שאלה

• פותח הנושא gabi
  • פורסם בתאריך

gabi

New member
שאלה

בנות /tapuzforum/images/emo140.gif אתן מכירות את הקטע הזה שאתן הולכות על הטיילת עם גבר ופתאום מגיח ברנש עם ורד ומציע לגבר לקנות אותו במחיר 20 שח ?? אתן אוהבות את הורד הזה או שהגבר שיקנה את זה יצא טמבל?? היה לי ויכוח עם חבר בנוגע לשאלה הזאת ואני אשמח לקבל תגובות אמיתיות ולא ``מקובלות`` אם אתן מבינות למה אני מתכוון /tapuzforum/images/emo8.gif

מבחינתי, זה יהיה נחמד לקבל את הורד הזה.

למרות שלא ממש פרקטי כי אין איך לקחת אותו על האופנוע
. אבל אני לא אקנה פרח כזה, כך שאני לא מצפה שיקנו לי אותו, פשוט כי אני חושבת שזו ממש סחיטה רגשית מצד המוכרים, שמנצלים נקודה רגישה.

gabi

New member
בהחלט מנצלים

גבר יוצא לבלינד דייט ואז מוכרים לו במחיר מופקע ורד שעולה שקל ,פי 20 ואין לו ברירה , גם אם היה עולה 50 הוא היה קונה כדי להרשים את הבחורה , השאלה מה היא חושבת על המהלך הזה ?

זה סתם מביך את 2 הצדדים.

באמת.. הייתי מאוד מובכת לקבל ורד כזה מהאיש עם הורדים ..
כמו שקרן אמרה ניצול מגעיל ...

gabi

New member
דווקא היא אמרה

שהיא היתה נהנת לקבל את הורד אפילו שמנצלים את החבר שלה /tapuzforum/images/emo13.gif

אם כך, יתכן שיש בעיה בניסוח שלי...

איני מצפה לקבל את הפרח שהאדם הזה מוכר (בגלל הסחיטה הרגשית). כן היה נחמד לקבל פרח.

אני חושבת שעצם התחושה ש"אין ברירה" היא

הבעיה, ולא הבחור עם הפרחים (שגם הוא בעיה בפני עצמה). אם זה מה שצריך כדי להרשים את הבחורה, וזה לא מתאים לך (כי לי זה לא מתאים), אז אולי פה יש משהו לחשוב עליו?

אז אנחנו רואים פה סוגיות שונות.

גם אם הפרח היה עולה שקל, מבחינתי אין הבדל במידת הבעייתיות או בתחום הבעיה.

gabi

New member
הם עושים מיליונים

עובדה שרבים נופלים ברשת

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רק לא האיש עם הורדים ....
זה פתאטי, מעצבן, מרגיז, מביך, לא נעים וכו'.. תגיד לא תודה מנומס כזה ואחרי זה תצחק עם הבחורה על "בטח כמה בחורים נבוכים עכשיו וקונים לבחורה ורד"...
או משהו אחר שישבור את הקרח. רק אל תקנה.

gabi

New member
יש לי תשובה יותר מחוכמת

``היא אישה של יהלומים ולא של ורדים``/tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה