שאלה

• פותח הנושא gabi
  • פורסם בתאריך

elena20

New member
אוי הם ממש חצופים ומעמידים את הגבר במצב ממש

לא נוח, אומנם לא הייתי במצב כזה, אבל אם היה קורה , הייתי מתעקשת שלא יקנה כי זה ממש ביזבוז כסף. הייתי מעריכה הרבה יותר אם היה קוטף לי איזה פרח, זה הרבה יותר רומנטי.

nate2000

New member
אומרים לא תודה למר מוכר

ואם הבחורה עושה פרצופים אומרים לה משהו כמו "אם אני ארצה לקנות לך משהו אז אלך לחנות פרחים ואבחור זר שאני רוצה וכשאני רוצה". ואת המשפט אומרים בטון רגוע עם טיפת צחוק. זאת סתם סחיטה רגשית שעליה כמה חבר'ה עושים קצת כסף. אתה לא חייב ליפול למלכודת הזאת.

voguemaster

New member
את מזכירה לי משהו

כשעברתי לגור עם אשתי בהתחלה היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אביא לה פרחים כל יום שישי
. אמרתי לה (בטון הכי מתוק שיש
) שאני אביא לה פרחים כשאני רוצה, כך שזו גם תהיה הפתעה. מסכים איתך לגמרי

אין לי בעיה עם זה שיקנו לי

את הורד הזה, אבל לדעתי הקטע עצמו טפשי. כי זה באמת סוג של סחיטה רגשית על חשבון נקודות רגישות. אני הייתי מאוד שמחה לקבל ורד מהחבר שלי, אבל הייתי מעדיפה את זה בצורה אחרת, שהוא בעצמו יחשוב על זה וילך לקנות לי ורד מיוזמתו.

ורד 1970

New member
היה לי חבר שקנה לי את כל הפרחים יחד

דלי מלא בוורדים,עשה לו את הלילה, הוא היה המום (איש הפרחים)זה היה נחמד ומקורי(הוא תפס אותנו לפני שניכנסנו לרכב) אבל בדרך כלל כשהאיש עם הפרחים היה מגיע אלי...ישר הייתי אומרת לו "לא תודה" לפעמים הוא היה מנסה לשכנע את מי שהיה איתי...הייתי אומרת "לא,לא,אני לא רוצה" בצורה חד משמעית,מהסיבה הפשוטה,לא מתאים לי להיסחב כל הערב עם פרח ביד.וגם לא רציתי להביך את מי שהיה איתי אבל אני כן אוהבת שמביאים לי פרחים הבייתה
היה פעם בחור שבא לקחת אותי לדייט ראשון,וביקש לעלות לדקה לפני שיוצאים,וכשעלה הביא לי פרח ואמר שהעדיף לעלות להביא לי קודם את הפרח שישאר בבית ולא שאצטרך להחזיק את הפרח כל הערב,מאוד אהבתי את הרעיון. אז בהחלט אפשר להביא לבחורה פרח לבית ואז לצאת,זה נחמד יותר

sesame1

New member
פעם נתקלנו בסיטואציה כזו, והוא לא קנה, אבל:::

כשהתגייסתי והייתי בבסיס טירוניות, בקור המקפיא של פברואר.... אמרתי לו שאני מתגעגעת לשקדיות שבודאי התחילו לפרוח .... וכשנשארתי שם בשבת, לפתע הוא הגיע .... עם ענף מקסים של שקדייה ....
..... שווה מאה ורדים, נכון ???

liri22

New member
אוי זה מרגיז

אמנם זו הפרנסה שלהם אבל... זה די מציק, אם הגבר ירצה לקנות לי פרח הוא יגש בעצמו אליהם, כשהם ניגשים הם מעמידים אנשים במצב לא נעים, במיוחד בדייטים ראשונים... אני ברגע שאני רואה את המוכרים האלה מתקרבים אני עושה להם מרחוק תנועה עם היד של "לא תודה"

nate2000

New member
מה רומנטי פה בדיוק?

כולה פרח מסכן במחיר מופקע.... יותר רומנטי כבר לקחת את הבחורה לגן בוטאני.

ס א ט י ן

New member
בחור יושב עם אהובתו במסעדה בחוץ

פתאום ניגש אליהם מישהו עם ורדים הבחור קונה ורד לאהובתו. עד כאן רומנטי. כשזה נגמר ב- הבחור אומר "לא תודה". זה לא רומנטי. זה לא משנה מה יותר רומנטי. משנה הסיטואציה. זה מה שקורה עכשיו. מה הוא יעשה? יתחשבן על דברים כמו "זה ניצול ופרח במחיר מופקע" או שישלם לו פאקינג 20 שקל ויראה איך הלחיים שלה הופכות להיות בצבע של הורד? ניצול. אפשר לחשוב.

nate2000

New member
כנראה שאנחנו מגדירות רומנטיקה

באופן שונה. את עוד צעירה. כשתתבגרי את תביני שלקנות ורד עלוב ממוכר במחיר מופקע זאת סחיטה רגשית. המוכרים האלה עושים הרבה מאוד כסף על בנות כמוך שבטח יעשו פרצופים אם לא יקנו להם את הורד. בחור. עם הגיל הראיה שלך תשתנה וגם הדרישות. ואת תביני שיש עוד מליון דרכים להיות רומנטים. וש"אוירה רומנטית" לא מושגת ע"י ורד או כל חפץ אחר- אלא ע"י תחושה ששני אנשים משרים אחד על השני. ואת זה אפשר להשיג גם בלי שום חפץ.

ס א ט י ן

New member
בסדר גאוותן שכמותך.

בחיים, אבל בחיים אל תפנה אליי ב"את עוד צעירה. כשתתבגרי תביני". מי אתה בכלל? הסיטואציה מאד לא נוחה. וכשהגבר אומר "לא תודה" אז זה קצת לא נעים. אני לא מדברת פה על מה זו רומנטיקה (ותאמין לי שאת זה אני יודעת יותר טוב ממך, בוגר שכמותך) אני מדברת על הסיטואציה.

Miss Thang

New member
הסיטואציה היא בלתי רומנטית בעליל,

מישהו מגיע, סוחט אותך לקנות פרח - מה רומנטי בזה?

למעלה