שאלה

vogue15

New member
שאלה ../images/Emo80.gif

יש לי בעיה עם טיולים שנתיים... בעיקרון אין לי חברים קרובים (בנים) בשכבה ולכן בטיולים שנתיים אני מעדיף לא ללכת... רציתי לשאול אם לעוד מישהו היתה או יש את הבעיה הזאת ונתנו לו לישון בחדרים עם הבנות (בהסכמה של הרכזת או משהו...) טנקס :)

DecayCell

New member
אני מניח שיש סיכוי...

אם הרכזת היא מישהי שמבינה עניין, והיא תקבל הסכמה מפורשת של כל הבנות בחדר, ותבטיחו לה שלא יקרה שום-דבר שלא הייתם עושים כשאימא ואבא בבית - ייתכן שהיא תסכים.

resputin

New member
הממ.. זה נורא תלוי בבית ספר ובאנשים

אני יודע שבבית ספר שלי לדוגמא, יש סיכוי שזה יקרה, אבל קטן. -מה גם הם משוגעים על לינות שטח אז בכלל..
. אם לא יתנו לך, אפשר לעשות מה שכל זוג עושה בטיול שנתי -מחכים לכיבוי אורות, ועוברים חדרים. בבוקר כשמעירים, לתפוס מרחק מהדלת עד שהמורה הולך. גם לי אין הרבה חברים בנים קרובים בכיתה (הם אוהבים לחלק אותנו בתוך הכיתות..), כאילו, יש, אבל הם לרוב מסודרים בקבוצות.. ככה שאני מוותר. אני לא חושב שחדר זה כזה big whoop בטיול, כי תכל'ס- מה כבר עושים שם, ישנים? כל הערב מסתובבים עם החברים, או יושבים בחדר של מישהו, ואז חוזרים לישון בחדר. בבוקר קמים ועוברים את הסבל היומי.. אה, סליחה, מסלול. וDecayCell, אני חושב שרק אם הרכזת "מבינה עיניין" ותדע שהוא לא ממש היה עושה איתן שום דבר גם אם אמא ואבא היו בחוץ ומשאירים אותם עם פורנו וקונדומים, אז היא תסכים. אחרת ממזמן כל זוג אפשרי היה ממהר להשיג אישורים של הבנים\בנות בחדר (כאילו זה קשה..), וכולם היו משגלים אחד את השני עד הבוקר..

DecayCell

New member
טכנית...

מאחר וממילא כולם משגלים אחד את השני בטיולים... לא נראה לי שמי שזו המטרה שלו היה מבקש באמת - את זה אפשר גם בלי להיות רשומים באותו חדר.

alililili

New member
אוי נו באמת! ../images/Emo15.gif

אתם עושים את זה בכוונה? שכחתם להדליק את המוח היום? לא, אין סיכוי. נקודה. כי לא משנה אם אתה הומו 150 %, זה עדיין יכול להפריע לחלק מהבנות. היות ויש סיכוי שמישהי תגיד שזה בסדר למרות שהיא לא מרגישה ככה (מכל מיני סיבות, זה יכול לקרות), מנהל לא יכול לקחת סיכון בכלל. זה לא חוקי, וזהו. בכל מקרה, לא ללכת לטיול שנתי כי אין לך חברים זה טפשי נורא. 1. מי אמר בכלל שטיול שנתי זה בשביל להיות עם חברים? אתה יכול להנות טוב מאוד גם לבד... ללכת בטבע זה יותר כיף בשקט. 2. בטיול תוכל להכיר אנשים שלא חשבת שתתקרב אליהם בכלל. 3. אל תברח מפעילות כי החברה לא רוצה אותך שם, או כי נראה לך שהיא לא רוצה. לחברה יש בעיה? שתפתור אותה עם עצמה. אתה לא צריך להקפל. תהנה מהטיול :)

little bony

New member
אצלנו לפחות..

בלילה כולם עם כולם.. מסתובבים בין חדרים וזה..(אני מניחה שזה ככה גם אצלכם..) ואז שנמאס הולכים לחדרים.. לפעמים מדברים קצת וזה אבל בעיקרון ברגע שנכנסים לחדר זה כדי לישון.. עוד משו.. משרד החינוך לא מאשר לבנים ובנות לישון ביחד..

ketty the sheep

New member
*פלאשבק של הערס של השכבה רץ

בחזיה של אחת הבנות ותחתונים בכל המסדרונות כשהמורות התורניות מתעלפות כשהוא עובד לידן וכל השכבה נקרעת מצחוק*

ketty the sheep

New member
אמפ, כן

השאר וונאבי-ערסים-סטייליסטים-וואטאבר
דווקא שאר השכבות בבית הספר שלי ברוכות בטיפוסים כאלו.

little bony

New member
חחחחח קרעת אותי עכשיו..

