אני אוכל סומסום עם זעתר על פיתה
לעיתים ולעיתים רק סומסום בצורת טחינה ולעיתים אני זוכר לטוב את כל החברה הטובים מרחוב סומסום. היפתח סזאמי!היפתח סזאמי! אני,דרך אגב,לא שמעתי על אנשים מודעים שמחליקים באמבטיה,זה יכול לקרות רק לאנשים לא מודעים. בכל אופן,הדרך הטובה ביותר לדאוג לתינוק היא לא לדאוג לו כל כך הרבה לפני הלידה.לא להיכנס ללחץ.לא להתחיל להיכנס לתסריטים.כל התסריטים הלוו רצים רק באונה אחת ועשויים לגרום לאדם להגיע להחלטות לא נכונות,להלחיץ את האדם יותר(וכתוצאה מכך לא להיות במצב אופטימאלי לקראת הלידה ולאחריה

בשער של תפוז קראתי על אדם שנולד לו תינוק זכר ומרוב תסריטים על הברית מילה שעל התינוק לעבור,הוא החליט בסופו של דבר לא לעשות לו ברית מילה. (ואינני אומר אם ברית מילה היא הכרחית או לא,זה תלוי מקום,זה קשור בחוקי משחק מסויימים,זה עלות מול תועלת וכולי

כך זה קורה בחיים שלנו,איזשהו ניצוץ קטן באחד הנוירונים ומייד כל המערכת נרתמת למען דבר שלפני כן בכלל לא היה עולה על דעתה לחשוב עליו. הכל ממתין במחשכים,לטוב ולרע. כל מה שאת או אני או כל אדם אחר יכולים לעשות(כולל האישה שרוצה להתעבר) הוא להשתדל להיות בני אדם טובים יותר. עכשיו,עדיין נשאלת השאלה:"מיהו האדם הטוב"?