שאלה..

hila941

New member
שאלה..

זאת פעם ראשונה שלי בפורום.. יש לי את הסימס 2 וכמה הרחבות (ניטלייף וביזזנס) לפני הרבה זמן הורדתי לסימס 2 מין תמונה כזאת שאפשר לתרום איתה לחיי המשפחה.. נגיד אפשר לשפר להם את המצב רוח ואפשר לשפר את הרצונות שלהם בלי לעשות יותר מדי( נגיד אם הם ממש רוצים להתקלח אז אפשר לללחוץ ולעשות משהו עם התמונה והכל מסתדר..). לפני כמה שבועות שיחקתי בסימס ופתאום ראיתי שאין תמונה! היא נעלמה .. ויום לפני זה גם שיחקתי בסימס והיא הייתה.. יש לכם הסבר? איך אפשר להחזיר את זה?.. אולי מישהו מכיר את התמונה ויכול להגיד לי איפה אפשר להוריד אותה שוב?..

Blue S k y

New member
האמת אני לא מכירה את התמונה הזאת..

אבל לפי מה שהבנתי, היא מעלה צרכים כן? אז את יכולה לעלות צרכים גם עם הקוד - maxmotives , שעושה את אותה הפעולה

נראה לי שאני מקירה את התמונה....../images/Emo189.gif

אני לא בתוכה שזה מה שיעזור אבל : אולי ... אם הורדת חפצים את צריכה לאשר אותם בסימס כלומר לפני האפשרויות לבחירה לכניסה לערים צריך להיפתח לך חלון ויש שם את הרשימה של כל ההורדות ואז למטה יש לך 2 משפטים.... לידם 2 עיגולים (עיגול ליד כל משפט) את צריכה להעבי ראת ה-X לעיגול שליד המשפט השני.... אם עשית את זה וזה לא עובד אז אין לי מוסג... אבל אני יודעת איפה את יכולה לנסות להוריד שוב את התמונה.....(אם את מדברת על אותה תמונה שאני חושבת) www.simchaotics.com

../images/Emo207.gif דחוף!!

מישהו יודע מה אני צריכה לעשות עם ההודעה שבתמונה??? זה קורה לי כמה זמן שאני משחקת בסימס 2 ואז מופיעה הודעה שהסימס קרס והוא יצטרך להיסגר ואז מופיעה ההודעה שבתמונה....

זה שרק לא סימס

ומה כתוב בהודעה אני יכול לקרוא רק את הכותרת ווינדוס שגיאת מערכת

CherryBlossom1

New member
אני חושבת שאת לא צריכה לעשות שום דבר../images/Emo54.gif

אני חושבת שזה רק מודיע לך הוא הגדיל איזה משהו לא ברור בזיכרון (גם אני לא איזה מבינה גדולה במחשבים). גם לי זה עשה את ההודעה הזאת מתישהו.

CherryBlossom1

New member
אופס, לא שמתי לב לדבר השני שכתבת../images/Emo54.gif

לא ראיתי שכתבת שהסימס נסגר... אז אין לי מושג. סורי.

יידוב

New member
בערך...

תבדקי אם הכונן שהסימס 2 מותקן בוא מלא , אם כן אז תשתדלי לפנות כמה שאת יכולה ומהר , אני יסביר לך מה קורה בערך... (עזבי לא חשוב... יש סיכוי שהוא ביכלל לא מלא) אם כן אז תגידי ואני יסביר לך למה

Bunny 5

New member
חחחחחחחחחחח מה הקשר?! גאדדד |: ../images/Emo28.gif

לא יודעים? לא עונים! זה לא קשור למקום פנוי. זה זיכרון וירטואלי, את צריכה להגדיל אותו פשוט. מקש ימני על המחשב שלי-> מאפיינים. עוברת למתקדם. לוחצת על הכפתור הראשון, ועוברת שוב למתקדם. למטה את לוחצת על "שנה" ומגדילה את המספר בכל חלון פי 2. זה אמור לפתור את זה.

יידוב

New member
בטח שזה קשור

אם אין מקום בדיסק אז אין לזיכרון הוירטואלי איפה לפתוח את המשחק, במקרה שלה יש מספיק מקום.

Bunny 5

New member
חחחחחחחחחחחחח על מה אתה מדבר? ../images/Emo28.gif

זה לא קשור לזכרון של הדיסק \: תעשה טובה אל תתווכח.

יידוב

New member
רוצה לבדוק ? תבדוק כמה מקום תפוס יש לך ואז...

תפעיל תוכנה, תראה שוב כמה מקום תפוס ?, יותר לא ? זה תלוי איזו תוכנה אתה פותח, במקרה של הסימס זה הרבה, מה שעוד עוזר זה הכרטיס מסך... הקיצר לא חשוב אתה צודק בוא לא נתווכח אין לי כוח לזה

Bunny 5

New member
קודם כל אני בת. ../images/Emo28.gif

ואתה ממש מערבב בין דברים \: המקום הפנוי שיש בכונן זה לא קשור לזיכרון וירטואלי. זכרון ורטואלי זה כן, זה העומס שיש כשהרבה תוכנות מופעלות. אתה איכשהו קישרת את זה למקום פנוי בכונן וזה בכלל לא שייך |: וטוב שאתה לא רוצה להתווכח, כי אני יודעת על מה אני מדברת תאמין לי.

למעלה