שאלה

• פותח הנושא gabi
  • פורסם בתאריך
יש מקומות ורגעים בהם צריך לשים את הרומנטיקה

בצד. מעבר לזה, מבחינתי אין בסיטואציה המתוארת שום דבר רומנטי. למה? כי קניית הפרח לא באה מרצונו של מר בחור אלא כתוצאה מהסחיטה הרגשית. אז מה רומנטי פה? זה כמו שיקנו לך מתנה רק כי יש תאריך מיוחד, בלי להשקיע בזה ובלי לעשות את זה מתוך רצון. היית רוצה מתנה כזו? היא שוות ערך בעינייך למתנה שבאה מהלב?

ס א ט י ן

New member
אבל לפי דעתי יותר רומנטי כן לקנות מאשר לא

ואני לא מבינה למה יש כאן אנשים שמרגישים צורך עז לתקוף אותי על ההרגשה הזאת... אני לא מדברת על כל פעם שזה קורה. אבל בפעם הראשונה, זה יהיה נחמד.

nate2000

New member
i'm a woman

תבדקי את הכרטיס ותמנעי מעצמך מבוכה מיותרת
להיות צעירה ולא מנוסה זאת לא בושה. להודות בחוסר ניסיון זאת לא בושה. אבל לצעוק בקולי קולות "למה מי אתה בכלל"...כאילו רק את יודעת את הכל- זאת התנהגות מאוד פזיזה. ככה את מתנהלת בחיי יומיום? כמו שאמרתי יש לך עוד מה ללמוד על אנשים בכלל ועל מערכות יחסים בפרט. האמת לא שייכת לך ואת לא המצאת את הרומנטיקה. עם תהליך ההתבגרות שתעברי בשנים הבאות תלמדי שאת האוירה יוצרים האנשים ולא פרחים, פרפרים, נרות וקיטש (שאותו אפשר להשיג בכל חור וכל חנות במינימום השקעה ומחשבה- אז איפה פה הרומנטיקה).

ס א ט י ן

New member
זה לא כזה מביך..

1. אני צעירה. 2. אני מנוסה. 3. באמת, באמת שאין לך שום זכות לבוא ולדבר אליי כאילו אני ילדה בת 5. את לא מכירה, אין לך מושג מה עברתי ומה לא עברתי בחיים. את יכולה להיות גדולה ממני ב10 שנים, ויכול להיות שבכל זאת עברתי יותר ממך. אז תחסכי מעצמך את הבושה בבקשה, בלהעביר דעה קדומה על מישהו. אני דיברתי כאן על סיטואציה ולא על מהי רומנטיקה. וכן, הסיטואציה לא הכי נוחה. אבל לקנות את הפרח הזה זה נחמד. מבחינתי זה נחמד. יותר נחמד מלהגיד לבחורצ'יק- לא, לא, אם אני ארצה להביא לה פרח אני אקטוף" ומן הסתם הוא גם לא יקטוף אחר כך כי הוא ישכח. אולי לך זה לא משנה, העיקרון יותר מידי מפריע לך, או מה שזה לא יהיה. אני חושבת שהגבר יוצא יותר טוב אם הוא כן קונה את הפרח מאשר אם לא. ואני לא אומרת שהוא תמיד צריך לקנות את הפרח. אבל בפעם הראשונה שזה קורה, זה יכול להיות מאד נחמד. לפי דעתי. וכן, יש דברים הרבה יותר רומנטים מזה.

../images/Emo41.gifהודעות נמחקו משירשור זה../images/Emo41.gif

מידת בגרות של גולש זה או אחר לא עומדת פה על הפרק. זה ממש מעציב אותי בכל פעם מחדש שיש פה גולשים שלא מבינים שאין להגיב על הכותב אלא רק על הכתוב. נראה שאני צריכה להתחיל באיומים ובחסימות בכדי שהשירשורים פה לא יתדרדרו...

elena20

New member
אז שהבחור יקטוף פרח, אחרי שהם יוצאים

מהמסעדה, זה הרבה יותר רומנטי מאשר הוא יקנה את הורד המסכן הזה, ורוב הסיכויים שיקנה כי מרגיש חובה ושהבחורה לא תחשוב שהוא קמצן. אם היה קורה מצב כזה, אני זאת שהייתי קופצת ראשונה ואומרת "לא,תודה"

Miss Thang

New member
אז את מתעקשת על פרח שנקנה בגלל

אילוצים? ומה עם נשים (כמוני) שפרחים בכלל לא עושים לנו את זה?

elena20

New member
למה את בטוחה שזה מה יקרה? אני לא אומרת

שכל בחור שלא קנה ורד, הוא יקטוף פרח ישר אחרי זה, סתם הבאתי את זה כדוגמה שזה נראה לי הרבה יותר רומנטי מאשר מישהו שקנה ורד ב20, 30 ש"ח רק על מנת להרגיש "רומנטי" או "כי לא נעים והבחורה תחשוב שאני קמצן". אני אישית לא מתה על פרחים בלשון המעטה, האם אשמח לקבל פרח מאהובי? כמובן, אבל לא רק בגלל שמישהו ניגש והוא קונה מתך אילוץ.

