שאלה P:

yotem 16

New member
שאלה P:../images/Emo83.gif

לא מצאתי לאן לשרשר >: אממ לפני כמה זמן (מאה שנה בערך) פירסמו כאן שהולך לצאת DVD של ליתיום, שיהיו בו כמה קליפים וכמה שטויות, ורציתי לדעת לאן ה-DVD הזה נעלם והאם הוא צפוי לצאת בכלל עדיין. העטיפה שלו מצורפת

Im Not Dead

New member
זה הסינגל שהיה אמור להיות בו

שיר בונוס חדש? השיר בונוס היה המצאה והוא לא קיים. הלהקה עצמה אישרה =\ אם זה הסינגל הזה שאתה מדבר, אולי כל הפרטים האלה היו מזויפים

yotem 16

New member
אממ אני לא יודע../images/Emo83.gif

אם שיר בונוס.. לפי מה שאני זוכר היה צריך להיות שם: הקליפ של ליתיום וידאו של ליתיום אקוסטי וידאו של ATILF אקוסטי את BMTL ו- CMWYS מהופעה שהייתה בטקס פרסים כלשהו ולא יודע מה עוד ><'

Im Not Dead

New member
אז זה לא ייצא..

הדבר הזה: ARTIST: Evanescence TITLE: Lithium LP (CD/DVD) LIST PRICE: TBD STREET DATE: TBD TRACK LISTING CD Tracks 1. Lithium 2. Lithium (Radio Edit) 3. The Last Song I'm Wasting On You (Unreleased Track) 4. Ecotone (Unreleased Track) DVD Tracks 5. Lithium 6. Lithium (Acoustic) 7. All That I'm Living For (Acoustic) 8. Making Of Lithium 9. Call Me When You're Sober (MTV Awards Latin America) 10. Bring Me To Life (MTV Awards Latin America) P&C Wind-up Records, LLC מזויף.

yakir31

New member
../images/Emo207.gif כי כבר ענו לך ../images/Emo3.gif(קשור לאו')

ידעתם שאוונסנס עשו קאבר ברדיו לשיר של נירוונה?! :|

יש לי שיר שלהם שקשור לזה...

זה השם של השיר: Evanescence - Heart Shaped Box (Nirvana Cover 02-25-02).. ככה הוא רשום אצלי בכל אופן... אני לא יודע אם זה קשור בדיוק למה שהתכוונת...

rotemg10

New member
כן גם לי יש אותו :]

שליחה באייסיקיו- הודעה פרטית ואני אביא את המספר :]

ben213

New member
נצל"ש - אני לומד לנגן את ליתיום אעע

וזה יוצא פשוט מדהיםםם =]] הדפסתי לי תווים ואני יושב על זה.. זה אחרי שאני יודע את BMTL, MI, TOM, CMWYS אבל ליתיום יוצא פשוט מדהיםם.. אעעעעעעע זהו הייתי חייב לפרוק. תודה שהקשבתם.

Evi Virus

New member
גם יסמין יודעת! כה מגניב :]

איזה כיף לכם, גם אני אלמד פעם. ויש לי תווים^^, הגיעו ספרי התווים של TOD ופולן! ננהבננה.

kittycatbone

New member
יש לך ספרי תווים?????../images/Emo2.gif

אומגודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני גם רוצהההההההההההההההההה זהנשמע כל כך מגניב
וכע זה כל כך כיף לנגן את לית'יום!!!!^^ אבל אני עדיין צריכה לעבוד על הברידג' XD עוד קצת!

shubidoo

New member
חח כוסון

תעשה לנו פודליםם מוהעהאהעהא הרבה פודלים XD

avigal27

New member
עאאללללקלקק~!!!!

נכון שממש בא לך להעביר לי את התווים?!?!! פלייזזז שנים חיפשתי!!! נ.ב יש למישו את התווים של MI לפסנתר???

A t a s h i

New member
לית'יום באמת יוצא מדהים. D:

אני קניתי לי את החוברות שלהם, של Fallen ו-The Open Door, גם לגיטרה וגם לפסנתר. ולנגן את זה, זה פחות או יותר הדבר הכי כיפי בעולם, חח. וזה פשוט כל כך מדהים. 3> בגיטרה אני כבר יודעת את Going Under, ועובדת על Weight of the World, Snow White Queen ו-Whisper, ובפסנתר אני כבר יודעת בעיקרון את כל השירים מהאלבומים חוץ מ-Lose Control, Like You וחלקים של All That I'm Living For, שעליהם אני עובדת עכשיו. :} ואני יודעת גם את הבתים ב-Exodus, אעאעא, ולומדת עכשיו את הפיזמון ואת Give Unto Me, שהם פשוט מדהימים.DD:

למעלה