אוי, אני כל כך מצטערתשאלה...?
ברצוני לשאול האם מישהו יודע מה זה הריון כימי, ולמה הוא קורה? האם זה בגלל העובר עצמו שלא המשיך להתפתח, או שמשהו ברחם לא תקין,ולא המשיך להחזיק את העובר? עשיתי צילום רחם והכל יצא תקין. וגם ביופסיה ויצא תקין. (הבטא ירדה ל28 מ-109
תודה רוניתילי ובהצלחה גם לך......אוי, אני כל כך מצטערת![]()
כמה מבאס. הריון כימי זה כשיש בטא מעל 10, כזו שמעידה על הריון, אבל אין שק ועובר, וכמובן - הבטא לא מכפילה. במילים אחרות - העובר השתרש, אבל בגלל שההריון לא תקין התפתחות העובר נעצרת. לכן לא רואים באולטראסאונד שק הריון וההריון בא לידי ביטוי רק באופן כימי בדם. אני בטוחה שבפעם הבאה ההריון יהיה תקין וימשך 9 חודשים שלמים, אחריהם תחזרי הביתה עם תינוקבסל קל.
בפעם הבאה זה חייב להצליח![]()
![]()
כ"כ מצטערת לשמועאוי, אני כל כך מצטערת![]()
כמה מבאס. הריון כימי זה כשיש בטא מעל 10, כזו שמעידה על הריון, אבל אין שק ועובר, וכמובן - הבטא לא מכפילה. במילים אחרות - העובר השתרש, אבל בגלל שההריון לא תקין התפתחות העובר נעצרת. לכן לא רואים באולטראסאונד שק הריון וההריון בא לידי ביטוי רק באופן כימי בדם. אני בטוחה שבפעם הבאה ההריון יהיה תקין וימשך 9 חודשים שלמים, אחריהם תחזרי הביתה עם תינוקבסל קל.
בפעם הבאה זה חייב להצליח![]()
![]()
ספיר חמודה אני מצטערת לשמועשאלה...?
ברצוני לשאול האם מישהו יודע מה זה הריון כימי, ולמה הוא קורה? האם זה בגלל העובר עצמו שלא המשיך להתפתח, או שמשהו ברחם לא תקין,ולא המשיך להחזיק את העובר? עשיתי צילום רחם והכל יצא תקין. וגם ביופסיה ויצא תקין. (הבטא ירדה ל28 מ-109
כן זה היה הריון מתרומת ביצית.....ספיר חמודה אני מצטערת לשמוע
האם זה היה הריון מתרומת ביציות ?
מצטערת בשבילך!שאלה...?
אני לא ממשיכה במדיקלמצטערת בשבילך!
אך אני אופטימית בשבילך לפעם הבאה. האם את ממשיכה במדיקל?
אני לא ממשיכה במדיקל
אנו עושים את הטיפול הבא בבני ציון עם עוברים טריים מקווה שבטריים זה ילך תקין ועד הסוף עם תינוק............
מצטערת שהפעם לא הלך, מאחלת לךשאלה...?
ממה שנאמר לישאלה...?
כל כך צר לנושאלה...?
תודה על המידע והעידוד.....כל כך צר לנו![]()
![]()
כל כך צר לנו
אני מבין את הכעס והתסכול. אנחנו אפילו היינו שם, פעמיים
אבל בשלבים יותר מתפתחים של היריון(שבוע 8 עד שהם הפסיקו להתפתיח) אני כל כך מאחל לך שפעם הבא יצליח לכם. יש פה שתי נקודות אור כפי שציינו רונית ורחל: 1) היריונות כימיים הם בד"כ היריונות שבהם יש פגם גנטי כלהוא שמנע מהם להמשיך להתפתיח. אז לצערי, מזל שזה הסתיים כך. שאלתיך הבאה שלך בטח תהיה, ואם למדתי להכיר אותך פה בפורום זו תהיה שאלתיך הבאה: כיצד ניתן למנוע זאת או לגלות זאת מבעד מועד
אז לא ניתן
זה פשוט קורה ואין מה לעשות כך זה הטבע.
2) הגוף שלך הוכיח שהוא יודע לקלוט עובר ולהיכנס להיריון
התאוששות מהירה ובהצלחה בפעם הבאה.![]()
![]()
ספיר יקרה מצטערת מאודשאלה...?
אני ממש לא מומחית אבלשאלה...?
מה זה "איקסי"?אני ממש לא מומחית אבל
בזמנו נאמר לי ע"י כמה רופאים שבהפרייות מבחנה לסוגיהם זה לא דבר נדיר, כי למעשה "כופים" על הגוף הריון שלא תמיד במצב "טבעי" בכלל היה נוצר, בעיקר כשעושים את ההפריה ב-"איקסי".
מה הקשר לאיקסי?????מה זה "איקסי"?
הינה הקשר ל- ICSI ואי-הצלחהמה הקשר לאיקסי?????
עד כמה שידוע לי איקסי זה מיקרונ\מניפולציה . אז מה בכלל הקשר ?!
ספיר51מה זה "איקסי"?
תודה...ספיר51
שלום לך ספיר איקסי זה מיקרומניפולציה - זה כאשר לוקחים זרע בודד ומחדירים אותו לביצית וזאת נעשית על ידי אדם- דהיינו ההפריה נעשית "בכוח".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.