אני כל כך מבינה אותך...
אני מתדבת במד"א, ובכל פעם שאנחנו יוצאים מהתחנה אנחנו מברכים אחד את השני "שתהיה לך החייאה"... אנחנו אוהבים שמשהו שובר את הראש! אנחנו אוהבים לראות מעיים בחוץ! אנחנו אוהבים לראות הרבה דם! תעשו תאונות דרכים! תפילו על עצמכם חפצים כבדים! תעשו עם ויברטורים את הבלתי יאומן כדי שנוכל לצחוק על זה חודשים! בקיצור... אני מבינה על מה אתה מדבר אבלבעניינים של מסטיקה... במשמרת האחרונה שלי היתה בחורה עם דלקת כיס מרה (כואב!!!) וממש ריחמתי עליה.. כמו שעוד לא רחמתי על אף אחד (כנראה בגלל הרגישות שלי בזמן המסויים הזה בחודש) והחלטתי שאני חייבת לעזור לה. דמיינתי אור כחול שיוצא מהמצח שלי ומתפשט לתוך הגוף שלה (היא דתייה ולכן יש הרבה אנשים שהיו אומרים לי שאנסתי עליה טיפול.. אבל לא אכפת לי), היא בכתה הרבה פחות, לא נראה לי שזה היה בגללי.. אני תמיד מפקפקת בדברים האלה. בכל אופן, ניסיתי לעזור לה בזמן נסיעה, אבל המון דברים הסיחו את דעתי, וגם לא היה לי נעים לעצום עיניים כשהיא לידי... בקשר לכישוף הגנה: אני אישית למדתי לדמיין כדור אנרגיה ממרכז הגוף שלי שמתפשט לכל הגוף שלי... יש עוד שיטה של "משחת הגנה".. שאתה מדמיין משחה בלתי נראית ואתה מורח אותה על עצמך.. יש כשפי הגנה (שניתן להשיג בwww.spells.com או משהו כזה.. תשאל- כולם בפורום מכירים אותו.. הוא אתר רע אבל אפשר להשיג בו כשפי הגנה), ואפשר לדמיין בועה שמגנה עליך.. אני אישית מדמיינית אנריגה (או שאני שואבת אותה מצמחים) וחותמת אותה ע"י שני פנטגרמים על הידיים שלי.. זה נועל אותה בפנים... יש הרבה סוגים בהצלחה נ.ב אצלנו הססמא היא "שתהיה לידה- אבל לא באמבולנס שלי" כי לידה כוללת הרבה נוזלי גוף מסריחים כבשה ירושלמית