שאלה...?

מצב
הנושא נעול.

ספיר51

New member
שאלה...?

שאלה...?
ברצוני לשאול האם מישהו יודע מה זה הריון כימי, ולמה הוא קורה? האם זה בגלל העובר עצמו שלא המשיך להתפתח, או שמשהו ברחם לא תקין,ולא המשיך להחזיק את העובר? עשיתי צילום רחם והכל יצא תקין. וגם ביופסיה ויצא תקין. (הבטא ירדה ל28 מ-109

ronitili

New member
אוי, אני כל כך מצטערת ../images/Emo4.gif

שאלה...?
ברצוני לשאול האם מישהו יודע מה זה הריון כימי, ולמה הוא קורה? האם זה בגלל העובר עצמו שלא המשיך להתפתח, או שמשהו ברחם לא תקין,ולא המשיך להחזיק את העובר? עשיתי צילום רחם והכל יצא תקין. וגם ביופסיה ויצא תקין. (הבטא ירדה ל28 מ-109
אוי, אני כל כך מצטערת

כמה מבאס. הריון כימי זה כשיש בטא מעל 10, כזו שמעידה על הריון, אבל אין שק ועובר, וכמובן - הבטא לא מכפילה. במילים אחרות - העובר השתרש, אבל בגלל שההריון לא תקין התפתחות העובר נעצרת. לכן לא רואים באולטראסאונד שק הריון וההריון בא לידי ביטוי רק באופן כימי בדם. אני בטוחה שבפעם הבאה ההריון יהיה תקין וימשך 9 חודשים שלמים, אחריהם תחזרי הביתה עם תינוק
בסל קל.
בפעם הבאה זה חייב להצליח

ספיר51

New member
תודה רוניתילי ובהצלחה גם לך......

אוי, אני כל כך מצטערת

כמה מבאס. הריון כימי זה כשיש בטא מעל 10, כזו שמעידה על הריון, אבל אין שק ועובר, וכמובן - הבטא לא מכפילה. במילים אחרות - העובר השתרש, אבל בגלל שההריון לא תקין התפתחות העובר נעצרת. לכן לא רואים באולטראסאונד שק הריון וההריון בא לידי ביטוי רק באופן כימי בדם. אני בטוחה שבפעם הבאה ההריון יהיה תקין וימשך 9 חודשים שלמים, אחריהם תחזרי הביתה עם תינוק
בסל קל.
בפעם הבאה זה חייב להצליח
תודה רוניתילי ובהצלחה גם לך......

rachel or

New member
כ"כ מצטערת לשמוע

אוי, אני כל כך מצטערת

בסל קל.
בפעם הבאה זה חייב להצליח
כ"כ מצטערת לשמוע
מה זה הריון כימי ענו לך. אם זה מקל אז ב-99% מדובר בהריון לא תקין ובד"כ עדיף כך מאשר לגדל ילד פגוע כמו כן נתון מעודד נוסף זה שאת בהחלט היית בהריון היה עובר שהשתרש כך שיש סיכוי גבוה שזה גם יצליח בפעם הבאה ומאחלת לך שאז זה ימשך תשעה חודשים. אז קבלי
מעודד ממני ושתהיה לך ולכולנו שבת שלום רחלי

ספיר חמודה אני מצטערת לשמוע

שאלה...?
ספיר חמודה אני מצטערת לשמוע
האם זה היה הריון מתרומת ביציות ?

אדוינה

New member
מצטערת בשבילך!

שאלה...?
מצטערת בשבילך!
אך אני אופטימית בשבילך לפעם הבאה. האם את ממשיכה במדיקל?

ספיר51

New member
אני לא ממשיכה במדיקל

מצטערת בשבילך!
אך אני אופטימית בשבילך לפעם הבאה. האם את ממשיכה במדיקל?
אני לא ממשיכה במדיקל
אנו עושים את הטיפול הבא בבני ציון עם עוברים טריים מקווה שבטריים זה ילך תקין ועד הסוף עם תינוק............

פיש10

New member
מצטערת שהפעם לא הלך, מאחלת לך

שאלה...?
מצטערת שהפעם לא הלך, מאחלת לך
הצלחה בפעם הבאה. אל תרפי בסוף תצליחי להגיע למטרה!

