שאלה

ypez1

New member
שאלה../images/Emo58.gif

עדיין לא הבנתי מה קרה ליד המתה של דמבלדור.? ועוד דבר , כולם פהמדברים על אם דמבי מת או לא . זה עדין לא סגור , הספר הבא לא נכתב , גק"ר תעשה עם זה מה שהיא רוצה :) ...

Avi potter

New member
|מטורף|

אהההה, היא מתחילה לכתוב אותו בעוד שש ימים
שש ימים לתחילת הספר השביעי
לא הבנתי ת'שאלה הראשונה שלך, תחזור עלייה שוב... אגב, זה אבי [Looking4CoolNAme] בכינוי ישן נושן..

ypez1

New member
../images/Emo58.gif

היד , השחורה של דמבלדור , לא אמרו מה קרה לה ,איך היא "מתה", או שאני לא זוכר את הקטע הזה .. ?

הסבירו את זה בפרק 23../images/Emo58.gif

דמבי אומר שהיה לטבעת כוח קסם להרוס כל דבר שעליו הוא מתלבש, לדוגמא: היד של דמבלדור
ולכן היד שלו הייתה שחורה וכמעט מתה כזאת..
דמבי חזר מהר להוגוורטס וסנייפ הציל אותו..
הופ, הנה עוד הוכחה שסנייפ הוא טוב.

המממ..../images/Emo58.gif

לא הייתי אומרת עוד הוכחה לכך שסנייפ הוא טוב. הייתי אומרת עוד הוכחה לכך שהוא שיחק משחקים כל הזמן הזה. אבל,כמובן, כל אחד ודעתו שלו בנושא סנייפ טוב\רע.

אומרים שישה ימים. וחוץ מזה

הפרק האחרון כבר כתוב, אז ככה שהיא יודעת מה קורה...

לא זה לא

זה כתוב אצלה באתר היא אמרה שהמון אנשים שולחים לה רעיונות לספרים, אבל שאין לה מה לעשות איתן כי הסוף כבר כתוב. מה שהרס לי את הרעיון לזה שאולי וולדמורט יתחבא כאן בישראל, ואז יביאו גם לכאן קצת קסם!...

לא מיתוס, זה באמת כתוב

ושמור אצלה בבית בתוך כספת..
אהמאהמישמצבשנחטוףאתהבתשלרולינגונבקשככופראתהפרקהאחרון?אהמאהמ

אהמאהמ

למהלהסתפקרקבפרקבאחרון?!ישלהיותרמידימיליוניםבביתאפשרגםקצתמזה ואני כנראה טעיתי בשרשור, אני לא מוצא את ההודעה, אבל קראתי שמישהו אמר שהיא יכולה לשנות הכל, או משהו כזה ושהיא לא יודעת בכלל מה יהיה זוכר מה היה כתוב....

DoubleTrouble

New member
חחחח מסטול

אהמאהמאביאנימצטרףאליךואזנוכללחטוףאתרולינגואזהיאתכתובלנועודחמשספריםחוץמהשביעיואזיהיההרבהמהלקרוא חחחחחח

../images/Emo3.gif כבר הסברתי שאני לא טוב

בזכר ונקבה של מספרים.
נכון, רולינג כתבה כבר את הפרק האחרון, אבל היא גם אמרה שזה לא הגירסה הסופית, מה שאומר שהפרק עומד להשתכלל/להשתנות [ברח לי המילה המתאימה] כמה וכמה פכמים עד סוף כתיבת הספר האחרון. מה זה קשור עכשיו הפרק האחרון של השביעי
דיברנו על נושא אחר.

TheMagicGirl

New member
דמבלדור../images/Emo58.gif

מת! הוא מת! כל ההשערות על זה שהוא יחזור מגוחכות. זה כזה ברור שג'ואן תהרוג אותו! דמבלדור היה תמיד הקוסם החזק ביותר שוולדמורט פחד מפניו- אבל עכשיו כשגם הוא מת- רק הארי נותר! ורק הוא יוכל להרוג את הוולדמורט! אין מצב שהיא תחזור את דמבלדור, הוא לא איזה אל שיכול לחזור... הוא בכל זאת בנאדם. וחוץ מזה, עכשיו אנחנו יודעים גם מה יקרה בספר השביעי, להארי אין יותר אנשים שיגנו עליו. הוא הולך לצאת בעצמו ולחסל את וולדמורט, אחת ולתמיד! זה היה חייב לקרות מתישהו, לא?

ypez1

New member
כן אבל הייתה איזו תאיוריה ../images/Emo58.gif

שהוא וסנייפ תיכננו את זה ביחד .. היה פה קישור : http://www.dumbledoreisnotdead.com/dumbledoreclues.html אז בכל אופן גק"ר יכולה פתאום בספר השביעי "להחיות" אותו

לא מטבעה של רולינג להחיות אנשים

מתים והיא גם אמרה את זה באחד מהראיונות..
וזה גם כתוב בספר הרביעי..
"שום קסם לא יכול להחזיר אדם מן המתים, הארי..."

../images/Emo12.gif יודעים מה שמתי לב../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

וואו
נכון כשהארי סיפר על פיריורי אינקאנטאטם - מי היה בחדר
סיריוס ודמבלדור, נכון
מעניין שספר אחרי המקרה הזה - סיריוס מת.
ומיד, ספר לאחריו, דמבלדור מת.
האם יש קשר בין השניים
האם זה אומר שהארי הוא הבא בתור למות בספר הבא
וזה גם מבטא טוב את התיאוריה שלי שאומרת שהמוות מתקרב יותר ויותר להארי... ספר 4 סדריק. ספר 5 סיריוס. ספר 6 דמבלדור. ספר 7 הארי בעצמו
המעגל מתחיל להצטמצם
תזכרו את מה שאמרתי

TheMagicGirl

New member
../images/Emo58.gifאין לדעת.

אני רק מקווה שזה לא יקרה... אני מקווה שזה יהיה כך: ספר 4- סדריק, ספר 5- סיריוס ספר 6- דמבלדור ספר 7- סנייפ! ! ! (או וולדמורט... או שניהם יחד??) מה שלא יהיה, אני לא מאמינה שג'ואן תהרוג את הארי... את יודעת, סופרים נקשרים מאוד לדמות שהם ממציאים.... מה שאני יודעת שאחד מהם ימות- הארי או וולדמורט. חייב להיות אחד מהם לפי הנבואה- שהאחד לא יוכל להתקיים אם השני יחייה.... (או משו כזה =/)

למעלה