שאלה

הגר*

New member
שאלה ../images/Emo92.gif

היי. אני חדשה כאן בפורום . כל הנושא חדש לי ומאוד מסקרן אותי . אני מרגישה שיש לי כוחות . רציתי לדעת אם יש דרך לברר -מה הייתי בגלגול הקודם? תודה מראש

shabaz

New member
אהלן וסהלן

יש דרך...לכי לפסיכיאטר\ היפנוזיסט (שם שאני המצאתי כי לא יודע איך קוראים לזה במדויק) שיהפנט אותך ואת כבר תדעי מההיפנוזה... חוץ מזה..ספרי קצת על עצמך.. מאיפה את? ושטויות כאלה...:)

morning star

New member
הי שבז

פסיכיאטרים לא מתעסקים בד"כ בהיפנוזות. מי שכן אלו בדרך כלל פסיכולוגים קליניים, אך לא כולם מוכנים להפנט אדם - במיוחד היפנוזת רגרסיה לחיים קודמים. פעם היה רשום אצלי שמה של פסיכולוגית קלינית שעסקה בזאת בחיפה, אך אבד לי הפתק
- מה לעשות, אני אדם די מפוזר. אם במקרה אני אמצא, אני אצור איתה קשר ואשאל אם היא מסכימה שאמסור את שמה בפורום. אני רק רוצה לציין שקטינים (מתחת לגיל 18) זקוקים לאישור הורים בשביל טיפול זה. ישנן שיטות שונות ומדיטציות שונות לשם כך. ישנו ספר שניתן להזמין בחנויות ספרים (בת"א - לנדסברג (?) ספרים שברחוב בן יהודה, ו"עידן חדש" מול ה"בימה") - וגם באינטרנט הנקרא How To Discover Your Past Lives בהוצאת Llewellyn (ניתן לבדוק פרטים נוספים ואף להזמין את הספר באתר www.llewellyn.com). על הספר המליץ ידיד טוב שלי ואף רכשתי אותו, אך עדיין לא השתמשתי בו. שלך הנווד

shabaz

New member
לא כתבתי

פסיכיאטר מומחה? לא משנה...שכחתי.. יש פסיכיאטרים שמתמחים בהיפנוזות...אנ´לא יודע על זה הרבה כי לא הלכתי...אבל ראיתי באתר מדיטציה עיברי על בנאדם שמעביר לפסיכיאטרים קורס להיפנוזה ושטויות

morning star

New member
פסיכיאטרים בד"כ ../images/Emo32.gif

לא מתעסקים בדברים שכאלה, זה תפקידם של הפסיכולוגים. פסיכאטרים הינם רופאים שעברו התמחות בפיסיכיאטריה, ולהם ורק להם יש את הסמכות לרשום מרשמים של תרופות (פסיכולוג יכול רק להמליץ, אך פסיכיאטר צריך לאשר) המשפיעות על התנהגותו של אדם ו/או לקבוע אם לאשפז אדם בבי"ח לחולי נפש (בו לא ניכנס לדיון על אישפוזים כפויים בעד ונגד...
) פסיכולוג מסייע לאנשים "נורמליים" (מושג יחסי) שאינם בעלי בעיה פיזיולוגית מוגדרת שזקוקה לטיפול בתרופות או במצב קשה אחר - תפקידו לאבחן, לנתח ולטפל בכל הקשור בבעיות ומחלות פסיכולוגיות והם אלה שעוסקים בד"כ בהיפנוזות (אם כי אין מניעה שפסיכיאטר יעסוק בכך, אך לא יצא לי להכיא אף לא אחד כזה). אז שיש הבדל
שלך הנווד

sphinx

New member
תיכנסי לתפוז מיסטיקה ותנסי את קלפי

הפיניקס. אפשר לנסות גם מדיטציה מודרכת. בהצלחה.

למעלה