שאלה

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
שאלה../images/Emo6.gif

האם יש דרך רוחנית להכין את עצמי להתעברות על מנת שזה יצא הכי מוצלח שאפשר מכל הבחינות ?

כן.

להשתפר כבנאדם. בעיקר, כמו שאני חווה את זה, לשחרר. לשחרר את כל האנרגיות העודפות. כעסים שאת מאפסנת ואת כבר לא צריכה, עלבונות ישנים, ציפיות לעתיד, פרפקציוניזם - כל אלה לא יעזרו להרות ובטח ובטח שלא יעזרו להיות אמא טובה. אגב, אם זה נשמע מסובך - אז קלטת את העניין. מה שאת צריכה לעשות כדי להיות הריונית מוצלחת, זה אותו דבר כמו מה שאת צריכה לעשות כדי להיות אדם מוצלח
אני מאחלת לך יייםםםם של הצלחה, עיבור מהיר, הריון מהנה ומלמד וילד מושלם!

drall

New member
כן בטח

זו גם מטרתה של הטנטרה המקורית (המינית , לא לקפוץ) גם ביהדות נדרשו לעניין הרבה . המטרה המשותפת היא להשיג את הנשמה הכי גבוהה והמאוזנת מבחינת אור מקיף ואור פנימי. את הדברים האלו אי אפשר להעביר באינטרנט , זה מאוד קשה. אבל מה שאני יכול להגיד לך זה שברגע ההתעברות את חייבת להתכוון ולרצות להוריד את הנשמה הכי טובה ואת צריכה להגיד לבעלך או בן זוגך שיתכוון ויבקש את הנשמה שתפגיש אתכם עם התהליך הנכון מבחינתכם. אבל כדי שזה יעבוד אתם צריכים להאמין בזה באמת.

מצאתי ספר ../images/Emo63.gif

שמעתי עליו דברים טובים. For a Blissful Baby with Maharishi Vedic Medicine(Reference #83327) Healthy and Happy Pregnancy with Maharishi Vedic Medicine. By Kumuda Reddy MD, Linda Egenes MA, Margaret Mullins RN. Here is the help that you need! Book Review Price: £15.00 -

לקשמי

New member
לא שנאה, רק אזהרה

מצטערת, כשאני רואה ניסיונות גיוס לכת, המצפון שלי לא נותן לי לשבת בשקט ולא לעשות כלום.

לקשמי

New member
מצטערת, אני לא יכולה ללמוד

אין לי 7,630 ש"ח ולכן מהרישי לא רוצה שאני אלמד.

למעלה