: דורון (ממש לא! סילק את מאיה שלו מהבית רק בגלל שבאה אישה אחת, ועוד הכניס אישה חדשה הביתה לפני שהבת שלו הספיקה לעכל את מות אמה!! וגם בתקופה הישנה שסמדר ומאיה חיו ביחד, הוא הראה עדיפות כלשהיא כלפי סמדר לעומת מאיה). מיכאל (אבא חרא, לא יכול להראות דוגמה ושתי הילדים שלו בכלא, אבל בעצם הוא אוהב, תומך ומאמין בהם, אז הוא די רחוק מחרא, הוא אבא טוב, אבל לא מעשי מספיק.) אלכס (אעלק אבא טוב! מפלה בין הביולוגי למאומץ, ומפגין קשיחות איומה. מלבד זאת לא תמך בבן שלו ואף הלך נגדו בקטע עם גלית. אבל נראה לי שבכל זאת הוא אוהב את הילדים שלו, אבל נראה שדוקא לו כן יש אהבה עם תנאים.) יונתן (הוא בגד באישתו עם סמדר ובכך בגד בכל משפחתו, וגם השפיל את האמא של ילדיו. בקיצור חרא, לא אכפת לי כמה שהוא אוהב ת´ילדים שלו, הוא לא יודע לתפקד בתוך משפחה, מסכנה אתי למה היא מכניסה את עצמה...) אלי מרקו(הוא פושע משמע = זבל, חלאה. משמע = ילדים זבל, חלאות.) שימו לב שכל הנאמר למעלה מסתמך על עובדות, ועל תגידו לי שמה שרשמתי לא נכון. i rest my case.

swirrrly

New member
לתשומת ../images/Emo23.gifכם:

כשכתבתי שלאכס יש אהבה עם תנאים, זה מה שהתכוונתי, יעני ההיפך ממה שאמרו להיות לו אהבה בלי תנאים. unconditionall love.

תשובותיי לכם! ../images/Emo41.gif

מי האבא הכי סבבה? דורון,מיכאל,אלכס,יונתן,אלי מרקו (למרות שהוא לא אבא) תשובה: טוב, מכל האפשרויות הנ"ל, אני הייתי מצביעה בעד- יונתן! הוא אוהב את הילדים שלו..למרות שהוא לא תמיד היה שם בשבילם. אבל, לכולם יש פגמים. מי האמא הכי סבבה? סמדר (אממ לא נראה לי) רונה (בקרוב אמא) שלומית , ורדה או גלית תשובה: שלומית! אני מזה אוהבת אותה, היא מקסימה ויודעת עניין!

האמא הכי גרועה- סמדר! ובקשר לרונה..

חח!!!!!!! סמדר בתור אמא...אוי ויי...הרעיון מפחיד אותי מאד.... איזה מזל שלא נולד לה התינוק!!! בררר.... איזה רקבון של אמא היא היתה...מקלקלת את הילד... בקשר לרונה, אני חושבת שהיא היתה יכולה להיות אמא די טובה, למה לא? :)

למעלה