שאלה.

rabeat

New member
אני מחשיבה את נירוונה לאחת

הלהקות האהובות עלי, אפילו אם אני לא שומעת את כל הדיסקים שלהם פעם ביום.

TalMetal

New member
אני אגיד לך למה...

לא הרבה יוצא שמתחברים ללהקה ברוב השירים שלהם,לרוב זה כמה שירים מהלהקה הזו וכמה שירים מהשניה וכך הלאה...להקה מסוג זה לא תחשב "להקה אהובה"... שלא כמו נירוונה שלמשל אני אהבתי הרבה שירים שלהם והתחברתי חזק וזו תיקרא "להקה אהובה"...וכך גם אצלך, הבנת??
או שמא את לא מסכימה ל"תורה" שלי?

rabeat

New member
לפי התנ"ל הנ"ל,

נירוונה נחשבת אצלי לרמה אחת פחות מ"להקה אהובה", ורק בגלל שאני לא מכירה מספיק שירים. (יש לי את אין יוטרו וסליבר, אני מכירה את האנגפלגד ופה ושם מבליץ') אגב, אל תזעם עלי כל כך

TalMetal

New member
אני עדיין מסתפק...

כי את מכירה בואי נאמר 15 שירים לפחות של נירוונה ואהבת את רובם,וזה שאין לך דעת על השירים האחרים זה מחמת שאת לא מכירה אותם ולא שלא אהבת אז אולי עדיין... ברור שאם מישהו יכיר איזה שנים שלשה שירים של להקה מסויימת והוא אהב את כולם זה יהיה שונה כי זה מעט מאד.... עכשיו אגב אני לא מבין את מחשיבה את נירוונה לאחת מהלהקות האהובות עליך אז למה לא תשמעי עוד שירים שלהם חסר לך Incesticide אלבום טוב וגם השירים ה"נטושים" הישנים שלהם שמה אני מת על הקול של קורט... אז תעשי משהו בהקדם!.....יום טוב.

MilkShack

New member
אוקיי בואי ותשמעי משהו

כשאני מסתכל על כל התקופה שאני מכיר את הלהקה אני לא באמת יכול לבחור אלבום שלה שאני אוהב, אבל כמה שהוא חרוש, Nevermind היה האלבום היחיד ששמעתי במשך איזה חודש כששמעתי אותו בפעם הראשונה, ולא לשמוע את כולו זה פספוס רצח. חוצמזה, שבליץ' אלבום אדיר ושווה שמיעה. OO" ולמה את מתכוונת במכירה את האנפלאגד? ראית ת'הופעה?

MilkShack

New member
לא יודע מה זה יעשה לך

אבל אני מתרגש לראות את האווירה של ההופעה ואת כל המבטים המפוקסים של קורט, אני נהנה ממנה יותר כשאני צופה בה.

rabeat

New member
בליץ' באמת נשמע ענק

ופשוט שכחתי להוסיף- שאני מכירה חצי אלבום מNevermind, פשוט חבל לי שאני לא שומעת שירים לפי אלבומים, זה תמיד יוצא לי ככה.
ראיתי את האנגפלאגד איזה כמה פעמים/

Aline In Chains

New member
אוהבת,

אך לא שמעתי כבר איזה 4 חודשים ברצינות. זו תקופה לדעתי אצל כל אחד.

למעלה