ממה שנאמר לי

שאלה...?
ממה שנאמר לי
הבנתי העובר בהריונות כימיים כנראה לא תקין גנטית- ז"א שאין לו יכולת להתפתח לתינוק נורמלי. זה נורא מדכא ומייאש ומצד שני זה מוכיח שיש לך את הפוטנציאל להרות (כמו שכבר אמרו לך). חזקי ואמצי, ובהצלחה בפעם הבאה! אוריינית

כל כך צר לנו../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

שאלה...?
כל כך צר לנו

כל כך צר לנו
אני מבין את הכעס והתסכול. אנחנו אפילו היינו שם, פעמיים
אבל בשלבים יותר מתפתחים של היריון(שבוע 8 עד שהם הפסיקו להתפתיח) אני כל כך מאחל לך שפעם הבא יצליח לכם. יש פה שתי נקודות אור כפי שציינו רונית ורחל: 1) היריונות כימיים הם בד"כ היריונות שבהם יש פגם גנטי כלהוא שמנע מהם להמשיך להתפתיח. אז לצערי, מזל שזה הסתיים כך. שאלתיך הבאה שלך בטח תהיה, ואם למדתי להכיר אותך פה בפורום זו תהיה שאלתיך הבאה: כיצד ניתן למנוע זאת או לגלות זאת מבעד מועד
אז לא ניתן
זה פשוט קורה ואין מה לעשות כך זה הטבע.
2) הגוף שלך הוכיח שהוא יודע לקלוט עובר ולהיכנס להיריון
התאוששות מהירה ובהצלחה בפעם הבאה.

ספיר51

New member
תודה על המידע והעידוד.....

כל כך צר לנו

כל כך צר לנו
אני מבין את הכעס והתסכול. אנחנו אפילו היינו שם, פעמיים
אבל בשלבים יותר מתפתחים של היריון(שבוע 8 עד שהם הפסיקו להתפתיח) אני כל כך מאחל לך שפעם הבא יצליח לכם. יש פה שתי נקודות אור כפי שציינו רונית ורחל: 1) היריונות כימיים הם בד"כ היריונות שבהם יש פגם גנטי כלהוא שמנע מהם להמשיך להתפתיח. אז לצערי, מזל שזה הסתיים כך. שאלתיך הבאה שלך בטח תהיה, ואם למדתי להכיר אותך פה בפורום זו תהיה שאלתיך הבאה: כיצד ניתן למנוע זאת או לגלות זאת מבעד מועד
אז לא ניתן
זה פשוט קורה ואין מה לעשות כך זה הטבע.
2) הגוף שלך הוכיח שהוא יודע לקלוט עובר ולהיכנס להיריון
התאוששות מהירה ובהצלחה בפעם הבאה.
תודה על המידע והעידוד.....

נטאשה

New member
ספיר יקרה מצטערת מאוד

שאלה...?
ספיר יקרה מצטערת מאוד
אבל כמו שאחרים ציינו יש אור בקצה והלוואי שתגיעי אליו במהרה.

a17

New member
אני ממש לא מומחית אבל

שאלה...?
אני ממש לא מומחית אבל
בזמנו נאמר לי ע"י כמה רופאים שבהפרייות מבחנה לסוגיהם זה לא דבר נדיר, כי למעשה "כופים" על הגוף הריון שלא תמיד במצב "טבעי" בכלל היה נוצר, בעיקר כשעושים את ההפריה ב-"איקסי".

ספיר51

New member
מה זה "איקסי"?

אני ממש לא מומחית אבל
בזמנו נאמר לי ע"י כמה רופאים שבהפרייות מבחנה לסוגיהם זה לא דבר נדיר, כי למעשה "כופים" על הגוף הריון שלא תמיד במצב "טבעי" בכלל היה נוצר, בעיקר כשעושים את ההפריה ב-"איקסי".
מה זה "איקסי"?

הינה הקשר ל- ICSI ואי-הצלחה

מה הקשר לאיקסי?????
עד כמה שידוע לי איקסי זה מיקרונ\מניפולציה . אז מה בכלל הקשר ?!
הינה הקשר ל- ICSI ואי-הצלחה
ע"פ הטבלה המצורפת, (טבלה מס' 29, מתוך המחקר של ה- CDC) ניתן לרואת שללדת תינוק כאשר לא בוצע ICSI גדול ב- 5% לעומת עם ICSI. ההסבר היינו שהטבע בוחר את הזרע הטוב ביותר להפרות את הביצית ואילו ביצוע ICSI לא תמיד תמיד נבחרת זרע תקין והביצית מופרת בזרע לא תקין גנטית. ישנה גם אחוז קצת יותר גדול של ילדים שנולדים אם מומים שבוצע ICSI בפרייתם למרות. יש זוגות שמסרבים שיבצעו ICSI רק בגלל הנתונים האילו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה