שאלה

שאלה ../images/Emo60.gif

אני לא יודעת בכלל איך לשאול.. ואני מצטערת מראש אם הצורה שאני מדברת לא מתאימה לפורום הזה. אני בחורה דתיה (או שעדיף שאני אל אגדיר את עצמי כדתיה כי אז זה יסתור את עצמי.. אני לא מקיימת את כל המצוות ומודעת כך) אז מממ אני מתיימרת להיות דתייה? טוב נו לא משנה.. אז ככה יש לי חבר כבר בערך 3 שנים הוא גדול ממני ב4 שנים ואנחנו מאוד אוהבים. אנחנו לא שומרים נגיעה (אבל זה כבר סיפור אחר ובעיה אחרת אני חושבת..) בכל אופן לבנאדם בין 20 יש צרכים ואני כאמור רק בת 16. הוא רוצה לשכב איתי. (הבנאדם חיכה לי המון זמן שאני אגדל...) בעקרון אני נגד לעשות את זה לפני החתונה למרות שאני בטוחה במיליון אחוז שנתחתן (ושלא תחשבו שאני איזו ילדונת שחייה בסרט כי זה ממש ככה.. זה שאנחנו אוהבים וכו'.. זה בטוח. ולא הוא לא מנצל אותי) אז השאלה שלי היא כזו אם מותר (טוב מין הסתם אסור.. אבל אני מדברת על מותר מבחינה של היגיון ומוסר..) לי לשכב איתו (ואני מצטערת אם אני בטוחה מידי וזה הולם את רוח הפורום) לפני החתונה בידיעה שאנחנו נתחתן? תודה מראש.. ואני כ"כ מצטערת שיצא הודעה כזו ארוכה..
אם תוכלו תגידו לי מה דעתכם. יום מקסים :)

../images/Emo39.gif

אסור בתחלית איסור , מה יקרא אם אחרי שתעשי מה שאת רוצה ואם הורים לא יסכימו ולא תוכלו להתחתן , או אהבה תדעך ותיגמר , אז תלכי לגבר הבא ,שכחי מזה ילדה ישר לחופה

אז מה אני אמורה לעשות?

כאילו הוא לא לוחץ עליי או משהו כזה.. פשוט אני מבינה את זה.. הוא חיכה המונמון זמן וכיבד את הרצונות שלי... ואני אוהבת אותו וזה מה שאני חושבת אמור להיות הכי הכי חשוב לא? או שאני טועה.. אני מצידי וגם מצידו כן.. אהבה של מאה אחוז.. ובעזרת ה' האבה לא תדעך.. מה אני אמורה להגיד לו? או פחות דתי ממני.. הוא משתדל בקשר לדת בשבילי. ואם הוא יגיד שהוא לא יכול יותר? הרי אני לא יכול לכפות עליי את הדעה שלי.. אתם בטח תגידו שאם הוא אוהב אותי הוא יחכה.. ואהוא חיכה.. אני פשוט מנסה לחשוב על זה מהצד שלו... וזה די מבעס כי אני מבינה אותו אבל זה נוגד את כל העקרונות שלי. אומנם אני לא כזו דוסית וכו'.. אבל יש דברים שהם קו אדום. אבל.. יש קווים אדומים באהבה? אני יודעת שאם אני אומר לו שלא אז הוא לא ינסה לשכנע אותי או משהו כזה.. פשוט אני יודעת שזה כן מפריע לו. אוף. אני לא יודעת מה לעשות.

