שאלה

warrior hippie

New member
שאלה

אתם מרגישים שהמאגיה שלכם באמת עובדת? או שאתם בטוחים במאה אחוז שהיא עובדת? ו.. יש לי עוד שאלה אם כבר. לדעתי זה די צפוי שכמעט כל ילד מתבגר ינצל את יצר ההרפתקנות שלו ויחקור דתות אחרות ואפילו מאגיה אבל כשהוא מנסה קסם זה לא הולך לו, מדוע? הוא צריך להיות מכשף או בעל כל סטטוס הישגי אחר כדי לבצע כשפים?

טוב,

נראה אם יש לי כוח להסביר... מאגיה עובדת כשמאמינים בה. תקרא את הספר - "כוחו של תת המודע", ותבין למה אני מתכוונת. אגב, זה ספר מאוד מומלץ, רק קחו בחשבון שזה עושה לכם שטיפת מוח.

Justin Angel

New member
נו באמת...

קצת תחביר לפחות... בקשר לשאלה הראשונה , כן. בקשר לשאלה השנייה, אתה יכול לנסח את זה מחדש והפעם בעברית?

RainBird

New member
אני יודע דבר אחד שכל כישוף שאי פעם הטלתי עבד לי בצורה זו או אחרת. ולגבי בני הנוער שחוקרים את המאגיה ודתות אחרות, תשמע לכולם יש את הרגע שבו הם מחפשים את עצמם, אבל מאגיה זה לא לכול אחד. כן הרבה מתחילים יש אבל לא הרבה נשארים לאחר זמן. אני זוכר שהתחלתי לדבר ברשת על מאגיה בפיצוץ לפני שנתיים בערך, ורק מתי מעט ממש נותרו במאגיה. דבר אחד אני יכול לומר, המאגיה משנה אותך, כאדם, כנפש, ובגרע שזו נגעה בך, אתה לעולם לא תחזור להיות מה שהיית קודם, לטוב ולרע. ארדן.

ואתה מצפה

שאני אקבל את ההיחלשות הזו? "לעולם לא תחזור להיות מה שהיית קודם, לטוב ולרע". לעזאזל! אני לא זוכר "קודם"! אני זוכר שמאז ומתמיד יכולתי לעשות כל מיני שטויות אנרגטיות נחמדות ואפילו דברים שאתה יכול לקרוא להם בביטחון גמור "מאגיה", גם אם אני לא הגדרתי את זה ככה אז! הייתי יודע דברים שאני לא אמור לדעת! הייתי משחק עם אנרגיה! הייתי משפיע על אנשים, על חפצים ועל חיות! אם הייתי ניגש למאגיה אז או לפחות זוכה לחינוך נאות מהבחינה הזו, אין לדעת איפה הייתי נמצא עכשיו. אני לא אוותר. אני אשמח לשמוע עיצות מועילות אם יש למישהו. כבר שמעתי מספיק הסברים על למה אני חלש עכשיו וזה לא מה שאני צריך.

RainBird

New member
חולשה היא כוח וההפך. חפש את התשובה בתוך עצמך ולא אצלינו

חיפשתי עיצה.

אולי "עליתי" על משהו בינתיים, אבל זה עוד דורש אישוש. אם אני צודק, אז אני אצטרך יותר ממקלדת וקומץ מכרים אינטרנטיים כדי לעזור לי.

יכול להיות שזה מין שיעור...

כוחות שאתה מקבל, ודברים שאתה מסוגל לעשות, הם בעצם לא שלך באופן אישי. כל היקום הזה הוא משהו אחד גדול, והיחס שלך לגבי אנרגיות, כוחות ויכולות הוא מאוד רכושני. אני לא מתיימרת לדעת למה הכוחות שלך נחלשו, אבל אני חושבת שארדן צודק. יכול להיות שזה בגלל שאתה לא מוכן לכוחות האלה. יכול להיות שזה שיעור, ואחרי שתלמד את השיעור תקבל את הכוחות שלך חזרה.

לא מקבל תיאוריות קרמטיות.

אני קפיטליסט
אני מודע ליקום, תודה, אבל אני גם מודע לעצמי. יכולת לא נלקחת מחשבון משותף. אני אף פעם לא חשבתי אחרת. אם לבצע הקשרים שעשויים להיות מוטעים, יכול להיות שזה נובע ממעשה אחד דפוק ויישות אחת חזקה מדי. אבל מילא.

אבל אני לא מאמינה באלוהים, אני

מאמינה לעצמי, לכן המשפט השתנה. תשנה את "אתה" לכל אל או יישות שאתה מאמין בה.

חוץ מזה,

זה שאני עקשן לא אומר שאני אידיוט. אני תופס את הדברים בדרך מסוימת ואת בדרך אחרת. היות ולא הגעתי להארה ולא נגעתי באלוהות ולא השגתי ידיעה אבסולוטית וכו´, אני לא יכול לומר מי צודק, רק יכול לומר שאין לי התנגדות לדעות אחרות של א\נשים אחרים\ות.

לא אמרתי שאתה אידיוט

אמרתי שנורא קשה לי לעזור לך אם אתה לא משתף פעולה, וכל פעם חוזר לשאול שאלות. גם לי אין ידע אבסולוטי, ולכן אני לא יכולה לענות על השאלות שאתה שואל (אני מתכוונת לשירשור על הרייקי).

אני שואל שאלה

כדי למצוא תשובה. אני מתנצל שעייפתי אותך. תודה על הניסיון. נ.ב: הייתה לך מתכונת או משהו אחר היום, לא?

Justin Angel

New member
שתוק כבר.

אתה מטורף- חד וחלק מטורף. רון צדק בכל מה שהוא אמר ,כולל הדוגמה. אתה לא מבין שהעץ הזה הוא לא אלייך? זה כנראה קשור לזה שאתה לא פתחת אותו ,או לזה שאף אחד לא דיבר עלייך... אז תסביר לי בדיוק למה אתה דורש כאן מאנשים לתת לך פתרונות מהירים. נעל.

נורמליות = שעמום

אני מודע למה שקרה בת´רד קודם, תודה. אני מבקש פתרונות שיעבדו, ועוד לא קרה לי שכיפרתי על חטאי העבר ומשהו חדש קרה (כן, התנצלויות וכל זה, אבל העניין כאן הוא בפאזה אחרת לחלוטין). אשמח אם תתרום לי מידיעותיך הרחבות. מגף.

למעלה