שאלה...

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

אמן סלע

New member
לפי דעתי..

קראתי את כל מה שכתבתם ואת כל השיחות שהלכו, ונגיד לנועה, אז אני חושבת שמעצם הכבוד המינימלי לבנאדם, את לא תתקשרי אליו בשעה 2 בלילה, בין אם הוא קומונר או סתם חבר, חוץ מזה, אם המקרה זה מצב חירום וכאלה אני בטוחה מאוד שאף אחד לא ינזוף בך שהתקשרת בשעה כזאת. חוצמזה, דיסטאנס כן צריך להיות כדי לא לעשות צחוק מהקומונרים, אבל לא יותר מידי כי בסופו של דבר זה באמת מרחיק. הכי חשוב מבחיניתי, זה הכנות, לא משנה כמה דיסטאנס יהיה וכמה לא יהיה. וחוצמזה, אני ממש בעד שקומונר וחניך יהיו חברים, ויוכלו לדבר על המון דברים. ז"א, אני מלא פעמים רוצה שיתפסו ממני לא רק חלי החניכה, אלא גם יוכלו לדבר איתי , לספר, לשתף, ומידי פעם רואים שהם רוצים לשתף אבל אז הם נקטעים כזה, "זה ישבור את הדיסטאס", אני לא חושבת שזה מה שישבור את הדיסטאנס..כאילו, לשבור את הדיסטאנס לדעתי זה לקלל למשל ליד חניכים או לעשות דברים לא חינוכיים וכאלה, מעבר לזה, קשרים שבים חניכים לקומונרים זה יכול להיות דבר כזה נפלא, חבל שלפעמים זה קצת מתפספס. וחבל שהקשרים גם כבר לא תמיד כנים.

TziMHoNoa

New member
אני לא חושבת שיש קשר בין כבוד ללהתקשר בשעה

מאוחרת. אדם שאני אוהבת- שיתקשר אליי תמיד, מתי שהוא רוצה גם אם זה סתם. מה אני מכבדת כשאני לא מתקשרת אליו מאוחר?

אמן סלע

New member
וזה לא כבוד..לא הסברתי נכון..

לא יודעת איך להסביר אבל אני לא אתקשר למישהו בלילה..כאילו..אם הוא ישן וכאלה..שמעי הם עדיין בני אדם חוץ מזה שהם קומונרים,

אמן סלע

New member
ואם כל הכבוד לשאלות שאני צריכה לשאול

למשל יש מחר פעולה או משו..זה יכול להמתין למחר, ואמרתי כבר, שאם מדובר בעניין שהוא ק/ור לחיים הפרטיים, בעיה, או משו אני בטוחה שהם יענו ולא ינזפו או וטאוור..חומצזה אני לא מבינה מה הכוונה בנזיפה... כאילו..אז אומרים למה התקשרת בשעה כזאת...ואז את אומרת להם ת'סיבה..כאילו איזה נזיפה כבר תקבלי? סורי, אולי השאלה טיפשית אבל לי אמרו פעמיים בערך שהתקשרתי מאוחר מידי אבל לא נזפו או משו.

TziMHoNoa

New member
טוב אצלנו זה חוק-

שלא מתקשרים מאוחר לקומונרים.. ואני לא חושבת שצריך לשוב ב"מושגים של שעות" אתה צריך מישהו- תתקשר אליו, הוא לא חייב לענות, זה אחד הפלוסים (וגם המינוסים..) בטלפון

חניכת אתמול התקשרה אלי ב 2 וחצי בלילה!!

הייתי ערה.. יכלתי לענות, אבל זה לא היה נכון... באותה מידה היהא הייתה יכולה לשלוח הודעה או משהו

זה כל כך תלוי רינה.

זה תלוי מה היא רצתה. אם היא חשבה שמה שהיא התקשרה בשבילו מספיק דחוף כדי לקחת את הסיכון שהיא תעיר אותך, אז זה לגיטימי לדעתי. לפני כמה שבועות התקשרנו אני ואמי לקומונרית שלנו ב12 בלילה, והיא לא ענתה ואז שלחה הודעה שהיא בשיחת גרעין וושנשלח מה רצינו אם זה דחוף ורצינו לשאול באיזה שעה לשים שעון כדי להתעורר יום למחרת. ידענו שהיא לא ישנה כי זה 12 בלילה ותכלס הם לא באמת ישנים ב12 בלילה. והיא התעצבנה נורא ואמרה שהיא חשבה שקרה משהו דחוף באמת. זה גורם לנו להרגיש שאנחנו מעיקות עליה בטלפונים שלנו וככה אנחנו מתקשרים פחות. ונגיד לפני שנתיים, היה לילה אחד שקרה משהו והתקשרנו לקומונרית שלנו והיא כלכך לא כעסה עלינו. היא רק עזרה לנו באותו רגע. וזה היה בשתיים וחצי גם. ואת יודעת מה? אחרי המקרה הזה הקשר שלנו היה כל כך הרבה יותר טוב. כי ראינו שאיכפת לה מאיתנו, ושגם אם הערנו אותה ב2 וחצי בלילה היא תרצה לעזור לנו. חוץ מזה, קרה לי מלא פעמים שהקומונרים העירו אותי מוקדם בבוקר ביום חופש. איך זה שלהם מותר להעיר אותנו ולנו אסור להעיר אותם? זה נראה לך בסדר?

יש הבדל בין בוקר.. בין מה שאת מחשיבה מוקדם בב

בבוקר בחופש.. מה כאילו 8?? 7?.? ובין מאוחר בלילה.. ואם זה חשוב אז גם אפשר קודם לשלוח הודעה....

אמן סלע

New member
את התקשרת לשאול אותה באיזה שעה

לשים שעון מעורר מחר וציפית שהיא לא תתרגז?! כאילו פסדר היא לא הייתה ערה אבל..ממ..ניראלי שהיא התעצבנה מהעובדה שאת התקשרת לשאול את השאלה הספציפית הזאת, שהיא קצת..ממ..מוזרה..ואולי היא חשבה שאם באותו זמן היא הייתה ישנה והיית שואלת אותה...

לא לאיזה שעה לשים שעון מעורר.

התקשרתי לשאול מתי אנחנו צריכות להיות בקן מחר. כדי שלא יצא מצב שהם יבואו ונבריז להם. כי אם הם היו מעירים אותי לא הייתי באה לקן. לדעתי זה היה במקום כי הם לא טרחו להודיע לנו קודם. והיינו צריכות לדעת.

jast

New member
חח חלי..

אנחנו אתמול התקשרנו אליך ב12 ומשו.. את חושבת שאנחנו לא מכבדות אותך?

אמממ.

לפי דעתי ואני לא יודעת אם זה פרקטי..אבל במיון עצמו..שיש לכל קומונר תראיון וזה..להגיד אני מכיר מפה ומפה אנשים שאנחנו חברים משמ טובים וכיאלו..לא יודעת. דיסדאנס זה לא תמיד טיפשי..זה הכרחי במקרים מסויימם. כי בסופו של דבר הם הקומונרים ואנחנו החניכים.. ואם נגיד ותייהי בקן שלומי האדיר...ההחלטה שלך..בהאם להמשיך להיות באותו קשר עם נירית..תהיה על סף המוסריות אני מניחה. לא יודעת.

למעלה