ילדה חמודה

אם את מצפה שנגיד לך קדימה עשי את זה אז תשכחי מזה אסור לפני חתונה , נקודה זה דבר שבעל יעבור , אם הוא לא מוכן לחכות הוא לא שווה אותך, אין ברירה או ללכת ולהתחתן או להישאר ידידים בלבד למרות שלא מומלץ את עדיין צעירה ילדה

אעזוב רגע את הקטע המוסרי

ב"ה שלום, אעזוב לרגע את הקטע המוסרי שבעניין, הוא חיכה, שיחכה עוד קצת, שום דבר לא 'ינשור' לו בעקבות ההמתנה שלו. אגע בהבט הפלילי של זה. הידעת שבמידה ונכנסתם למיטה, הוא עבריין? הוא יכול לשבת בכלא על 'בעילת קטינה בהסכמה'. עד גיל 14, גם אם מישהו שוכב עם מישהי בהסכמתה המלאה הוא מאושם באונס! עד גיל 17 + זה 'בעילת קטינה בהסכמה'. ותחשבי על ההיבט החוקי, אם חוקי המדינה אוסרים זאת (מובן שזה מיותר לא הולם וסתם חרמנות רגעית) תחשבי מה החוקיות ההלכתית של זה... כל מילה נוספת בנידון מיותרת. מי יתן ותקבלי השראה ממרום לעשות את הדבר הנכון בזמן הנכון ובמקום הנכון... ליל מנוחה איציק.

בבקשה. נא עיין בחוק העונשין

בעבירות מין, סעיף 346 - בעילה אסורה בהסכמה. תקרא טוב טוב מה כתוב שם. ואחרי זה תחזור לפה ותגיד יפה: סליחה טעיתי.

anubis1

New member
מה גורם לך להיות בטוחה בקשר לחתונה

הדבר היחיד שבטוח זה מוות הייתי במקרה דומה לשלך בגיל 17 יצאתי עם מישהי בת 14 היינו ביחד 3 שנים (ללא סקס) וגם כמוך היינו בטוחים שנתחתן בעתיד (פחחחח איזה ילדון הייתי) אבל דברים משתנים ובני אדם משתנים וניפרדתי ממנה לאחר שלוש שנים אז אל תהיי בטוחה בכלום

הלכתית ודאי שאסור.

בעזי"ת לא פשוט הוא הסיפור שאת מציגה. ואפרוש לפנייך את האמת כולה על השולחן, באין ברירה אחרת. אם תשכבו, תפרדו: אין שיטה יותר בדוקה מהרס חיי אהבה, מאשר דרדור מערכת יחסים של רגשות עדינים ויפים, אל הבהמיות שבחיי המין החילוניים, הקשיבי לאשר קנו חכמת חיים. תורת ישראל מתווה את הדרך היחידה האמיתית לבני זוג להשאר אוהבים זה לזה, מבלי שיחסי המין יגרמו להם להפוך לבהמות גסות וציניות. והדרך היא כמובן בשמירת טהרת המשפחה -פרישת האישה וריחוקה מבן זוגה למשך שבועיים בחודש, התקדשות גדולה בעת החזרה לחיי המין (טבילה במקוה טהרה), הגבלה ברורה של אסור ומותר וכדו'. היות ואם תבחרי באשר תבחרי, להכניס למערכת היחסים שלכם את הבהמיות, בלי לקדש אותה, מה שיקרה הוא שתוך כמה חודשים הוא כבר לא יהיה מי שהוא בשבילך כיום. אם היום הוא קורא אותך כמו ספר פתוח, לאחר כמה חודשי בהמיות הוא כבר יהיה הרבה יותר אטום ויראה אותך ראשית כל כספקית היצרים שלו, ורק אחרי זאת את מה שהיית בשבילו קודם. אם לא תשכבו, יקשה עליכם מאוד להגיע לכלל חתונה: מדובר על בחור בן עשרים. יצריו גועשים בו בלהט אש. "בן שמונה עשרה לחופה", כך אמור להיות בחיי עולם אמיתיים, ומי שלא ישיג את סיפוק יצריו בדרך הבריאה אשר ציווה הא-לקים, יקשה עליו מאוד מאוד לא להתפתות להשיגם בדרך הלא בריאה. לכן, אם את מתכננת חתונה בשנה וחצי הקרובות לכל היותר, יהיה לו קשה להמתין, אבל סיכוי טוב שהוא יצליח. אבל אם את רואה את עצמך מתחתנת רק בגיל עשרים, זה לא ילך לחכות כל כך הרבה שנים, לא למי שלא שומר נגיעה ומתקרב לנשים. אחד הדברים הכי עצובים בזקנה הוא שהאדם שהבריח מעצמו כל זיק של חיות ונעורים, אפילו לא זוכר שפעם היה אחרת, לפני שהתחיל לטעות, וממילא איבד כל תקוה לחדש נעוריו. דעי לך שלא מתחילים להזדקן בגיל חמישים. מתחילים בגיל עשרים, כשהילדות נדחפת אל השכחה.

