שאלה

לא, לא לזה התכוונתי...

אני יודעת שבשני הגפיים הניתוחים יהיו עם הפרשים של מינימום חצי שנה (עד להחלמה מלאה) השאלה אם בין שני הניתוחים האלו אפשר לעבור לפה'? או אחרי הלפה' לעבור את הניתוח הראשון? או שבגלל שגם הלפה' נחשב לניתוח אז נצטרך לחכות שוב חצי שנה עד לניתוח הראשון של אחד הגפיים? (אחת? אחד?.. זואילי לטיפולך
) דמיוני, אם הניתוח היה "רק" גפיים אז לא הייתי שואלת בפורום אנדו'
אני רק חושבת על זה שבכל מקרה אני נמצאת עכשיו בדיכוי, אז זה יכול להיות מאד מקל אם "על הדרך" אני יעבור גם את שני הניתוחים ברגליים (ככה אין בעיה של צילומים ואין בעיה של מחזור שיגיע יום לפני הניתוח, או הריון לא ידוע...)

זואילי

New member
וואי וואי, נראה לי לערבב יותר מדי "שמחות"

שלא תתבלבלי עם הטפסי 17...

נעשה את הכל בתה"ש ../images/Emo3.gif

וברצינות... אני טיפוס שמאד נמשך ל"זבנג וגמרנו" (למרות שלא תמיד זה עובד בחיים ואז אני מתחילה להכנס לתיסכולים
) השאלה אם גם במקרה כזה הזבנג יעבוד, או שמישהו יצטרך "למשוך אותי ברצועה" כדי להתרחק מזה... אנסה לברר גם עם הרופא משפחה שלי, נראה מה יציע...

זואילי

New member
שלא תתבלבלי במחלקות...../images/Emo67.gif

במהלך הטיפולים יצא לי ללכת לרופא שיניים. איך שבאתי לכיסא פתחתי את החגורה... הוא כמעט השתבץ. אני נקרעתי במקומו
תשאלי בתה"ש אם יש להם נקודות, או הנוסע המתמיד כשעושים 3 ניתוחים באותו זמן
או שיש 2 + 1
ולדעתי מגיעה לך זכאות לבחור את המנתח...
טוב, טוב, הגזמתי.

זואילי

New member
חתיך????

את מדברת על רופא השיניים שלי מגיל 6 כן? כבר אז הוא היה זקן.

לא סיכמנו שהאנדו' אשם בהכל? ../images/Emo67.gif

בקצב הזה אני אפתח שם "מולטי תיק" חבל שהחניה שם זה לא הולך תשלום רבעוני 25 ש"ח
(אולי נציע להם? כל נוסע מתמיד זכאי לחניה חינם
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצלחת להצחיק אותי - אגב לי יש שם מולטי תיק (גסטרו / אנדו / אורטופדיה / עור / פריון / אורולוגיה ועוד כמה על הדרך....
) לא חוויה כזאת גדולה... אני בעד תשלום רבעוני לחניון - אגב לדעתי זה עלה כבר ל-26 ש"ח (לפחות ב"כללית")

למעלה