שאלה מישהו יודע מה זה מקח"ר? איפה זה? מה עושים? תודה.
י יניב100 New member 10/5/02 #2 אם אני לא טועה מפקדת קצין חימוש\תחזוקה אני לא זוכר מי מהם. בכל מקרה הבסיס הוא צריפין.
ס סמנכל תוכן מפוטר New member 10/5/02 #3 אז זהוא, שלא. מפקדת קצין תחזוה ראשי - מקחת"ר - נמצאת בתל השומר. מפקדת קצין חימוש ראשי - מקחש"ר - אין לי מושג איפה נמצאת אבל אני בטוח שלא בצריפין. מקח"ר אין כזה דבר. אולי מקחנ"ר - מפקדת קצין חינוך ראשי
אז זהוא, שלא. מפקדת קצין תחזוה ראשי - מקחת"ר - נמצאת בתל השומר. מפקדת קצין חימוש ראשי - מקחש"ר - אין לי מושג איפה נמצאת אבל אני בטוח שלא בצריפין. מקח"ר אין כזה דבר. אולי מקחנ"ר - מפקדת קצין חינוך ראשי
A a_goa New member 10/5/02 #4 כולכם טועים,כנסו מקחנ"ר-מפקדת קצין חן ראשי(שכבר לא קיים) מקח"ר-מפקדת קצין חינוך ראשי עד מתי אוק´ 9?
Y yuv_b New member 10/5/02 #6 מקח"ר מקח"ר = מפקדת קצין חינוך ונוער ראשי נמצאת בתל השומר, ממש ליד מקמצ"ר.
P PooKiPsiT New member 13/5/02 #7 מקח"ר= קצין חינוך ראשי כיום תא"ל אלעזר שטרן. הלשכה נמצאת בתל השומר את השאלה "מה עושים?" לא ממש הבנתי...
מקח"ר= קצין חינוך ראשי כיום תא"ל אלעזר שטרן. הלשכה נמצאת בתל השומר את השאלה "מה עושים?" לא ממש הבנתי...