שאלה.

ALIAS590

New member
שאלה.

אני חדש פה, ויצא לי לרפרף קצת בפורום, לפי מה שהבנתי אין כאן ממש אנשים ששומעים נירוונה בימים אלה, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שדווקא כן אוהבים את נירוונה (עדיין). ולאלה שכבר לא, לאיזה סוגי מוזיקה אחרים התחלתם להאזין?

MilkShack

New member
פתחתי בעמוד הזה את השרשור"בדיקת מצב"

שבו אפשר לראות את מצבם של חברי הפורום הנוכחיים בכל הנוגע לנירוונה... אני אישית עדיין נורא אוהב את הלהקה, ודווקא דרך נירוונה התמכרתי ללהקות הישנות יותר והפחות כבדות ממנה.

אני לא יודעת מה עם אחרים אבל..

אני עדיין מכורה
והתחלתי עם נירוונה, וגלשתי לרוק ורוק בריטי בעיקרון

../images/Emo23.gifלי יש קטע של מוזיקה חדשה.

אני אשכרה, לא בכוונה, פשוט שמה על הרבה מאוד להקות וסוגי מוזיקה את "חוק ההתיישנות". נירוונה, גאנז אנד רוזס ואואזיס על הגבול הזה. אואזיס פחות כי הם עוד מייצרים מוזיקה. מוזיקה ישנה יותר אני בכלל לא שומעת. לא דיפ פרפל, לא זפלין, לא פלויד, לא דה דורס, כלום. לעומת זאת: לינקין פארק, נייטוויש, פול אאוט בוי, גארבאג', פאניק אט דה דיסקו, בילי טאלנט, פאפא רואץ' וקולדפליי הם מקבץ זעיר של סוגי המוזיקות שלי כרגע.

TalMetal

New member
שמע..

כולנו כאן בפורום עדייןאוהבים את נירוונה,וגם עדיין שומעים,לא פעם כבר שמענו על זמנים של הפוגות מהלהקה כל אחד מכיר זאת שיש אפילו לפעמים כמעט חודש בלי לשמוע ואולי אף יותר,אבל תמיד שחוזרים לשמוע לאחר מכן כ"כ כיף לשיר את השירים שחרוטים לנו במוח,כ"כ כיף לשמוע...... אני אישית מודה שכבר לא מעט זמן אני בקושי שומע אותם כי מה לעשות יש כ"כ המון להקות ים שאין לו סוף,חוץ מנירוונה אני שומע הרבה מטאל ומתעדכן רבות על אלבומים חדשים וכולי... בסצינה הזאת זה פשוט המון בד"כ אתה נתפס על איזו להקה שבועיים שלשה ואז על אחרת וכן הלאה וכן הלאה... ופעם ב חוזר ללהקה ההיא ואז גם להיא בקיצור סבטוכה עזוב..

..

טוב תשמע.אני את נירוונה עדיין מממש ממש אוהב.. אולי פעם יותר אבל עדיין היא להקה שאני תמיד יכול להקשיב אליה שלא כמו נגיד ביטלס שגם אני ממש אוהב אבל אני לא אקשיב לה כל הזמן.. חוצמיזה אני אוהב היהודים, גאנז, לדזפ, דיפ פרפל, מרילין מנסון, לינקינפארק, כנסיית השכל, וכו.. אבל תכלס זה עניין של תקופות..

Queen for a day

New member
שומעת מתי שיוצא לי

אמנם נירוונה כבר לא בטופ 3 שלי, אבל אני עוד נהנית לשמוע/לנגן מדי פעם

l i o r a n g e

New member
אני יכולה לענות במקומה

רדיוהד, קיור ומאניק סטריט פריצ'רס. (אנחנו בכל זאת צריכות לחזור לשמוע מוזיקה ביחד)

TalMetal

New member
נחמד,אבל זה ישתנה אצלך בקרוב../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

למעלה