שאלה..

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo223.gifשאלה דחופה

שלום אני קוראת פה קצת בפורום בזמן האחרון ויש לי שאלה... ממש מזמןP(שזה רק יצא)קניתי את הסימס2 היתקנתי אותו אל המחשב בבית והכול היה אחלה... עכשיו קנינו עוד מחשב ואני כבר לא משתמשת במחשב השני כשניסיתי להתקין את הסימס הוא אמרלי שהקוד שהקלדתי משומש כבר.. מה אפשר לעשות? בתודה הדס.

קטקטXD

New member
איזה שטויות :\

התקנתי את הסימס שלי על כל המחשבים שיש לי בבית ועם אותו הקוד. אז מה כאילו את\ה רומז\ת שניתן לך קוד?! חה.

Ss H A D A S sS

New member
לא רציתי לדעת אם יש מצב שזו בעיה במחשב?

או משהוא כזה בסימס תודה רבה שאתם\אתן מאוד נחמדים!

hila941

New member
מה אתם רוצים ממנה!?היא שאלה שאלה! כולה ..

אי הבנה!הייתם יכולים לתקן אותה ולא לצרוח עלייה!!

עוד ../images/Emo207.gif.. 2 שאלות

1. למה בסימס דלוקס הדשא הוא לא דשא רגיל, אלא דשא צהוב? כאילו הדשא הוא בצבע ירוק כהה/ירוק-חום עם עשבים כאלה בצבע צהוב. זה קשור לכרטיס מסך? 2.ניסיתי להעלות בהגדרות את האיכות של הסימס והיא עדיין נשארה איכות חרא:( מה אני עושה?

Bunny 5

New member
כנראה הבעיה בכרטיס מסך שלך ../images/Emo28.gif

תנסי להוריד עוד דרייברים לכרטיס מסך. ואם זה לא עוזר צריך לשדרג אותו.

Bunny 5

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo28.gif

את שואלת אותי? את צריכה לדעת P:

תשובה

זה גם קרה לי פעם, אבל לצערי הרב אין לי מושג איך לעזור לך בקשר לתמונה, אבל יש קודים שיכולים לעשות את חלק מהדברים שהתמונה עושה: aspirationlevel 5-ממלא את האספירין או משו כזה XD aspirationpoints-אני לא זוכרת מה זה עושה XD , אבל הקודים האלה מאוד חיוניים אז כדאי מאוד להשתמש בהם, מניסיון. maxmotives-ממלא את מד הצרכים מקווה שעזרתי ;-]

ממלא את האספירין? XDDDD

חח... את יודעת מה זה אספירין בכלל?!?!!? aspiration! שאיפות!! לא אספירין (שזה תרופה נגד כאבי ראש)..

123SimSit

New member
אספירין זה דבר טיב

תמיד מזכירים את זה בסדרות אמרקיאיות, לא? חפיף

למעלה