שאלה

גולן1010

New member
שאלה../images/Emo55.gif

אני רואה שאתם כותבים,"מה יותר כדאי לקחת,תפסתי את..." אז למה אתם מתכוונים? זה במשחק מחשב,או שבאמת פוקימונים חיים ואתם תופסים אותם? תסבירו לי,בבקשה! תודה גולן

Seto¥Girl®

New member
-.-;

אוקיי, זה השאלה הכי פתטית, והשאלה שמנסה כאילו להצחיק, הכי פתטית שראיתי! אוף, אני כל כך מעוצבנת עכשיו! >< בטח שאנחנו תופסים פוקימונים! משחקי מחשב?! השתגעת?! מי משחק בהם כבר!<? אוף, איפה אתה חי? במאדים?!

K00lVulpX

New member
שאני אבין, אתה צוחק או מה?

לא ראית כמה פיג'ים יש בחוץ? כל אחד קורא בשמך שתתפוס אותו ותלחם מול הרטטה שלי... איפה אתה חי!?

Seto¥Girl®

New member
אתה צוחק עליי?

רטטה!? רטטה קטן ופתטי?! אפילו בחנויות אפשר למצוא גרוולייטים יותר חזקים!

CoolBoy14

New member
על איזה משחק מחשב אתה מדבר?!

ברור שזה במציאות איפה אתה חי!!!! דרך אגב בדיוק אתמול הלכתי לים ותפסתי שם האנטייל

Amplifier ©

New member
אני רוצה לתפוס את הדרגונייט...

מהפרק עם ביל... פרק ישן, פוקימונים ישנים. אבל דרגונייט חבל"ז!!!!!

gloom

New member
אז../images/Emo66.gif

אתמול כשהשקתי את הגינה הגלום שלי התעצבן על איזה רטיקט חמור והסריח את כל הבית עכשיו גלום בעונש*הוא מנסה להסיר ת הכיסוי לראש*

Pimpernel

New member
איפה אתה חי?

...ברור אמיתיים, אלא מה, מפלסטיק? רק אתמול עשיתי "ספירת מלאי" כדי לבדוק אם כל הקטרפיים שלי התפתחו למטאפודים, ואז גיליתי שאחד ברח!! איזה סיפור זה היה, מסתבר שאיזה פידג'י מורעב תפס אותו... הייתי צריכה לרדוף אחריו עם פוניטה וזה היה מעייף! ואז ציפתה לי הפתעה, חזרתי הביתה וכל המטאפודים הפכו לבטרפריים!! הייתי כל כך מאושרת!

CoolBoy14

New member
איזה כיף לך!!!

אני מחכה כבר חודשים שהקטרפי שלי יתפתח.....וכלום! אבל יש לי וורמפל שהתפתח!!!

oferst2

New member
אתה יודע >_<

אתה יודע >_<, לא לוקח לקאטרפי כל-כך הרבה זמן להתפתח, אני תפסתי את שלי ותוך יומיים הוא כבר היה באטרפרי

Maldita Luna

New member
אני בינתיים עם איוי

ומנסה שיהיה אספיון או למצוא בשבילו איזו אבן מים שיהיה ופוריאן.... הכל בשאנטי חחחח

gloom

New member
אתם חיים באשליות../images/Emo66.gif

אתמול מצאתי מגמר ותפסתי אותו זה כזה כף להיות מאמן אש כשאתה פירומן לתפארת מדינת ישראל

Seto¥Girl®

New member
מגמר? חח... סתם מכוער...

הצ'אריזרד שלי יקרע לו את הצורה! באקי צ'אן הוא הצ'אריזרד הכי טוב בעולם^^ נכון באקי צ'אן? ולמה לוקח לקטרפי שלך כל כך הרבה זמן להתפתח? אתה בטוח שהוא חי? 0.0; דרך אגב, יש לי בלבאזור והכתמים שלו אדומים במקום ירוקים/כחולים, זה נורמלי? אה וגם העור שלו סגלגל במקום כחלחל, זה בסדר?

CoolBoy14

New member
חח הייתם מתים! פשוט הצחקתם אותי!

הקיוגר שלי קורע את שניהם! ננה בננה אני תפסתי את קיוגר האגדי ורק לי יש אותו!!!

Seto¥Girl®

New member
אה באמת? יי^^

אחד מהאהובים עליי הוא האונדור, באמת השקעתי בו והוא ממש יפיפה, קרניים חדות, בליטות נקיות ולבנות, הוא זכה בכמה תחרויות ויש לו המון סרטים^^ אין אין, אני מתה על פוקימוני אש! חוץ מהתולעת הזאתי 0.0;

Houndour

New member
../images/Emo9.gif תמשיכי כך,

הואונדוורים אוהבים שאוהבים אותם
. וצודקת, פוקימוני אש שולטים! מון את שמעת? יפיפה, בליטות נקיות ולבנות (אני מכחיש שזה קרה) אההה תולעת אש?

למעלה