ס א ט י ן

New member
את צודקת שיותר רומנטי אם הוא סתם יקטוף לך פרח

אבל מדובר כאן על סיטואציה. זה מה שקורה כאן ועכשיו- מה הוא יעשה? אז נכון, עדיף שהוא יביא פרחים כל יום שישי עדיף שהוא סתם יפתיע אותך עם פרח כשהוא חוזר מהעבודה. אבל זו הסיטואציה. אני לא מדברת על מה יותר רומנטי. אבל לפי דעתי יהיה יותר נחמד אם בסיטואציה כזאת הוא כן יקנה את הפרח (ואני לא מדברת על כל פעם, אבל לפחות בפעם הראשונה שזה קורה) מאשר מתוך עיקרון להגיד למוכר "לא" בגלל שזה ניצול ובלע בלע בלע....

gabi

New member
אל תשימי לב לתגובות, רוב הנשים חושבות כמוך

תשמעו קטע מטורף והזוי לחלוטין../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif

לפני שלוש שנים בערך, כשבן דודי התחתן, נסענו כל המשפחה המורחבת לשבת-חתן בבית מלון בבת-ים. בערב, אני ושני בני דודים שלי הסתננו לנו מהבית מלון ומכל ה"דתיים" שהיו שם והתפללו יומם וליל לכבוד החתן כלה והלכנו לשבת לנו בבית קפה. לפתע, נכנס לו בחור עם הבובות האלה בתוך שקית שמצורף להם בד"כ מכתב בנוסח של..."אני חירש ואשמח אם תעזרו לי.." בן דוד שלי נתן לו 10 ש"ח וקנה את הבובה. הבחור סימן לנו "תודה" בתנועת ראש + חיוך והחל ללכת לכיוון היציאה מבית הקפה. פתאום בן דוד שלי אומר לנו...תראו קטע: "הייייייייי אתה!!!!" הוא צעק לכיוון הבחור ה"חרש"...והבחור פתאום הסתובב והסתכל עלינו ואמר.."מה?!" הוא באותם רגעים שכח שהוא חירש כנראה. אז יש נצלנים, ויש שקרנים. לא חסר כאלה.

רועי21רג

New member
קצת ערסי באמת לקנות את הפרח

אני בכלל לא מעריץ גדול של שיטת הפרחים , נראה נדוש וחסר מחשבה לחלוטין. אני אהבתי יותר להשקיע מחשבה והאקסית שלי נורא אהבה את זה לדוגמה משהו שהיא נורא אהבה כשהייתי אצלה בדירה , כל הזמן הטריד אותי שיש לה פח קטן מדי , וכל הזבל היא הייתה עורמת בשקיות ואם לא היינו מפנים אותן היה מסריח לגמרי. אז מה עשיתי ? קניתי פח גדול ודבילי לקחתי את הדומינו שהיינו זורקים אחד על השניה כל הזמן (היינו זוג מצחיק סיפור ארוך...) והדבקתי את הדומינו עם סופרגלו על הפח(לקח שעה לעשות את זה). לכאורה נשמע כמו משהו ממש מפגר וילדותי , מה שמצחיק שזה נגע לה יותר מאיזה תליון שקניתי לה ב200 שקל , כי לזרוק כסף הרי זה לא השקעה. לדעתי מתנה המכילה הומור , מחשבה והשקעה קטנה תיגע בבחורות הרבה יותר מכמה פרחים .

meitalho

New member
לי זה קרה והגבר דוקא לא קנה לי את הורד למרות

שזה ממש לא הזיז לי... מה שהפריע לי זה החשד שאולי הוא קמצן, כי אם ורד שזה המינימום הוא לא קנה לי אז מה לגבי דברים אחרים? תחשבו על זה... אני דוקא הייתי שמחה לקבל ואפילו הייתי מתרשמת מהגבר יותר אם הוא היה קונה לי את הורד. בחייכם תהיו קצת רומנטים... זה בסך הכל ורד זה לא יהלום

למעלה