שאלה

מצב
הנושא נעול.

tomi12311

New member
שאלה

שאלה
ביום ד' הרירית הייתה 4.9 לאחר 5 ימים של אסטרופן. היום לאחר המשך אסטרופן ונרות מיוחדות שנתן לי פרופ לברן הרירית 6.4 אני אמורה לעשות החזרה בסוף השבוע בקייב, זה נראה שאני אהיה מוכנה?

בריזה1

New member
נראה שכן

שאלה
ביום ד' הרירית הייתה 4.9 לאחר 5 ימים של אסטרופן. היום לאחר המשך אסטרופן ונרות מיוחדות שנתן לי פרופ לברן הרירית 6.4 אני אמורה לעשות החזרה בסוף השבוע בקייב, זה נראה שאני אהיה מוכנה?
נראה שכן
אבל כדאי לעשות לפחות עוד בדיקה אחת לפני הנסיעה לודא שהגיעה לעובי אופטימלי. בהצלחה בריזה

אדוינה

New member
בהצלחה טומי!../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

שאלה
בהצלחה טומי!

יש רצוי ויש מצוי. תלוי מה גובה הרירית שלך בד"כ. אני יודעת על הריונות( וגם על ילדים)שנוצרו מרירית כזאת ואף בגובה יותר נמוך. טיסה פוריה!!

tomi12311

New member
תודה על התשובות המהירות!! זה מרגיע

בהצלחה טומי!

יש רצוי ויש מצוי. תלוי מה גובה הרירית שלך בד"כ. אני יודעת על הריונות( וגם על ילדים)שנוצרו מרירית כזאת ואף בגובה יותר נמוך. טיסה פוריה!!
תודה על התשובות המהירות!! זה מרגיע

נסיעה

שאלה
נסיעה
הי.אנחנו במצב דומה.אני נוסעת ביום חמישי.הרירית שלי השתפרה רק אתמול.מ-4.4 ל-6.9.מחר אני עושה בדיקה נוספת.השיפור חל בעקבות קבלת הנרות. מאחלת לך ולי הצלחה.

צוקה1

New member
טומי אפשר יותר פרטים על הנרות?

זה משהו שרוקחים במיוחד
שלחו לי את זה במשלוח מבית מרקחת בפתח תקוה.
טומי אפשר יותר פרטים על הנרות?
גם הרירית שלי דקה וסרבנית תוכלי לתת יותר פרטים על הנרות אולי נלמד ונעשה גם
תודה ובהצלחה צוקה

tomi12311

New member
היום עשיתי עוד בדיקה

נסיעה
הי.אנחנו במצב דומה.אני נוסעת ביום חמישי.הרירית שלי השתפרה רק אתמול.מ-4.4 ל-6.9.מחר אני עושה בדיקה נוספת.השיפור חל בעקבות קבלת הנרות. מאחלת לך ולי הצלחה.
היום עשיתי עוד בדיקה
לאחר יומיים והרירית עלתה רק מ6.4 ל 6.5 ביומיים!! לפי ההמלצה של אחת הבנות בפורום קניתי שקדים לא קלויים. זה בטח לא יכול להזיק! אני מניחה שטטינה תרצה שאני אגיע לבדיקה אצל לברן. בכל מקרה היא אמרה שהיא תשתדל שיחזירו לי לקראת סוף הנסיעה. דרך אגב, יש שם מינוס 17 מעלות. מה נעשה שם??