אני מדמיינת אחד מהשכבה שלי עושה את זה.. לפני איזה שנה שנתיים כזה.. חברות שלי עשו לי קוקיות.. ויצאתי החוצה כזה חצי בוכה וכל המורים ששמרו באו אלי לראות מה קרה לי ובנתיים כולם רצו בין החדרים.. זה היה ה-קטע הכי קורע בעולם.. ואני כזה מתאפקת לא להתפוצצ מצחוק.. אמרתי להם שיש לי בחילה ואני לא מרגישה טוב והקאתי (זיינתי בשכל).. היה קטעיים.

resputin

New member
למה אני מקבל פלאש בק ליום שאורי

הפסיד בהתערבות והיה חייב להגיע עם איפור, שמלה וצמות לבית ספר?..

LuNaTiC

New member
!!!!!!!!!

לרגע חשבתי שזה היה אצלנו
. אבל אז נזכרתי ש: א) זה היה ביקיני. ב) הוא לא כ-זה ערס... בסדר
. ג) את לא בשכבה שלי.
. זה היה כל כך מצחיקקק.. רק שהוא לא רץ. הוא נשאר להצטלם
. מנפנף בענפי דקל או משהו...

Human Nature

New member
כמו שאמרו כאן- |טל| †

זה רק לישון, לא חייבים להתחתן עם האנשים בחדר
בגדנ"ע היתה לי בדיוק אותה בעיה- לא היו בנים (אנחנו היינו ארבעה בנים במסלול ערבית :|) שממש הייתי בקשר איתם, אבל בכל זאת שרדתי בחדר. למען האמת, היה דווקא די נחמד (אם כי הייתי מוכן לוותר על כל בדיחות השירותים
). ואתה הרי יכול להסתובב בין חדרים והכל. זה לא שסוגרים אתכם בחדר ב-21:00, נכון?

going mad

New member
הממ..

אה...האמת שבעיקרון גם לי אין חברים קרובים שהם בנים בשכבה שלי(למען האמת אני לא הכי מחבב את השכבה שלי
) אני זוכר שבשנים קודמות ישנתי עם כמה בנים בחדר..חוץ מאותן 6-7 שעות שינה(שגם אז לא ממש ישנים בהם
) הקשר ביני אליהם בשאר זמן הטיול היה אפסי. הממ..חבל לפספס טיול בגלל זה.. למרות שאפשר להבין שזה חלק מהחוויה(נראה לי:) אני בטוח ב-100 אחוז שאצלי לא היו מרשים משהו כזה לדוגמא..(מנהלת #$@@#) אני לא חושב שיסכימו לדבר כזה..כמו שמישהו פה אמר, לא נראה לי שיקחו את הסיכון הקטנטן הזה... אבל שוב, תלוי בביצפר במורים/מורות/מנהל... שווה לנסות! אף אחד לא מת מזה

featherhead

New member
נו, באמת...

ככה תתן לעובדה שאתה צריך לישון באותו חדר עם כמה בנים שאתה לא מכיר להרוס לך את הטיול? עד כמה שאני מתעב טיולים שנתיים (ולאחרון שבהם לא יצאתי), אני מוכרח להגיד שאני לא מבין מה הבעייה..- אם יש לך עם מי להיות בטיול (הידידות שלך) אז זה לא צריך להיות כ''כ נוראי.. אתה תמיד יכול להשאר בחדר שלהן עד מאוחר ולחזור לחדר שלך רק לצרכי שינה. ותקווה שהזכרים שאיתך לא מטופשים כמו האלו שהיו איתי בגדנ''ע בכיתה י'. חוצמזה, מי בכלל ישן באכסניות בטיולים שנתיים? מה, רק אותנו זורקים לאיזה חור בנגב עם כמה קופסאות של סלט טונה וגנרטור שבקושי עובד?

resputin

New member
כן.. אותנו אישית זורקים במדבר יהודה

בפעם ה63,452 פעם
. לא, סתם, השנה זה לאילת. נו טוב, לא ממש אילת, אילות.

למעלה