שאלה

• פותח הנושא ljs
  • פורסם בתאריך

neophile

New member
מדיטציה היא כמו נגינה

זה שיש לך ידע תיאורטי לא אומר שאתה יודע מה לעשות איתו קח למשל נגינה , אתה יכול ללמוד איך לקרוא תווים נכון? זה משול לקריאה של "חומר מיקצועי" בנוגע למדיטציה. אבל אתה לא יודע לנגן... מבין? לנגן זה פשוט...אתה אפילו לא צריך חוברת תווים בשביל זה זאת המהות של מדיטציה

ljs

New member
יש דרך אחרת?

איך אפשר ללמוד משהו, נגינה/מדיטציה/ מה שלא יהיה, בלי לקרוא עליה רקע והדרכה מאנשים מנוסים? כמובן, אפשר דרך ניסוי וטעיה, אם מצאת את שיקוי החיים, ויש לך זמן בלי הגבלה.

neophile

New member
מדיטציה היא כמו נגינה

נגינה שרק אתה שומע הדרך הכי פשוטה ללמוד לנגן היא לנגן נכון? תראה אם אתה כלכך בטוח שחייבים לקרוא רקע ולקבל הדרכה מאנשים מנוסים אז אין לי מה לדבר איתך . אני רומז לך שניתן להגיע למדיטציה ללא כל הדרכה מפני שבמדיטציה אתה מתעלה מעבר למחשבות...מעבר לאני...מעבר להגיון

ljs

New member
אולי קצת תסביר

למה אתה מתכוון, ברור שלכל אחד יש נקודות אחרות, רגשות אחרים וגם דרך שונה, אבל העיקרון הוא אחד, לא? נסה להסביר לי יותר, אני מעוניין להבין.

neophile

New member
אם אתה רוצה להבין

תתרגל מדיטציה בתור התחלה תעשה הרפייה של הגוף תתרכז בנשימות תנשום בקצב קבוע זהו...ככל שתתרגל עוד מידע יתגלה לפניך באופן קסום...

neophile

New member
מדיטציה היא כמו נגינה

נגינה שרק אתה שומע הדרך הכי פשוטה ללמוד לנגן היא לנגן נכון? תראה אם אתה כלכך בטוח שחייבים לקרוא רקע ולקבל הדרכה מאנשים מנוסים אז אין לי מה לדבר איתך . אני רומז לך שניתן להגיע למדיטציה ללא כל הדרכה מפני שבמדיטציה אתה מתעלה מעבר למחשבות...מעבר לאני...מעבר להגיון

למעלה