שאלה

sooka1

New member
שאלה

איזה מגבר אתם הייתם קונים או שאתם ממליצים לקנות בטווח מחירים של 2500-3500 ש"ח יכול להיות יד שניה ויכול להיות חדש אני מתלבט בין הMARSHALL AVT 50 לבין הFENDER BLUES JUNIOR לשניהם סאונד מצוין אבל אני עדין מתלבט... מה אתם הייתם קונים?

The Walrus

New member
בלוז ג'וניור

בעיקר כי הוא מנורות מלא והמארשל לא... יש הבדל בסאונד לדעתי. אבל זה עניין של טעם... לך תנסה ותחליט בעצמך.

eran377

New member
אתה יכול באותה מידה

לקחת קופסא ולשים בה מנורות... זה יהיה שווה משהו? עצם העובדה שהבלוז ג'וניור הוא מגבר מנורות לא אומרת שהוא יותר טוב מהמארשל. וכן זה עניין של טעם, אבל שאתה אומר "בעיקר כי הוא מנורות מלא והמארשל לא", זה נימוק גרוע. לדעתי ולטעמי הבלוז ג'וניור הוא צעצוע עם מנורות... המארשל AVT לוקח אותו בהליכה, זו דעתי.

eran377

New member
ואגב, דוגמא -

הג'אז קורוס של רולנד הוא המגבר עם אחד הקלינים היפים ביותר ששמעתי, והוא טרנזיסטור.

erez801

New member
אכן, לא כל מה שמנורות טוב

ולא כל טרנזיסטור רע.. הבלוז ג'וניור הוא מגבר חמוד מאוד לשימוש נקרא לזה, קאמרי..הוא מגבר של מסורת פנדר . אני מאוד אוהב את הצליל שלו והוא הולם את דרישותי. חובבי הכאסח(או הכאסח לייט) פחות יאהבו אותו ובאמת יעדיפו את סדרת הAVT.

The Walrus

New member
לא התכוונתי שבגלל שהוא מנורות הוא יותר טוב

התכוונתי שבגלל שהוא מנורות יש לו סאונד חם יותר ומוצלח יותר לטעמי, ולכן כדי לקנות אותו.

The Walrus

New member
קשה להגיד...

זה פשוט נשמע יותר חם.זה מסוג הדברים שקשה להגדיר... אבל סך הכל זאת דעתי.

eran377

New member
עדיין לא...

אבל זה עוד יקרה ביום מן הימים... אני מת לדעת עד כמה זה חם!

eran377

New member
אני לא מזוכיסט

אני בסך הכל בוחן את המגבר, וכמה כואבות הכוויות שמקבלים מהמנורות...

Sham 69

New member
במחיר הזה אפשר להביא

פיווי קלאסיק 30 יד שנייה שיותר טוב משניהם בהרבה .. לפי דעתי לפחות שמעתי היום את הבלוז ג'וניור בכלי זמר.. לא משהו מיוחד בכלל .. ודי אטום

למעלה