שאלה

• פותח הנושא gabi
  • פורסם בתאריך

gabi

New member
רק שהוא לא יביא את החבר שלו

האיש עם היהלומים ואז אני אצא פארש או עם הוצאה של אלפי שקלים/tapuzforum/images/emo6.gif

זכוכיות

New member
האיש עם הורדים ../images/Emo6.gif

הניצול הזה ממש מרגיז אותי... אבל אני יודעת שאין בחור שיהיה מסוגל לסרב לו כשיש איתו בחורה, אפילו אם זו בכלל לא פגישה רומנטית... הם במלכוד. אני אישית תמיד עונה ראשונה ברגע שהוא מגיע, ומסבירה שאני לא מעוניינת בפרח... ככה נחסכת המבוכה והוא ממשיך הלאה.

gabi

New member
שאת אומרת לא! למה את מתכוונת?

העולם הנשי מלא קודים נסתרים ורמיזות שגם גאון יהיה אובד עיצות , הגבר יחשוב שאת אומרת ``לא`` כדי לראות איך הוא מגיב

זכוכיות

New member
ה"לא" שלי מספיק ברור,

אני דואגת להיות מספיק תקיפה, ואם זה לא מספיק ברור אני גם מוסיפה איזשהי הערה בנוגע לסחיטה הרגשית המגעילה שרצה שם...

kiaora

New member
כל הכבוד לך

פתרון יפה נגד סחיטה רגשית מעצבנת (ואפקטיבית)

voguemaster

New member
למען האמת

אני תמיד אומר להם לא בפרצוף בלי שום מבוכה. את הפרחים לאשתי אני מביא בעצמי מתי שנוח לי.

voguemaster

New member
../images/Emo6.gif

נו מה לעשות
. איך שלא יהיה, אני מניח שזו אף פעם לא נתפסה אצלי כסיטואציה מביכה... what can I say...

gabi

New member
אשתך כבר איתך../images/Emo223.gif זו לא חוכמה ../images/Emo13.gif

liri22

New member
דווקא

אני הייתי בדייט עם בחור שעוד לפני שהספקתי לראות את ההוא עם הפרחים כבר אמר לו "לא" תוקפני.... לא ידעתי אם זה טוב או רע, אבל בכל אופן אני לא רציתי את הפרח ממילא, בגלל כל הסיבות שנאמרו פה....

קרה , יש דרך להתמודד

לפני שנה פלוס ניגש אליי ואל קרמבואית בטיילת בתל אביב ברנש עם חזות של דובי גל והציע לי לקנות ורד לקרמבואית . כאן נדלקו לי חושי הגרב , חושים אשר מסמנים רק דבר אחד - אני יכול להתעלל במישהו , הידד ! גרב - "ורד ? כןןןןן !!! אני רוצה להרשים את החמודה שאיתי !!! . רגע בעצם , למה ורד ? אני רוצה משהו שווה יותר . יש לך לילך מנומר ? אני מוכן לשלם אפילו יותר . הכל בשבילה !" *דובי גל מגמגם* דובי גל - "יותר כסף ? ממ רגע . אני אבדוק" *מוציא פלאפון* דובי גל - "חני , יש לנו גם לילך מנומר ? רגע אני אשאל אותו . תגיד בחורצ'יק , איזה צבע זה ?" *גרב בהתלהבות* גרב - "וואי ! זה פרח מהמם . הוא לבן עם פסים כמו של טיגריס . אתה חייב להביא לי אותו ! זה כל כך מגיע לה !" דובי גל - "חני , הוא אומר שזה עם פסים מנומרים על לבן . זה מה שהוא אומר . כן . כן . כן . כן . כן . אוקיי . הבנתי . אוקיי אני מחכה , תבדקי . *עוברות 2 דקות* בדקת ? אין גם שם ? מה אין ? הוא אומר שיש דבר כזה . מוכן לשלם הרבה כסף . תבדקי שוב גם עם מוטי *עוברות עוד 2 דקות* אוקיי בסדר . תזמיני מיד ! זה שווה הרבה כסף" *פונה אליי עם פרצוף דובי גל עם עצירות* דובי גל - "באסה אח שלי . היא אומרת שזה בדיוק נגמר לנו . אנחנו בדיוק הזמנו חדשים ועוד לא הגיע . אז ורד לא יספיק לך ?" גרב - "לא . ורד זה כלום לעומת הלילך המנומר . ביי" . מעניין אם הוא הצליח למצוא מהיכן להזמין לילך מנומר

ניצול ניצול ניצול

אני ראיתי כבר גברים שמכרו את הפרח הזה ב- 25 ש"ח וגם ב- 30 ש"ח. ברגע שהם מגיעים אני זו שעונה ראשונה ומיד אומרת: "לא תודה" בנימוס ואז הכל נגמר. אין ספק שזה מצב מביך ולא נעים.

למעלה