אלמה3

New member
שקדים לא קלויים

היום עשיתי עוד בדיקה
לאחר יומיים והרירית עלתה רק מ6.4 ל 6.5 ביומיים!! לפי ההמלצה של אחת הבנות בפורום קניתי שקדים לא קלויים. זה בטח לא יכול להזיק! אני מניחה שטטינה תרצה שאני אגיע לבדיקה אצל לברן. בכל מקרה היא אמרה שהיא תשתדל שיחזירו לי לקראת סוף הנסיעה. דרך אגב, יש שם מינוס 17 מעלות. מה נעשה שם??
שקדים לא קלויים
היי, שמחתי לקרוא שקנית שקדים לא קלויים תוכלי כמה שתוכלי, אשמח מאוד אם תצייני לנו אם זה עזר לך הרבה בהצלחה. אני הצעתי זאת, עלי זה עבד מאוד מאוד, אני מקווה לשמוע כי גם זה עזר לך. שוב בהצלחה

בריזה1

New member
יש אומרים שגם סלק אדום מעבה רירית

שקדים לא קלויים
היי, שמחתי לקרוא שקנית שקדים לא קלויים תוכלי כמה שתוכלי, אשמח מאוד אם תצייני לנו אם זה עזר לך הרבה בהצלחה. אני הצעתי זאת, עלי זה עבד מאוד מאוד, אני מקווה לשמוע כי גם זה עזר לך. שוב בהצלחה
יש אומרים שגם סלק אדום מעבה רירית
ובכלל מאכלים חמים עפ"י הרפואה הסינית, כמו בטטות.... בהצלחה לנוסעות בריזה

tomi12311

New member
היום נבדקתי

שקדים לא קלויים
היום נבדקתי
לברן מדד 9 וזה קצת מהר מאתמול להיום שינוי כזה, הוא אומר שזו שיטה אחרת של מדידה

בדיקה

היום עשיתי עוד בדיקה
בדיקה
הבוקר עשיתי בדיקה שהצביעה על ירידה.הייתי אצל לברן.לא ידעתי ששקדים לא קלויים מומלצים.הבנתי שקפוא שם.

tomi12311

New member
ירידה?? מה זה אומר??

בדיקה
הבוקר עשיתי בדיקה שהצביעה על ירידה.הייתי אצל לברן.לא ידעתי ששקדים לא קלויים מומלצים.הבנתי שקפוא שם.
ירידה?? מה זה אומר??
היום אני כנראה נוסעת ללברן שהוא יראה. יש מצב שיגידו לנו לא לנסוע? מצד אחד אני אתאכזב נורא מצד שני חבל לנסוע אם אין תנאים טובים לקליטת העובר.

ירידה

ירידה?? מה זה אומר??
היום אני כנראה נוסעת ללברן שהוא יראה. יש מצב שיגידו לנו לא לנסוע? מצד אחד אני אתאכזב נורא מצד שני חבל לנסוע אם אין תנאים טובים לקליטת העובר.
ירידה
טעות במדידה.הייתי אצל לברן,חשוב שתלכי אליו בטרם תקבלי החלטה. התלבטתי והחלטתי לנסוע.

tomi12311

New member
הייתי אצל לברן

ירידה
טעות במדידה.הייתי אצל לברן,חשוב שתלכי אליו בטרם תקבלי החלטה. התלבטתי והחלטתי לנסוע.
הייתי אצל לברן
היום וגם אצלי הייתה טעות אבל הפוכה, אצלו הייתי רירית 8-9 ןבקופה 6.5 אתמול בערב. הוא היה מנומס ואמר שזה בגלל טכניקה אחרת של מדידה. בכל מקרה שיהיה לנו בהצלחה

לברן

הייתי אצל לברן
היום וגם אצלי הייתה טעות אבל הפוכה, אצלו הייתי רירית 8-9 ןבקופה 6.5 אתמול בערב. הוא היה מנומס ואמר שזה בגלל טכניקה אחרת של מדידה. בכל מקרה שיהיה לנו בהצלחה
לברן
זה לא הפוך.גם אצלי במרפאה ירד ל-6 ואצלו 8.1מאחלת הצלחה לשתינו.התחלתי עם שקדים לא קלויים היום.

שנטי בת

New member
המון המון ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

שאלה
המון המון

מצב
הנושא נעול.
למעלה