שאלה?

אני 27

New member
למה עכשיו לא ..

לפני שבוע היתה ראות טובה בעומקים של מעל 12-14 מטר בים תיכון .. נראה לי שיש כאן מספיק צוללנים לארגן מפגש מתחת למים ...

תראה תשמע

צריך לארגן יום שלכולם יתאים ובקייץ אי אפשר לדעת את מצב הים לכמה ימים מראש והאתרים שאני מדבר אליהם רק בים פלטה לחלוטין ומוקדם...

אני 27

New member
אגב פלטה ..

היום אחלה ים .. לא יודע לגבי הראות .. איפה אתה צולל בד"כ ? ואת המפגש אפשר לשלב בביקור באילת .. שם תמיד ניתן לצלול ....

דווקא אצלנו היה היום מלוכלך וגלי

אני בדרך כלל צולל עכו וצפונה את הצלילות באילת לא ממש אוהב אין שם חדש.. למרות שבאילת יש לי מנוי חינם לכל החיים לציוד וכל מה שקשור

אני 27

New member
לצערי לא יצא לצלול צפונית לשפיים ..

אבל בהיזדמנות ... למרות שאצלכם הראות בד"כ טובה יותר לגבי אילת .. צלילות מזל .... ההיתי לפני חודש , צלילה במערות .. 5-6 בערב ... אחת הצלילות היותר יפות שהיו שם . כמעט בלי אנשים במים , מלא דגים שיצאו לבלות ... לעומתה - לפני שבועיים - 2 צלילות ... אחת יותר יבשה מהשניה ... סתם להרטב .. עדיין ... קופץ בכל הזדמנות

אין כזה דבר 'תמיד'

אולי זו מין תקופה כזו שהכל נראה לך שחור יעבור וכמו שאמר פלקה-אל תחפש, הדברים הטובים מגיעים לבד

ramoni1

New member
אני לא מחפש בצורה אקטיבית

אבל תמיד ישנו רק העיניין של הסקס ויותר מיזה כלום ותאמין לי אני לא מחפש רק את זה...

ומה זה רע

אם בתקופה מסויימת כל מה שיש זה 'רק סקס'? יודע משהו-לעולם אל תקרא לסקס 'רק'-אולי זו הסיבה שככה אתה מקבל את הסקס חיבור אמיתי יכול להגיע גם מתוך 'רק סקס'

איך זה יכול להיות רק סקס???

גבר ואישה נפגשים בפאב יש "משיכה" הדדית יש חיבור ובטוח שיחה שלא נעצרת.. הם מגיעים למיטה במיטה יש רק סקס אבל מסביב יש הרבה יותר-אולי צד שמשלה את הצד האחר... הרי זה לא קשה להיות שונה לכמה שעות נכון זה הרבה דברים מעבר וממש לא רק סקס..

חחחחחחחחחח

אתה כל כך משתדל ומתאמץ לעקוץ... שאתה פשוט מתעלם ממה שכתבתי... אני עלול לחשוב שזה אישי...

לא יודעת מה איתך אני לא נדבקת למי שלא מתאים

לי.. להיפך! חותכת במיידי ! ובגלל זה אני לבד.. מחפשת? כן - ברמה העקרונית, לא - ברמה הפיסית . כלומר, רוצה זוגיות אך לא מחפשת באופן אקטיבי (אינטרנט וכאלה ) כי לא מסוגלת. ומאמינה שהוא קיים שם.. ויגיע איכשהוא.. חייבים להאמין אחרת מה נשאר?

felka

New member
חיים לא אבני דרך הם דרך עצמו

ומה קורה בינתיים ? עד שינחת אליך MR BIG

חיה את חיי בצורה הכי טובה שאני יכולה

אז נכון שחסרה קצת הזוגיות אבל משתדלת שזה לא יעיב של שארית חיי. יש לי ילד מדהים שאני עושה איתו חיים משוגעים ביומיום. ובסה"כ כיף לי. ואת החלק הקטן (טוב, לא כ"כ קטן) א-לוהים ישלח. או שלא. מקווה שכן

felka

New member
ישלח בטוח!

אבל למה לחקות עד שישלח. למה לא לכייף בדרך. יש הרבה סוגים לזוגיות.... חוץ מסטוצים ויזיזות...

aviavram

New member
זוגיות גברית

זוגיות עם הכלב זוגיות עם ה Xית זוגיות אנקונדית.....

למעלה