שאלה-

flori2

New member
שאלה-

שכבתי עם מישהו ואני גמרתי לו בפנים והייתי ללא קונדום אם יש לו איידס זה אומר שנדבקתי?

מממ יש מצב

הכיפה היא מקום רגיש להעברת הנגיף ואם יש לו פצעים בתחת כי להומואים יש פצעים עקבהדחיפה (וגם אם אין לו פצעים) אז יש סיכוי שנדבקת. אם אתה ממש מרגיש שזה רציני אז נראה לי ממה שיצא לי לקרא על איידסססס אמממ אתה צריך לקחת איזה משו ששותים שזה אפשר עד 24 שעות לאחר המגע נראה לי. בהצלחה. ואיכס ימגעיל למה דחפת לו בלי קונדי ?

מה אכפת לך למה?

איזה חוסר תאקט

yotem 17

New member
אלוהים תפסיקי להגיב לכל אחד../images/Emo83.gif

המישהו הזה כתב הודעה, כתב משהו שקרה לו סנופקין שאל שאלה- מבחינתו אולי לגיטימית. מה רע בזה? מי שמשתף ככה בפורומים צריך להיות מוכן גם לתגובות כאלה...אבל תפסיקי להיות שומרת החוק והצדק

ליגל

את באה כילו לעודדד את הבחור ההוא מההזהרה של סנופקין ? את בסדר? במקום זה תעירי למפיץ המחלה הפונטינציאלי !!! ותקראי מה שכתבתי למטה!!!

gooligay

New member
הטיפול שנעשה עד ליממה...

אחרי האקט המיני מבוצע לאנשים שעברו אונס או לזוגות נשואים (או לפחות שרשומים כזוג) כשאחד מהם מוגדר כנשא איידס. הטיפול לא מוצע לכל אחד והוא יקר מאוד כך שיצטרכו אליבי טוב בשביל לקבל אותו.

gooligay

New member
דעתי...

דבר ראשון אם אינך בטוח שהוא נשא/חולה איידס ירדה הסבירות שהוא באמת כזה נמוכה וגם אם חדרת ללא קונדום וגמרת בפנים אין בהכרח שנדבקת ממנו. לרוב במין אנאלי מתפוצצים בעקבות הלחץ כלי דם קטנים ולכן הסבירות להדבק ממין אנאלי גבוהה יותר מהסבירות להדבקות ממין וגינלי (כי כמובן פות האישה מותאם כדי לבצע חדירה). תוכל לדעת רק בעוד שלושה חודשים באמצעות בדיקה האם באמת חלית באיידס אך בשביל מה לחיות בפחד ובשביל מה להגיע למצב הזה, לא עדיף לשים קונדום? וגם אם הוא אומר לך שהוא לא נשא/חולה איידס אין בהכרח שהוא דובר אמת או באמת יודע על מצבו הנוכחי (רק לאחר שלושה חודשים מעת ההדבקות ניתן לאבחן את נגיף האיידס בגוף ונשא איידס יכול לחיות עד גיל שיבה טובה ולא לדעת שהוא נושא את נגיף האיידס). מה גם שמבחינה היגיינית עדיף ללבוש קונדום ובאמת שאין הבדל בתחושה, זה רק תלוי בך ובפרטנר שלך...

James Hammerton

New member
מומלץ לשאול בפורום איידס

אבל לדעתי הסיכוי להדבק מהסיטואציה שדיברת עליה קטן מאד, מה שיותר משנה זה איפה הוא גמר.

CoolName

New member
לדעתי פשוט לך תעשה בדיקה...

כמו שיש סבירות שנדבקת, קיימת גם הסבירות שלא נדבקת... פשוט תעשה בדיקה ותדע בוודאות

בבקשה

http://aidsisrael.org.il/zope/sites/aidsil/home/anal_sex/ קישור לחלק שמדבר על סקס אנאלי באתר הוועד למלחמה באיידס, בהחלט יכול להיות שנדבקת. וזה באמת לא חשוב אם גמרת בפנים או לא, קיום סקס אנאלי בלי קונדום מסכן מאוד את שני הצדדים גם אם גומרים בחוץ, זה רק מוריד במקצת את הסכנה לצד הפאסיבי. בשלושת החודשים הקרובים תקיים יחסי מין רק עם קונדום ולך להיבדק.

flori2

New member
תודה רבה לכולם!

ושלא תבינו לא נכון...היה קונדום! אני בחיים לא אזיין מישהו ללא קונדום....פשוט שגמרתי והוצאתי את הקונדום ראיתי שהוא קרוע וכל הזרע נפשך בפנים לכן פחדתי כי אני מאוד מפחד ממקרים כאלו ואחרים הקשורים לאיידס. כבר עבר חודש וחצי אני אחכה ואלך להבדק! תודה רבה לכולכם...=]

moshe34

New member
פעם הבאה כדאי

שתהיו מצויידים בקונדום...... אחרת זה סתם יכול להיות מיותר

למעלה