שאלה?

תקרא

מה שהיה לי לומר אמרתי ומקווה שאתה לפחות מבין שכלום לא אישי חושב שאתה טועה בגדול והערתי ואתה זה שתחליט מה טוב בשבילך הרי אתה יודע שאפשר להביא גמל לבאר אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות...

felka

New member
אוי, קראת לי חמוד ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

עבדתי כל כך קשה על זה. עשית לי את היום ותעשה טובה אל תפחיד אותי עם מצב רוח טוב.... וכן יש דרך לדבר עם אנשים ודרך שלך היא מה שנקרא RAW ... רגש זה לא מילת גנאי ... וכאשר אתה אומר שבן אדם אמר משהו דפוק אתה שופט ... אל תשפוט ולא תהיה... רק תסביר לי דבר אחד - מה קשור נוסע ההכרות שלך עם פורומים לעניין ? תודה מראש

חמוד היה בציניות

ויודע שיש לך בעיה קלה בהנת הנקרא וגם ב... אם בא לי לשפוט -אשפוט אם בא לי לדלג -אדלג (מומלץ לך) להפחיד אותך למה לי בדיוק? אתה לא ממש קרוב לאצבעות שלי אז אין סיבה וכמו שאמרתי כשמתאמצים להיות נחמדים רק בגלל שאנחנו רוצים להצטייר ככה זה סבבה לי זה לא מתאים-לא חייב ללכת עם העדר ואם המלך עירום רק בגד יכסה את מערומיו.... רגש תרשה לי לגחך על זה שהערת בקשר אליו ופלק אם לא מוצא חן בעיניך אתה יכול להתעלם תאין לי זה קל...

felka

New member
יש לי בעיות מפה עד להודעה חדשה

ואם אני חמוד באמת??? אני משאני לא אחרת. תשפוט, תדלג ותעשה משבא לך אני חסיד של חופש... אז למה אתה מגיב על התגובות שלי ???? מה הבדל בין לשחק אותה TOUGH GUY לבין לשחק אותה חמוד ??? אין גבר שום הבדל... אז אתה זה אתה ואני זה אני ... יש הסכמה עיקרונית. ולמה חמוד בציניות... הרי אתה לא מכיר אותי... אולי אני באמת חמוד

אני גם לא אמרתי

שאתה לא... ואם אתה חסיד של חופש אז למה באמת אני מפריע לך????(מעניין) ואני מגיב כי בא לי כמוך...לא?

felka

New member
אני אוהב את הדרך המחשבה שלך

אף אחד בעולם הזה לא מפריע לי

תגיד שמעת ש...

שמעון פרס התקשר לקצב וביקש טיפים על החלטורה החדשה וקצב אמר לפרס......... ............................................. ....................................................... זה פשוט תתחיל מ א...

Bubble Girl 27

New member
בנים בנים חלאס

לכל אחד יש דיעה...וזה בסדר... חבל להרוס חברות... וטלה פעם פלק שנא אותי מאז המפגש אנחנו מאוהבים...אז אולי תגיע גם למפגש? יכול להיות מעניין ... המממ שלישייה... רעיון לא רע! NOT

Bubble Girl 27

New member
ואותי אתה תאהב לנצח!

נכון?

felka

New member
ניסית..אני יכול

לפעמים שנאתי את הXית ואחר כך כל כך אהבתי אותה

האמת

פוחד משני דברים בחיים גובה-שעליו מתגבר לפעמים ונחשים- איפה הם אני לא פחד מוות מנחשים ואנקונדה זה נחש לא?

Bubble Girl 27

New member
אז אתה מפחד ממני?

כי אני גם גבוהה וגם חובבת אנקונדות... אופפפ טלה לה חשבתי שנהיה בסט באדיז

טוב תשמעי

מבטיח ביום מין הימים לקחת אוך לצלילה במקום הכי מדהים שקיים שם נהיה שווים לחלוטין

עכשיו זה

לא מי יודע מה לצלילה אבל תחילת החורף יש כמה אתרים מדהימים שמכיר ואת תהיי מוזמנת ראשית מבטיח

למעלה