אז לסיכום:
נראה שכולם מסכימים פה אחד שזו שלומית, כי באמת היא לא עשתה שום דבר רע, רק איכשהו הילדים שלה לא יצאו מי יודע מה... בקשר לאבא הכי-הכי: דורון (ממש לא! סילק את מאיה שלו מהבית רק בגלל שבאה אישה אחת, ועוד הכניס אישה חדשה הביתה לפני שהבת שלו הספיקה לעכל את מות אמה!! וגם בתקופה הישנה שסמדר ומאיה חיו ביחד, הוא הראה עדיפות כלשהיא כלפי סמדר לעומת מאיה). מיכאל (אבא חרא, לא יכול להראות דוגמה ושתי הילדים שלו בכלא, אבל בעצם הוא אוהב, תומך ומאמין בהם, אז הוא די רחוק מחרא, הוא אבא טוב, אבל לא מעשי מספיק.) אלכס (אעלק אבא טוב! מפלה בין הביולוגי למאומץ, ומפגין קשיחות איומה. מלבד זאת לא תמך בבן שלו ואף הלך נגדו בקטע עם גלית. אבל נראה לי שבכל זאת הוא אוהב את הילדים שלו, אבל נראה שדוקא לו כן יש אהבה עם תנאים.) יונתן (הוא בגד באישתו עם סמדר ובכך בגד בכל משפחתו, וגם השפיל את האמא של ילדיו. בקיצור חרא, לא אכפת לי כמה שהוא אוהב ת´ילדים שלו, הוא לא יודע לתפקד בתוך משפחה, מסכנה אתי למה היא מכניסה את עצמה...) אלי מרקו(הוא פושע משמע = זבל, חלאה. משמע = ילדים זבל, חלאות.) שימו לב שכל הנאמר למעלה מסתמך על עובדות, ועל תגידו לי שמה שרשמתי לא נכון. i rest my case.