ddyy

New member
שאלה מאוד פשוטה שאלת!!!!

ילדונת חמודונת אםהוא אוהב אותך הוא יחכה עוד,גם עד אחרי החתונה . לפי מה שאת מספרת זוהי אהבה התלויה בדבר וחבל אם זה כך אולי עדיף שלא תתחתנו... לדעתי אם תגידי לו שאת לא מוכנה עדין והוא באמת אוהב אותך הוא יבין את מסכימה אתי?

פשוט וקל

את בת 16 הוא בן 20,שני ילדים שעומדים ותוהים,מנסים למתוח את הגבולות בעולם בו אתם חיים,הסקרנות הרגה את החתול אז אתכם לא? בואי ננתח את זה בצורה אחרת..אתם שוכבים..ומה אז? בא לציון גואל ולשבי פשע? מה קורה אז?אז מגיע המשיח וגואל אותך מדילמות מוסריות -הלכתיות-חוקיות?את ילדה בת 16 שעדיין עוד לא נכנסה לשטיקים הקטנים של החיים,בגיל 16 עמדתי והבטתי בחלון בתקווה שמה שמו יגיע ,בהיתי בציפורים ובערוגות הבשמים שבחלון שלי,ואת? את תוהה אם לשכב או לא?זה עולם של מבוגרים ילדה,התהיות האלו הם לא לך! עיצה פשוטה ונבונה..תרימי טל' לבחור היקר ,תספרי לו שניגלה אלייך סנטה קלאוס בחלום ואמר לך שהוא כרגע לא בשבילך..תתרכזי בלימודים,בחברות,בהורים..אל תמהרי להכניס את עצמך לעולם של מבוגרים,לכל דבר יש את הזמן שלו בעולם,וכשהדברים נעשים בזמנם הם נעשים בצורה טהורה-מוסרית-אמיתית יותר.. הכתיבה שלך מעידה שאת בוגרת וחושבת,אז תאמרי לבחור שהכל טוב ויפה,שבעוד שנתיים ירים טלפון ואז תתחילו לתהות על המבוכים שהעולם הזה מציע,עד אז לכי לאולפנא..לדובים ולברביות שהעולם שלך מספק לך ואת הצרות תשאירי למבוגרים ילדה..יגיע זמנך

מאיה191

New member
../images/Emo6.gifלך...

רק רציתי להגיד לך.שכתבת דברים חכמים ואתה צודק חבל על הזמן!!

sefiher

New member
התשובה שחיפשת

בואי נצא מנקודת ההנחה הזאת - נגיד שלא תתחתנו ותפרדו אחרי ששכבתם, האם זה בעייתי מבחנתך? האם תספרי לבחור הבא שתצאי איתו שאת כבר לא בתולה ואת חושבת שזה יפריע לו מאוד עד כדי כך שתפרדו? את אומרת שיש לו צרכים - את יכולה לספק אותם גם בדרכים אחרות ולשמור על בתולייך.(תפעילי את הדמיון לאיך...) וזה לא פייר שיסחט אותך לגבי הצרכים שלו. גם כשאני הייתי בן 20 היו לי צרכים והתאפקתי. אולי הלינק הזה יתן לך קצת סטטיסטיקה:

למעלה