שאלה

gloom

New member
תבדוק את הריח שלו......./images/Emo66.gif

אם יש ריח של גפה אז הוא מת ויכול להיות שזה דיטו...... אם כן כיף לך............ אה, אתמול פגשתי בערס של בצפר ותנחשו איזה פוקימון הייה לו
היטמונלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפוסי הזה מביא רק בעיטות אז השוותי אותו וזיינתי אותו עם המגמר שלי ואז גלום עשה פטל דנס............ ועד היום הערס מפחד ממני

נו באמת,

אף פעם לא ראית בחנות פוקדור ? אף פעם לא ראית פוקימון מטייל ברחוב ? אף פעם איש לא הסתובב לידך עם פוקימון על הכתף ? אף פעם לא הלכת לראות את הליגות ? נו באמת... אפילו לא שמעת שסאייאנים קיימים ?

gloom

New member
לא תאמינו אבל אתמול../images/Emo66.gif

ראיתי את טראנקס ברחוב....... עם החרב וכל הקומפלקס

הפוקמון שלי יקרע לכולכם את הצורה!

ווידל! הוא הכי טוב בעולם....חחח.....סתם השלישייה שלי הם סוומפרט סקווירטל והגדול מכולם פלייגון כמובן גם יש את גיארצי אז כדי לכם לא לעצבן אותי!חחחח....

CoolBoy14

New member
אלעד תיזהר ממני../images/Emo123.gif

כבר ניצחתי אותך בקלות ואני יכול לנצח אותך שוב!! הפוקימונים שלי קורעים את שלך!

OFIRB9

New member
קרעתם אותי!!!! ../images/Emo6.gif

השטיות שלכם יותר מצחיקות ממערכוני הקרמבו מחבתים שלי ושל ספון בפורום דיג'ימון!!!! איילי"לא! אנחנו יותר מצחיקים!" צוציק"איילי אופיר אמרה לא לדבר בפורום פוקימון!" איילי"שתלך לעזאזל!" צוציק"אה...נכון" אני"אוקי בלי קרמבו לכל השבוע!" איילי וצוציק:אוווף פו פייטרס"חחחחח" אני"גם אתם!" הלהקה"אוווף!" ספון"וגם אין שבירת גיטרות!" כולם*זורקים על ספון פחיות ריקות של תות בננה* איילי וצוציק*זורקים מכסה מנוע של משאית*

nesta13

New member
הייתה רוצה ניחתי אותך פעם אחת ו

אתה בכית כי קיוגר שלי ניצח לך את גאורדון נה נה בננה ודרך אגב כנס לאיי סי קיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vegeta2

New member
הילד לא קולט שפוקימונים מטיילים להם

ברחוב כל יום וכל שעה !

moon flower

New member
*אנחה* כלל בסיסי: מי רולס!

אני והשותף החביב החמוד המושקע וההכי-שבעולם: האנדי (או האנדאוור, זה לא משנה כל עוד אנחנו יחד ^^ חי חי, פופופו על כל הלא-מבינים! האנדי איס דה-בסט!) ואנחנו חיים לנו שם הרחק-הרחק ביער ^^ יחד עם אמבריאון ואיווי בשם מון (אני מכחישה כל קשר לזה שיש לי צאצאים), ואנאנו מתכרבלים באושר ואפילו עושר יחד עם שוקו חם ומלא קרמבו עד עצם היום שיהיה בעוד כמה מליארדי שנים כשאולי (אם הגורל יהיה טוב מספיק) נמות ^^

Houndour

New member
אבל מון, עוד קיץ עכשיו ../images/Emo140.gif

*מוציא שעון ומתבונן בו וממתין שיגיע חורף* אה, אפשר לחיות באושר, עושר ואפילו הושר בלי לצפות למוות
? לא רוצה שיקטעו את השמחה
!

gloom

New member
מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo66.gif

קוסעמק היום פגע אבן
בגלום שלי והואהתפתח לבלוסום ועכשיו יש לו אובססיה לפאור פאף גירלס סעמק לפחות לא כמו שלחבר שלי פגע אבן
בדלקיטי שלו והיא התפתחה חחחחחחחחחח זה הייה קורע אם הייתם רואים

moon flower

New member
אבל אצלי כבר חורף ^^

אגב, מקווה שאתה נהינה מהשטיפה שאני מעניקה לך *ממשיכה לסבן להאנדי את הצוואר* אחרי זה הולכים להתכרבל ביחד! ^^

gloom

New member
זה קונספירציה של השב"כ../images/Emo11.gif../images/Emo66.gif

הם רק רוצים שתחשוב שהחיות שמסתובבות בחוץ הם חתולים וכלבים שבעצם הם סתם סנובלחים פרסים ודלקיטים. סטיאגורי עלה על זה ולא רצה שיאסרו אותו ולכן הוא עשה את הסדרה הזאת..... לכן כשמישהוא אומר מה הוא תופס זה אומר לילדים כמוך "אמא אני מאמץ את העכבר הזה" כשבעצם אנחנו "תופסים" רטטה או רטיקט

rock blast

New member
גלום אידיוט

לא השבעת אותו לסודיות!!!!!! OH BROTHER... עכשיו נצטרך להיפטר ממנו.... עוד פעם....

למעלה