שאלה P=

Loren13

New member
שאלה P=

איפה אני משיגה סקרולים ל:DEAD MINE ? האם אפשר ללבוש בגד ומכנס בנפרד בנקסון קאש על בגד overall ?

Hasselblad

New member
תשובות

1. הדרך היחידה להשיג אותם בלי לקנות היא לעשות את הקווסט הראשון של הזקום, לא באמת צריך להרוג אותו רק לעשות את הקווסט הראשון, כמעט ובלתי אפשרי לעשות אותו לבד. - במידה ויש צורך בהסבר יותר מופרט אנסה לעזור אבל יתכן שהפיתרון היותר קל יהיה לקנות אחת. 2.כן! מנסיון.

Loren13

New member
..

האם יש דרך אחרת להגיע ל:DEAD MINE ולא ברגל .. כי הם כל הזמן הורגים אותי P=

Hasselblad

New member
הממ

איזה עבודה את? איזה רמה? ולמה את רוצה להגיע לשם. זה או ללכת ברגל, או להשתמש במגילה, או להיות בפרטי עם פריסט או בישוף שילכו לשם ויפתחו לך דלת...

Hasselblad

New member
טוב זה רק מגילה או עזרה מחברים

להשקיע במגילה וללכת עם המון המון שיקויים... כדי שלא תצטרכי לחזור לעיר כל רגע... באיזה עולם את? אולי אוכל לנסות לעזור לך...

Hasselblad

New member
לצערי אני לא בווינדיה

אבל ההצעה של גלית לא רעה בכלל. תתאגרני על כסף למגילה אחת... ואז תתאמני בתוך המכרה והשייני זהב שתקבלי יממנו לך את המגילות, כל שן זהב שווה 150-200K ומגילה עולה בערך 250-350K ככה שזה ממן את עצמו.

אני בווינדיה ואני אולי יוכל לעזור לך

כי אני בקושי נכנסת למייפל. לאן את רוצה להגיע לשם? לזומביים? אני חושבת שבתור קלריקית רמה 50 אין לך ממש מה לעשות שם, והייתי מציעה לך את המייז עד שתתחזקי קצת. אגב, את כן יכולה להגיע לשם ברגל, אם תשימי MG :p, כן.. קצת בזבוז של שיקויי MP אבל את צריכה להתרגל
זו רק ההתחלה. אני בישופ רמה 142, פרטים במסר.

deisy

New member
אגב, אני ברמות האלה

הייתי מתאמנת בתוך המכרה, שם שורפים פחות שיקויים כי לא יורד ה HP בגלל הקור, ויש שיני זהב שמהן אפשר לעשות הרבה כסף...

miss_t

New member
אני חייבת לספר משהו בנושא

עד כמה שזה לא יאומן, עשיתי את השלב הראשון עם מישהו ממש PRO, עשינו את הPQ במהירות, הוא אמר לי לאיזה חדרים להכנס וכמה מגילות/מפתחות אמצא שם- וכך סיימנו רק שני אנשים את הPQ עם מגילות והEXP. כמובן שצריך להכיר היטב את החדרים, היו תקופות שהייתי מכורה לPQ הזה והייתי יושבת עם מאמר ליד לראות מה יש בכל חדר ולהיות זו שרושמת את החדרים שעוד לא נעשו. לכותבת ההודעה הראשית= את יכולה לעבור בהליכה, פשוט הקפידי להשתמש בTELE בסביבת המתקיפים כמו הYETI והזאבים וגם בmagic guard.- אני הייתי הולכת הרבה ברגל ומגיעה לשם. זה נחמד ללכת עם עוד מישהו. נראה לי שאזור הDEAD MINE הוא פחות פעיל כרגע, הלא כן? אנשים הזניחו את האזור, הא?

Loren13

New member
3:

תודה ... אני אנסה ללכת ברגל עם מישהו שיעזור לי להגיע לשם ..

הטיZרית

New member
במפה השניה של היטים...

איפה שישי יטי ופפה(הלבנים)... CC או קפיצה קטנה ל CS מעבירה אותך חלק עליון ובטוח של המפה

למעלה