שאלה!

שאלה!../images/Emo53.gif

אני רוקד סלסה.... (יותר נכון כבר גמרתי את המסטר אני עכשיו כבר ברואדה.....) ואני חולהההההההה על סלסה!!! אמרו לי שאפשר לשלב סלסה במאגיה... שבעצם אפשר לשלב וכמעט כל דבר עם מאגיה........ אז רציתי לשאות אם מישהו פה יודע אולי איך אפשר לקשר\ לשלב או אפילו לעשות איזשהו משהו במאגיה שיהיה קשור לסלסה.....? תודה מראש! ***TAL***

vergan

New member
מממממממממממ

אם איני טועה (שמתם לב שאין לי שום ביטחון עצמי במה שאני אומר?!?!?!) בשאמאניזם יש ריקודים כחלק מהטלת הכישוף תסתכלי על האינדיאנים ב"ריקודי גשם" וכדומה זה מאוד נפוץ לרקוד כחלק מתפילה או כישוף בכל מיני דתות\כתות שונות

אני חושבת שהרבה מאוד מכשפים משתמשים

בריקוד כחלק מטקס או מכישוף. אני השתמשתי בזה מספר פעמים, ואני חושבת שזה מאוד מוסיף.

Dia Leoghann

New member
טקס הוא דבר מאוד טיאטרלי

טקס צריך לעשות למשתתפים בו בדיוק מה שסרט טוב או הצגה עושים לצופה בהם. ריקוד הוא אחד הדברים המושכים ביותר את החושים ולכן זה כלי מעולה בטקס. כמובן שהריקוד גם יכול לפרוק או למשוך אנרגיה, ונראה לי שבצורה מאסיבית מאוד. בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

אני לא ממש מתכוון לריקודים כאלו...

כאילו ריקודים כאלו אתם יודעים למה אני מתכוון..... כמו בסרטים וזה..... חחחחח אני מתכוון לסלסה רק סלסה..... למרות שסלסה זה לא לבד.... אבל לא משנה כאילו בטח אפשר לעשות איזשהו כישוף או משהו עם בן זוג.... כי כעקרון בסלסה מרגישים את כל האדרנלין זורם בגוף..... וזה מחזק לפי דעתי את האנרגיות בגוף! אז אולי מישהו מבין מאוד בכישופים ויכול להגיד לי איזשהו כישוף עם סלסה או לא יודע....... גם לא חייב כישוף..... אולי איזשהו "טעלול" אחר במאגיה. ***TAL***

Dia Leoghann

New member
אני התכוונתי לכל ריקוד

זה יכול להיות סטפדנסינג אירי ריקוד גשם אינדיאני או סלסה - שאני בטוח שגם לה יש מקור טיקסי נשכח....

למעלה