שאלה!

לירזבנ32

New member
שאלה!

איזה נשק הכי צורך יהלומים? (מצאתי שיטה אולי כבר ידוע להרוויח 500% רווחים מיהומים מי שלא מכיר אותה לצור איתי קשר אב אני בטוח שאתם מכירים אותה פשוט אני לא מעודכן במשחק שבועיםXD למשל דוגמה: אם יש לי 300 מיליארד כסף פנוי אז עם זה אני יכול קפוץ ל1,500 טרליון כוח..

yaronr11

New member
ככה לירז

הכי הרבה זה נושאות מטוסים/מסוקים... אבל זה לא משתלם מסיבה אחת פשוטה, אפשר למכור רק אחת בתור... לכן עדיף מטוסי ביון

GM Alon

New member
לא ממש

אם יש לך 300 מיליארד אתה יכול לקפוץ ל450 מיליארד והנשק שצריך הרבה הרבה יהלומים זה מטוסי ביון 150 יהלומים 150 אורניות (מה שעושה את רוב הרווח) 250 זהב 250 כסף 250 פחם (נשמע קצת אבל בכמויות יוצא המון) ו900 נפט שזה בעצם מה שגורם לעסקה להיות פחות שווה.. אפשר לקפוץ כוח אבל זה יהיה כוח משאבים שאם תמיר אותו לכסף הוא יהיה לא רב בקיצור חשבו על זה ויש הרבה בעיות.. זה לא פשוט כמו שזה נראה

לירזבנ32

New member
לא יודע מה איתך.. אבל

עשיתי ת שיטה הזת עם 3 מיליאד כסף והרווחתי ממנה 15 מיליארד נוספים ואל תגיד שיש לי הכנסה ממפעלים\אזרחים כי יש לי כולה 900,000 אזרחים ו15 מיליון ותעשייה ואני הייתי צריך בשבי זה רק 3 תורים!=\

GM Alon

New member
מה עשית?

כשאתה אומר 15 מיליארד.. זה 15 מיליארד כוח כללי או 15 מיליארד כסף? כי אם זה 15 מיליארד כסף כל הכבוד אם זה 15 מיליארד כוח זה כוח ריק..

Sabat0

New member
כשאתה הופך אותו חזרה לכסף הוא מאבד מהערך שלו

ואתה נשאר עם 3 מליארד כסף ביד.

GM Alon

New member
ואז אתה מקבל רק תוספת של 50% רווח

בסופו של דבר זה לא דרך לעשות כסף זו דרך לקפוץ בכוח.. אפשר רק דרך מטוסי ביון וזה רק 50% יותר כסף בקיצור לא עובד

GM Alon

New member
לא הגיוני

1. אל תקרא לי דפוק כי אתה דפוק 2. או שהוא שקרן או שהוא מצא באג 3. או שהוא בזבז 300 תורים על מטוסי ביון ואז הוא באמת נשאר באותו כוח.. אבל זה לא בגלל היהלומים מטוסי ביון זה כולה 150 יהלומים הנפט והפחם מקפיצים את המחיר וגורמים לו להיות הרבה פחות שווה זהו סוף סיפור

לירזבנ32

New member
הפקצה והקפצה

כגדכדגעדע ניסיתי את השיטה הזאת עם רונן והפקצנו כפולה מכוח 37 לכוח 192 :p

נכוןו

הקפצהההההה לירז תותח מכוח 37 מיליארד קפצתי ל 192 מיליארד כוח! חח אבל מכרתי משאבים אתם לא צריכים לדעת איזה :p וירדתי 70B
אבל זה כי לא היה לי כסף מזומן אם היה הייתי נישאר אותו כוח

לירזבנ32

New member
אבל עכשיו הוא כוח 122 ולא 37 כמו קודם ופעם הב

....הב שהוא ישתמש בשיטה הו יקפוץ ל600 מייאד דרך אגב עם המדינ הראשית הייתי כוח 120 אתמול והיוחם אני כוח 500

GM Alon

New member
וכמה צבאי?-_-"

אתה לא יכול להמיר את המשאבים לצבא בלי להמיר אותו קודם לכסף אתם עולים בכוח כי אפשר למכור רק 10% משאבים כל פעם אם תצליחו למכור את כל היהלומים שקניתם תחזרו בדיוק לאותו כוח

לירזבנ32

New member
לכן אני אומר שצריך לייצר ביון

ולא תפסידו כוח אם תייצרו ביון כי הרווחים זה מהמשאבים ולא הייצור עצמו...

GM Alon

New member
אז זה לא 500%

זה 150% אתה יכול לייצא מ200 מיליארד 300 מיליארד ומה300 מיליארד 450 מיליארד ומה450 מיליארד 625 מיליארד עד שתגיע ל500% אבל אז זה כבר לא שיטה לרווח של 500% זאת שיטה ידוע של ייצור של מטוסי ביון

למעלה