שונא את מי ששונא אותי.
כן משפט של פרחה בשין "קיץ 2007", "הייתי פה.." וכאלה. אני אשאל אותך שאלה.. האם אנחנו שונאים טרוריסטים בגלל שאנחנו גזענים? נכון, לא מתאים לך שיהרגו מישהו קרוב אלייך רק בגלל שמישהו אחר מאמין שזה בסדר, וזה למען הקודש..? אני שונא את מי שמושך לי בחולצה, ואני שונא אנשים שאומרים לי "שלא תחשוב על זה אפילו, כי לפי האמונה שלי אסור לך X..". אני לא משווה כמובן את חומרת המעשים של הטרוריסטים לזו של החרידים. (הם (עדיין) לא רצחו אף אחד..) הכוונה היא רק להסביר את העיקרון של השינאה שנובעת מהעצבים, "מי אתה שתחליט בשבילי?!!" "מי אתה שתגיד לי עם מי להתחתן?" "מי אתה שאני יעבוד בשבילך ובשביל הילדים שלך"? "אני ממן אותך, ולך יש עוד על מה להטיף?". "למה שאני אקריב את החיים שלי למען המדינה רק בגלל שאתה מאמין שיותר טוב שתשמור על התחת שלך בישיבה?, כי אתה מאמין שזה לטובתי?, ועוד מאיים עלי שלא לפקפק?" אפשר להמשיך ככה עוד הרבה..אפשר ממש לפתוח אשכול שלם של " למה מי אתם ש..." ו "למה מה קרה ש...". אז רק שזה יראה טוב מבחינה לוגית אומר לך, אני שונא חרידים מטיפים. אני שונא דתיים שחושבים שלכבד את דתם זה להאמין בה. שונא את אלה שמגנים את החוק, שוברים אותו, מאיימים עליו והחוק מלטף אותם. למרות שפשוט אפשר לומר אני שונא חרידים וכבר יבינו אותך, כי כל מה שבדרך כלל בחברה החילונית "אנטי" זה תכונות בסיסיות אצלם. ליל"ט.