שאלה

גילת22

New member
שאלה

אני בחורה בת 23 לפני מס' חודשים ידיד מאוד טוב שלי פגש בחור העוסק ברוחניות הוא אמר לו שהוא ואני (לא, אני לא הייתי לידו אבל מסתבר שהוא מכיר אותי מאיזה מקום) ילדי אינדיגו. ולפני חודש בערך, עוד מישהו אמר לי את זה. אני לא מבינה בכלל מה הם רוצים ומי הם ילדי אינדיגו... מישהו יכול להסביר לי?

Tal_Ya_Tal

New member
שלום גילת../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

רציתי לשאול אותך בחזרה מה זה 'בחור שעוסק ברוחניות'?
וכיצש הוא ידע???? יש מבחן מאד פשוט לילדי האינדיגו א-ב-לבואי נתחיל קודם כל בהגדרה. ילדי אינדיגו נולדו החל מסוף שנות השישים ועד סוף שנות התשעים. אך מרביתם נולדו בין השנים 1985-1997ילדים אלו ניחנו בהילה בעלת גוון אינדיגו שהוא צבע סגול עמוק מעורב בכחול כהה, 'כמעט שחור' הנראה כמו קטיפה. (על כן ילדים אלו גם נמשכים לצבע שחור) ילדי האינדיגו הם קבוצת נשמות שבחרו להגיע אל הפלנטה הזאת על מנת ליצור שינוי בתפישת העולם ובמיוחד בכל הקשור לדרך הלימוד והחינוך במוסדות החינוך. על כן ילדי האינדיגו הגיעו לכאן עם יכולות למידה שונות מילדים אחרים, שאינן תואמות את דרך הלימוד במוסדות החינוך הקונבנציונליים. על פי הקריטריונים של מערכת החינוך הם נחשבים לבעלי 'ליקויי למידה' או לפחות בעלי 'הפרעות קשב וריכוז' וחלקם דוכאו באמצעות ריטלין
א-כ-ן ילדי האינדיגו הם נשמות שבחרו להגיע כ'פורצי דרך' או 'מפלסי נתיב' לאנושות החדשה, לדרך התיחסות אחרת לדור הילדים שנולד אחריהם- דור 'ילדי הקריסטל' שהם הרבה יותר עדינים, רוחניים ושבריריים מילדי האינדיגו. ילדי האינדיגו הם 'לוחמי חרות' הם חלוצים ההולכים לפני המחנה. כמי שגדלה שני ילדי אינדיגו (בהפרש של 11.5 שנים ביניהם) אני יכולה לומר לך שהם קנאים לשמירה על כבודם ועל כך שיתיחסו אליהם מגובה העיניים. יש להם יכולת קליטה מ-ד-ה-י-מ-ה אך חוסר סבלנות מוחלט לגבי למידה ליניארית. כלי הלימוד שלהם הוא כמו חללית, הנעה במרחב, בעוד ששיטת הלימוד כאן היא כמו כביש שעליו מצפים מהם לנוע. לכן, הם הגיעו עם קשיי ריכוז, עם מרדנות כנגד המערכת הקיימת, על מנת לנפץ את המסגרות הקיימות ולתת לאנשי החינוך 'חומר למחשבה' לחפש דרכי הוראה חדשות שיתאימו ל'דור הבא' כמו כן, ילדי האינדיגו הם בעלי שלושה סלילי DNA פיזיים בניגוד לאנשים רגילים שהם בעלי שני סלילים בלבד. (בפיזי) לכולנו ישנם 12 סלילים. אך עשרה מהם ברובד האנרגטי ולא לגמרי 'יושבים' בגוף הפיזי. 'עיגון מחדש' של הסלילים הללו, עוזר להביא להארה רוחנית. אך זה כבר נושא אחר. על ילדי האינדיגו תוכלי לקרוא בספר שנכתב על ידי לי קרול בתקשור של קריון, או בספר אחר שכתבה דורין וירצ'ו או בסרט של האיש הנפלא והמוסיקאי המוכשר ג'יימס טווימאן ובכלל, שימי במנועי החיפוש את המושג אינדיגו, או ילדי אינדיגו ותקבלי ההההההההההממממממממווווווןןןןןןןןן תוצאות.
. L&L TALYA

גילת22

New member
קודם כל תודה על התשובה ../images/Emo140.gif

עכשיו אני אענה את הבחור ש"עוסק ברוחניות" הכרתי דרך חברה יצאנו באיזה יום והיא קבעה איתו 10 דקות אחרי שהוא ראה אותי הוא אמר לי "וואו וואו איזו הילה סגולה" (מה שכן הלחצתי אותי קצת לגבי זה
) והוא לא רצה לצאת אלא רק לשבת ולדבר... והוא שאל אותי הרבה הרבה שאלות מטומטמות כמו איך היה לי בבית ספר ובצבא, מה אני אוהבת לעשות ומה אני חושבת על העולם ועל האנשים פה. נבלתי ממנו... והתעצבנתי, לא יודעת מה הוא רצה
אז פרשתי הביתה. בסוף חברה שלי אמרה לי שהוא אמר שלהערכתו אני "ילדת אינדיגו" וכמו שכבר ציינתי, עוד מישהו אמר את זה לידיד שלי, אני לא יודעת מי הוא, אבל הוא טוען שהוא מכיר אותי. ועוד על מה שציינתי, יש לי באמת הפרעת ריכוז (ל-א מדוקדקת) ועוד כמה הפרעות... לקחתי כדרים בעבר. אני פוחדת לקרוא עוד על זה, כי אולי הם סתם משארים לעצמם דברים ואני אכניס את עצמי לסימן שאלה אחד גדול. אני לא אמורה להלחץ מזה, נכון?

אין שום סיבה להילחץ

ההילה שלי גם היא בצבע של כחול מלכותי - אז מה? נולדתי לפני מליון שנים (הקידומת היא 5) ולא בשנות השישים והלאה. שדות האנרגיה האחרים שלי הם בצבעים אחרים - וכך גם שלך. כל שאר הדברים כתבה לך טליה על האיכויות של ילדי האינדיגו נכונים גם לגבי. אפשר להשתחרר מההיפריות ומבעיות/ליקויי למידה ודומיו בצורה קלילה ביותר, אני כותבת לך את הקישור לאתר ושם תכנסי לכפתור התרפיה. בעצם המשמעות היא שיש לך המון כישרון לא מנוצל ושאת עלולה להיות מאד מתוסכלת ולהרגיש די בודדה 'כי לא מבינים אותך', אבל זה יכול להשתחרר בקלות, כמו שכתבתי, והיצירתיות שלך והקשר עם אנשים עם 'אותו ראש' יכול לפתח לך חיים נפלאים. לא משנה כיצד מקטלגים אותך, משנה מה את עושה עם הידע
בהצלחה.

למעלה