מישהו יודע איפה בדיוק מצלמים את הסדרה?! (בטח אתן יודעות..) ואיך אני יכולה לדעת מתי מצלמים ומתי לא?! החלטתי שאני נוסעת.. זהו! אני נוסעת! זאת העונה האחרונה של דוסון אתם קולטים?! זאת ההזדמנות האחרונה שלי!! אז..ממ..איך אני מבררת פרטים?
זה החלום שלי לנסוע! אני כל כך רוצה לנסוע לשם ולראות את השחקנים ולראות שהם מצלמים ת הסדרה אבל אני בטח לא אצליח... אני ממש מקווה שזאת לא העונה האחרונה גם כי כמובן בלי דוסון אין לי חיים (לא לגמרי אין לי חיים אבל חיי מאבדים מערכם) וגם כי אם יש עוד עונות אולי אני עוד אצליח להגיע לשם. בכל מקרה הם מצלמים בווילמינגטון בדרום קרוליינה אבל אני בטוחה שכבר ידעת את זה. ואין לי מושג איך משיגים פרטים. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואם את מגיעה לשם תמסרי ד"ש חם לקייטי וג´וש ממני.
את כל 4 העונות הראשונות הם צילמו בווילמינגטין צפון (!!) קרולינה! אבל את העונה ה5 ובטח גם את ה6 הם מצלמים בבוסטון.... כיף לך!!! אני מתה לנסוע לשם!!!! אם יש לך פרטים תגידי לי ,אולי גם אני אסע!
חפיף!! וואי הלוואי שאני אהיה שם!!! וכמה שיותר מהר!!!! אוח לראות את ג´וש.... ואת צ´אד.. ואת קייטי....... ומישל...... וכולם! וואי.. וקר! וג´יימס.... אוח הלוואי!!!!!!!!!!!!!