שאלה!!

שירני123

New member
שאלה!! ../images/Emo35.gif

ראיתי פרק של התכנית my selebrity home עם הילארי ברטון (!). הראו שם את הבית רדוף הרוחות שלה
. היא גרה שם עם אח שלה קודם, ועכשיו עם הארוס שלה איאן. הייתי רוצה לדעת קצת על איאן אם למישהו מכם יש איזה שהוא מידע..

0RainGirl0

New member
אממ 2 דברים

1. למה הודעה חדשה? יש כבר שירשור. פעם באה לשרשר. 2. היא נשואה לו.. אני חושבת, לא מאורסת ואממ שאלה - איזה בית רדוף רוחות? :S ואת יכולה לחפשת הילארי בורטון באנגלית בגוגל זה יתן לך אתרים ושם תחפשי בביוגרפיה בטח יהיה כתוב את השם שלו ואז תחפשי את השם שלו בגוגל ואם הוא מפורסם בטח יהיה עליו אתרים ושם פשוט תחפשי עליו מידע

שירני123

New member
../images/Emo131.gif סורי שלא שירשרתי... אני חדשה

ותודה שענית לי!
חיפשתי בגוגל ובשום ביוגרפיה לא רשום על בעל/חבר/ארוס.. חשבתי שאולי יש למישהו כאן תשובה.. הבנתי שהיא פגשה אותו על הסט של OTH.. בקשר לבית רדוף רוחות היא סיפרה בראיון אצל שרון אוסבורן שבבית שבו היא גרה יש רוח רפאים של אישה שגרה בבית הזה ומתה שם. היא גם סיפרה שיש לרוח הזו אובססיה קלה לאח שלה (בילי), ושהיא עושה להם כל מיני דברים כמו למשל הם מגיעים הביתה ומוצאים נרות דלוקים או תמונה שעפה מהקיר למרות שהמסמר והמתלה שלמים...

0RainGirl0

New member
חחחחחחחחחח

היא באמת סיפרה דבר כזה?! נשמע די הזוי. אבל אם זה היה אמיתי הייתי בורחת משם במקומה. ואממ אוקיי פעם באה תשרשרי פשוט וברוכה הבאה ואם לא מצאת בגוגל אז אין לי משוןג

למעלה