נראה שכןשאלה
ביום ד' הרירית הייתה 4.9 לאחר 5 ימים של אסטרופן. היום לאחר המשך אסטרופן ונרות מיוחדות שנתן לי פרופ לברן הרירית 6.4 אני אמורה לעשות החזרה בסוף השבוע בקייב, זה נראה שאני אהיה מוכנה?
בהצלחה טומי!שאלה
ביום ד' הרירית הייתה 4.9 לאחר 5 ימים של אסטרופן. היום לאחר המשך אסטרופן ונרות מיוחדות שנתן לי פרופ לברן הרירית 6.4 אני אמורה לעשות החזרה בסוף השבוע בקייב, זה נראה שאני אהיה מוכנה?
תודה על התשובות המהירות!! זה מרגיעבהצלחה טומי!![]()
![]()
יש רצוי ויש מצוי. תלוי מה גובה הרירית שלך בד"כ. אני יודעת על הריונות( וגם על ילדים)שנוצרו מרירית כזאת ואף בגובה יותר נמוך. טיסה פוריה!!
היי ל12311תודה על התשובות המהירות!! זה מרגיע
נסיעהשאלה
על איזה נרות מדובר?נסיעה
הי.אנחנו במצב דומה.אני נוסעת ביום חמישי.הרירית שלי השתפרה רק אתמול.מ-4.4 ל-6.9.מחר אני עושה בדיקה נוספת.השיפור חל בעקבות קבלת הנרות. מאחלת לך ולי הצלחה.
זה משהו שרוקחים במיוחדעל איזה נרות מדובר?
טומי אפשר יותר פרטים על הנרות?זה משהו שרוקחים במיוחד
שלחו לי את זה במשלוח מבית מרקחת בפתח תקוה.
היום עשיתי עוד בדיקהנסיעה
הי.אנחנו במצב דומה.אני נוסעת ביום חמישי.הרירית שלי השתפרה רק אתמול.מ-4.4 ל-6.9.מחר אני עושה בדיקה נוספת.השיפור חל בעקבות קבלת הנרות. מאחלת לך ולי הצלחה.
שקדים לא קלוייםהיום עשיתי עוד בדיקה
לאחר יומיים והרירית עלתה רק מ6.4 ל 6.5 ביומיים!! לפי ההמלצה של אחת הבנות בפורום קניתי שקדים לא קלויים. זה בטח לא יכול להזיק! אני מניחה שטטינה תרצה שאני אגיע לבדיקה אצל לברן. בכל מקרה היא אמרה שהיא תשתדל שיחזירו לי לקראת סוף הנסיעה. דרך אגב, יש שם מינוס 17 מעלות. מה נעשה שם??
יש אומרים שגם סלק אדום מעבה ריריתשקדים לא קלויים
היי, שמחתי לקרוא שקנית שקדים לא קלויים תוכלי כמה שתוכלי, אשמח מאוד אם תצייני לנו אם זה עזר לך הרבה בהצלחה. אני הצעתי זאת, עלי זה עבד מאוד מאוד, אני מקווה לשמוע כי גם זה עזר לך. שוב בהצלחה
היום נבדקתישקדים לא קלויים
היי, שמחתי לקרוא שקנית שקדים לא קלויים תוכלי כמה שתוכלי, אשמח מאוד אם תצייני לנו אם זה עזר לך הרבה בהצלחה. אני הצעתי זאת, עלי זה עבד מאוד מאוד, אני מקווה לשמוע כי גם זה עזר לך. שוב בהצלחה
חזרתיהיום נבדקתי
לברן מדד 9 וזה קצת מהר מאתמול להיום שינוי כזה, הוא אומר שזו שיטה אחרת של מדידה
בדיקההיום עשיתי עוד בדיקה
לאחר יומיים והרירית עלתה רק מ6.4 ל 6.5 ביומיים!! לפי ההמלצה של אחת הבנות בפורום קניתי שקדים לא קלויים. זה בטח לא יכול להזיק! אני מניחה שטטינה תרצה שאני אגיע לבדיקה אצל לברן. בכל מקרה היא אמרה שהיא תשתדל שיחזירו לי לקראת סוף הנסיעה. דרך אגב, יש שם מינוס 17 מעלות. מה נעשה שם??
ירידה?? מה זה אומר??בדיקה
הבוקר עשיתי בדיקה שהצביעה על ירידה.הייתי אצל לברן.לא ידעתי ששקדים לא קלויים מומלצים.הבנתי שקפוא שם.
ירידהירידה?? מה זה אומר??
היום אני כנראה נוסעת ללברן שהוא יראה. יש מצב שיגידו לנו לא לנסוע? מצד אחד אני אתאכזב נורא מצד שני חבל לנסוע אם אין תנאים טובים לקליטת העובר.
הייתי אצל לברןירידה
טעות במדידה.הייתי אצל לברן,חשוב שתלכי אליו בטרם תקבלי החלטה. התלבטתי והחלטתי לנסוע.
לברןהייתי אצל לברן
היום וגם אצלי הייתה טעות אבל הפוכה, אצלו הייתי רירית 8-9 ןבקופה 6.5 אתמול בערב. הוא היה מנומס ואמר שזה בגלל טכניקה אחרת של מדידה. בכל מקרה שיהיה לנו בהצלחה
המון המוןשאלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.